msy2017
Üye
daha önce hiç bir telefonuma cfw yüklemedim ben birşey de eklemedim telefon üzerinden güncelledim(önce bir soft format attım)hacklemeye de çalışmadım.sen cfw mi yükledin yoksa dolby falan mı ekledin sonradan??? bu sorunların hiçbiri yok ve olmaması gerek. denge ayarına tıklayınca attığına göre dolby eklemeye çalışmış ve hatalı dosya kullanmış olabilirsin...
Arkadaşlar merhaba,
Bir sorum olacak, benim yeşil N8 im için ne ovide(pcde) ne *#0000# de ne de yazılım güncellemeleri programında güncelleme yok diyor.
Yeşil N8 e henüz güncelleme mi gelmedi yoksa bende mi sıkıntı var ?
Teşekkürler.
cfw kullandığımız için mi gözükmüo acaba belle refresh. orjinal belle kullanan biri eğer burdaysan belle refresh'in sana gelip gelmediğini söleyebilir misin? n8 telefonu için sölüorum.
not: kendi usb kablomla flash atamıyorum nedense. ama müzikmiş oyunmuş vs. bide suite'ten yazılım yüklemeyi filan yapıyor. flash için kullandığım usb kablosu şu an yanımda olmadığı için beklemek zorundayım. sırf flash içinde yeni usb kablo almak istemiorum. güncellemenin suite'e gelmesini beklemek zorundayım :/
cfw kullandığımız için mi gözükmüo acaba belle refresh. orjinal belle kullanan biri eğer burdaysan belle refresh'in sana gelip gelmediğini söleyebilir misin? n8 telefonu için sölüorum.
not: kendi usb kablomla flash atamıyorum nedense. ama müzikmiş oyunmuş vs. bide suite'ten yazılım yüklemeyi filan yapıyor. flash için kullandığım usb kablosu şu an yanımda olmadığı için beklemek zorundayım. sırf flash içinde yeni usb kablo almak istemiorum. güncellemenin suite'e gelmesini beklemek zorundayım :/
Direkt FP2. FP2 bu sürümden daha iyi603'e gelmeyecek mi bu güncelleme? Yoksa bize direk FP2 mi gelecek?
Direkt FP2. FP2 bu sürümden daha iyi
siteden yüklersen phoenix ilede yüklenir kablo sorunlu olacağını sanmiyorum.
flash atarken telefonu nokia suit modunda bağlamayi denedin mı
tatlım flash zaten phoenix ile atılmıyor mu? Ve ben flash atmasını zaten biliyorum. farkettiysen cfw kullanıyorum die belirttim. Demek ki flash atmasını biliyorum. Nokia'nın verdiği usb kabloyla flash olmuo. Diğer kabloyla oluo ama o da şuan bende değil. O yüzden de güncellemenin suite'e gelmesini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?