Esendağlı
Üye
dg dosyaları dediğin skandiavia dosyaları değilmi,ben denedim olmadı belleden annaya dönebiliyordum ama bu refresh den olmadın8 belleye dönmek için dg dosyalarını atıyoruz ve reburbsh diyoruz okadar dead ile dönülüyor bilginize.
evet scandivav dosyaları 11.7 olan o dosyalar ile dönülüyor.dg dosyaları dediğin skandiavia dosyaları değilmi,ben denedim olmadı belleden annaya dönebiliyordum ama bu refresh den olmadı
benim arkadaştada siyahı var ondada hala gözükmedi
- - - Eklendi - - -
benim tarayıcı çok donuyor nedense herkeste varmı bilmiyorum özellikle maxicep sayfalarında zaten üç gündür başka sayfa açmıyorum malum
Bu dosyalar için link verebilirmisin,naviden inmiyor.bende de 11.05 varevet scandivav dosyaları 11.7 olan o dosyalar ile dönülüyor.
Eskiden olan yine devam eden eksiklikler:
- Mesajlarda duygusal simgelerin yine geç açılması
- Menü kalabalık olduğunda Bul simgesine basınca klavyenin geç açılması
- Klavyenin aynı kalması
Tek görebildiğim Belle FP1'de olan ve olmayan yeni widgetlerin eklenmesi.
son olarak efekt'i ayarlıyorum. bir de shortmultitap modunda da sorun vardı çıkardım.(olmasa da olur) bir saate kadar upload etmeye başlarım.fener elendi bizim cfw yi gönder hakan usta
efekt ne kendin mi düzenledin?son olarak efekt'i ayarlıyorum. bir de shortmultitap modunda da sorun vardı çıkardım.(olmasa da olur) bir saate kadar upload etmeye başlarım.
netframework'ün güncel olduğuna göre navifirm'in başka sürümünü dene ve klasörler içerisinde bulunan dosyaların salt okunur olmadığını teyit et sorun olmaması gerek.Biri bana lütfen Navifimdeki bu hatanın çözümünü söylesin ben çözemedim
XML belgesinde hata var diyip duruyor her sürümü denedim net framework 4 yüklü java yüklü yinede bu xml belgesi hata veriyor
Eset smart security 5 yüklü acaba o mu engelliyor bazı şeyleri?
- - - Eklendi - - -
Telefon listesini yüklese yazılım listesini yükleyemiyor onu yüklese ülkeleri yükleyemiyor
- - - Eklendi - - -
telefondan Refresh yaptım ama ben Flashla sıfırdan yapmak istiyorum daha sağlıklı olması için..
zoom effect i yüklyeceğim fakat birkaç düzeltme yapıcam (yapablirsem
efekt ne kendin mi düzenledin?
yani başka efekt yok en sağlam efekt şimdilik onetframework'ün güncel olduğuna göre navifirm'in başka sürümünü dene ve klasörler içerisinde bulunan dosyaların salt okunur olmadığını teyit et sorun olmaması gerek.
- - - Eklendi - - -
zoom effect i yüklyeceğim fakat birkaç düzeltme yapıcam (yapablirsem)
adam zaten 3 gündür öyle..mod yapın arkadaşı şiddetle rica ediyorum
Bi ben refreshlenemedim baba korkuyorum beğenmezsem downgrade falan gözüm almıyo hiç
downgrade sorunluymuş bak konunda gördüm xeon cfwnyüklüymüüş boşver değmez ayarların gitmesin boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?