Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

great14

Üye
1. Nesiller için sevindirici bir haber bazı eksiklikler olsa da yapacak birşey yok bakalım FP2'den sonra FP2'nin Refresh versiyonu da gelecek mi gerçi dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım

kendi analog saati var zaten arkadaşlar şuanda tek sorun bumu yani ?

hocam bn kurtulus abinin cfw'sini kullanyorm resmi güncellemeyi görürmü telefon yoksa orjinalemi döncez bi de ? hala görmedi de

msy2017

Üye
benimki orijinal yine görmüyor.tüm telefonlara aynı anda gelmiyor product coda göre.cfwde görünürmü bilmiyorum.

Tepkiler: polluxea♪

SymbianHacker

Kapalı Hesap
görür heralde sonuçta o da modlanmış bir fw

STaT!C

Üye
beyler bu sürümü hackleyebilen var mı, yüklemeye değer mi ?

azrock

Üye
Norton yöntemi ile RomPatcher+ kurdum ve yamaları aktif ettim. Ama sertifika hatası veriyor. Yok mudur bir çare? Yamalar aktif.

arkadaş c7'ye yüklemiş bile hiç bir fark yokki ben cfw kullanıyorum aynı şeyler var hatta eksikleri var bende dolby falan var mesaj baloncuklarım renkli falan şarjımda iyi gidiyor refresh falan hikaye keyfimi bozamaz c7'de baktım inceledim biraz yok hiç iş yok hacklemesi mod uygulamasıda yapılmıyor hiç bulaşmıyim ben

N8 de dolby var dyo herkes...zaten sadece N8 güncellenmiş gbi

Sensation

Emekli Yönetici
+1
Nokia'nın hatalı yaptığını göstermez. iOS gibi düşünün yani. Hepsi Android gibi olmak zorunda değil.

Tepkiler: ANIL ve polluxea♪
Bende niye görünümüyor e7 ye çıkmadı mı

doctorrr

Üye
abiler attım flashı hele şükür güzel olmuş gayet hoş tarayıcıya düzeltmeler yapılmış falan hacktir joshlogtur beni ilgilendirmez gayet güzel

- - - Eklendi - - -

+1
Nokia'nın hatalı yaptığını göstermez. iOS gibi düşünün yani. Hepsi Android gibi olmak zorunda değil.
yani kapalı kutu

arkadaşlar html5 kesin gelmişmi güncellemeyle ?

- - - Eklendi - - -

son bir sorum daha var bu güncellemeyi kurmadan önce telefonm hackli kaldırım mı acaba ?