Belle pil gösterge

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M@cros

M@cros

Üye
    Konu Sahibi
Belle pil gösterge
Telefonuma pil göstesini değiştirmek için mod uyguladım.Ama şuanda bazı widgetler,klavye ve bazı iconlar görünmüyor.Bunu düzeltmem için ne yapabilirim?

- - - Eklendi - - -

Sorunu çözdüm.Attığım 2 tane aknicon.dll nin adını değiştirdim.

MaxipmaN

Üye
ben hazır modlardan kuruyorum 2 dakikamı almıyo

ümran

Üye
ben bi trlü pilin rengni değştiremdm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Telefonuma pil göstesini değiştirmek için mod uyguladım.Ama şuanda bazı widgetler,klavye ve bazı iconlar görünmüyor.Bunu düzeltmem için ne yapabilirim?

- - - Eklendi - - -

Sorunu çözdüm.Attığım 2 tane aknicon.dll nin adını değiştirdim.

sorun modu yanlış yapmandan kaynaklanıyor yani mif dosyalarını eksik taşımişsin, sadece mif dosyalarını tam ve eksiksiz kopyalayarak modu uygulayabilirsin sorunsuz bir şekilde

yaren_dede

yaren_dede

Üye

josghlog modu ile uğraşmak istemiyorsan maximod kur o senin yerine halleder

mif dosyalarını maximod kopyaliyormu arkadaş mif dosyalarını kopyalamakta sorun yaşadığı için modu yapamamış

asigsasi

asigsasi

Üye
evet kopyalıyor dostum dll dosyalarını gerekli yere atıyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
evet kopyalıyor dostum dll dosyalarını gerekli yere atıyor

uzun süredir bakmıyordum konuya orjinal mifleri uygulama yüklüyor yani kopyalamiyor Neyse birşekilde çözüm sunuyor :) ben manuel takılmaya devam :)

M@cros

M@cros

Üye
    Konu Sahibi
Şuandaki modları bilmiyorum.Daha önce indirdiğim bir moddu.Telefonda görünce yapayım dedim.Sonradan yeni konulara bakıp atılan dll lerin adlarını değiştirerek modun kaldırılabileceğini öğrendim.Yazdıklarınız için teşekkürler.

asigsasi

asigsasi

Üye

uzun süredir bakmıyordum konuya orjinal mifleri uygulama yüklüyor yani kopyalamiyor Neyse birşekilde çözüm sunuyor :) ben manuel takılmaya devam :)

dostum maximod yükledikten sonra kurulum paketini yüklüyoruz kurulum paketi mif dosyalarını bizim yerimize kopyalıyor :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye

dostum maximod yükledikten sonra kurulum paketini yüklüyoruz kurulum paketi mif dosyalarını bizim yerimize kopyalıyor :)

konuda öyle yazmıyor ama yüklüyor yazıyor yani mifleri paket içinde vermiş heralde e ye yüklüyor. Bende konunun yalancisiyim :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
evet ya öyle yoksa cfw kullananlara kurulum paketin den sonra tekrar el ile mif dosyalarını kopyalayın demez kusura bakma dostum ufak bir yanlış anlama :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
evet ya öyle yoksa cfw kullananlara kurulum paketin den sonra tekrar el ile mif dosyalarını kopyalayın demez kusura bakma dostum ufak bir yanlış anlama :)

bir daha olmasın :D gerçi benim konudada hazır mod mevcut unutmuşum :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt