Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle pil gösterge
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M@cros
Üye
Konu Sahibi
Belle pil gösterge
Telefonuma pil göstesini değiştirmek için mod uyguladım.Ama şuanda bazı widgetler,klavye ve bazı iconlar görünmüyor.Bunu düzeltmem için ne yapabilirim?
- - - Eklendi - - -
Sorunu çözdüm.Attığım 2 tane aknicon.dll nin adını değiştirdim.
Telefonuma pil göstesini değiştirmek için mod uyguladım.Ama şuanda bazı widgetler,klavye ve bazı iconlar görünmüyor.Bunu düzeltmem için ne yapabilirim?
- - - Eklendi - - -
Sorunu çözdüm.Attığım 2 tane aknicon.dll nin adını değiştirdim.
sorun modu yanlış yapmandan kaynaklanıyor yani mif dosyalarını eksik taşımişsin, sadece mif dosyalarını tam ve eksiksiz kopyalayarak modu uygulayabilirsin sorunsuz bir şekilde
uzun süredir bakmıyordum konuya orjinal mifleri uygulama yüklüyor yani kopyalamiyor Neyse birşekilde çözüm sunuyor ben manuel takılmaya devam
M@cros
Üye
Konu Sahibi
Şuandaki modları bilmiyorum.Daha önce indirdiğim bir moddu.Telefonda görünce yapayım dedim.Sonradan yeni konulara bakıp atılan dll lerin adlarını değiştirerek modun kaldırılabileceğini öğrendim.Yazdıklarınız için teşekkürler.
konuda öyle yazmıyor ama yüklüyor yazıyor yani mifleri paket içinde vermiş heralde e ye yüklüyor. Bende konunun yalancisiyim
asigsasi
Üye
evet ya öyle yoksa cfw kullananlara kurulum paketin den sonra tekrar el ile mif dosyalarını kopyalayın demez kusura bakma dostum ufak bir yanlış anlama
evet ya öyle yoksa cfw kullananlara kurulum paketin den sonra tekrar el ile mif dosyalarını kopyalayın demez kusura bakma dostum ufak bir yanlış anlama