Belle Pazartesi Günü Gelebilir ! 06.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
Arkadaşlar telefonun işl. sistemini belle'ye güncellemek için önceden anna yüklü olması gerekir mi?.Yani resmi güncelleme gelince symbian^3 ten direk belle'ye geçilebilir mi?

Şimdi arkadaşım pek bir bilgim yok ama belle yeni bir yazılım olduğundan gerekmez bence çünkü benim n73 vardı 2-3 sene önce.Ben naviden iki sürüm atlayarak güncelleme yaptm ama nokia suitten olur mu bilemem

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hayır 1.2 den direk belle ye geçilebilir

fethisagol

fethisagol

Üye
arkadaşlar symbian devri bitti Bundan sonra Nokia Belle olacak. Hala unutamadık symbiani :)

man20

man20

Üye
soru3)peki şimdi bugün versem onların güncelleme gibi bir olanağı yok mu ya da nokia shop a
şimdi verirsen sızıntı belleyi yüklerler yani bizim beklediğimiz belleyi yüklemezler çünkü daha çıkmadı hiçbir yerde.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
soru3)peki şimdi bugün versem onların güncelleme gibi bir olanağı yok mu ya da nokia shop a
Ellerinde varsa güncelleyebilirler fakat senin telefonun arızası olmalı direk güncellemezler .

IVI-Elia

Üye
arkadaşlar ben bugün telefonu kvk,genpa veya nokia shop a versem güncelleme yapamazlar mı?Öyle bir imkanım yok mu yardım etseniz.bana kalsa iki hafta da beklerim ama başka yere gidcem bugün güncellemem lazım

----------Eklendi @ 13:23:09 ---------- Yazıldı @ 13:22:25 ----------

şimdi verirsen sızıntı belleyi yüklerler yani bizim beklediğimiz belleyi yüklemezler çünkü daha çıkmadı hiçbir yerde.

hmm.teşekkürler :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
arkadaşlar ben bugün telefonu kvk,genpa veya nokia shop a versem güncelleme yapamazlar mı?Öyle bir imkanım yok mu yardım etseniz.bana kalsa iki hafta da beklerim ama başka yere gidcem bugün güncellemem lazım

----------Eklendi @ 13:23:09 ---------- Yazıldı @ 13:22:25 ----------

hmm.teşekkürler :)
C7 forumda mevcut zaten ne duruyorsun "Belle"sene :D

IVI-Elia

Üye

Ellerinde varsa güncelleyebilirler fakat senin telefonun arızası olmalı direk güncellemezler .

nokia shopa götürünce normalde güncellerler demi.Peki şimdi onlara gelmiş midir.Off güncellemeyi verse ölecekti

erollcelik

erollcelik

Üye
Nokia shopu araman gerekir.Onlar söyler.

man20

man20

Üye
şimdi yükletmeyin. orjinal bellenin gelmesini bekleyin.

IVI-Elia

Üye

C7 forumda mevcut zaten ne duruyorsun "Belle"sene :D

Benim C7 kırıldı dostum.Ben de amcamın hediyesi c6-01 var hatırlatman iyi oldu profili düzenleyim.Bi de olsa da yapmazdım flash uğraşmak istemem bi kere n73 e yaptım başarılı oldu iki sene sonra c5-03 aldım ona yapıyım dedim elimde kaldı.cfw garanti dışı bıraktığından korkuyorum işte

----------Eklendi @ 13:29:15 ---------- Yazıldı @ 13:26:48 ----------

şimdi yükletmeyin. orjinal bellenin gelmesini bekleyin.

tmm o zaman internet paketi filan bi şeyler alcaz napalım.Ben soru sorarken şey düşünmüştüm şimdi nokia shoptakilere en azından birkaç gün önce gelirse(orijinali) güncellerler dedim.Bi de biri kvk da güncelliyolar filan diyince umutlanmıştım :(

IVI-Elia

Üye
evet arkadaş Symbian^3 PR1.2 den bahsediyor.Benim de öğrendiğim iyi oldu Symbian^3 PR1.2 den direkt Symbian^3 Belle yükleyebiliyomuşsun tabi gelince.Yeni adıyla Nokia Belle

cografya321

Üye
evet arkadaş Symbian^3 PR1.2 den bahsediyor.Benim de öğrendiğim iyi oldu Symbian^3 PR1.2 den direkt Symbian^3 Belle yükleyebiliyomuşsun tabi gelince.Yeni adıyla Nokia Belle

Daha C7 için phoenix ile flash atmayı bile bilmiyorum ama diğer arkadaşlar baya yol katetmişler.İnşallah orjinal güncelleme gelince videolu anlatım çıkarda bu bilgi ile yetinmek zorunda kalmam :)

hakan_710

hakan_710

Üye
yorumların hepsini tam okumadım ama bana kalırsa pazartesiyi beklemesin kimse çünkü bildiğim kadarıyla nokia güncellemelerini genelde çarşamba günleri çıkarıyo. (microsoft un yamalarını salı günleri çıkartması gibi)

IVI-Elia

Üye
Daha C7 için phoenix ile flash atmayı bile bilmiyorum ama diğer arkadaşlar baya yol katetmişler.İnşallah orjinal güncelleme gelince videolu anlatım çıkarda bu bilgi ile yetinmek zorunda kalmam :)

nasıl anlamadım?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yorumların hepsini tam okumadım ama bana kalırsa pazartesiyi beklemesin kimse çünkü bildiğim kadarıyla nokia güncellemelerini genelde çarşamba günleri çıkarıyo. (microsoft un yamalarını salı günleri çıkartması gibi)
Ciddi misin usta?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bu hafta kritik hafta işte herşey olabilir..olsun da artık..!!

Üst Alt