Belle Pazartesi Günü Gelebilir ! 06.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

anatolia28

Üye
kendi düşünceme göre belle 6 şubatta gelse dahi annada olduğu gibi avrupadan 2 hafta sonra gelecektir türkiyeye yani şubat 25 e doğru gelir

----------Eklendi @ 11:05:23 ---------- Yazıldı @ 10:57:13 ----------

kendi düşünceme göre belle 6 şubatta gelse dahi annada olduğu gibi avrupadan 2 hafta sonra gelecektir türkiyeye yani şubat 25 e doğru gelir

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ben hiç heyecan yapmıyorum çünkü yeni gelecek bellenin şu an kullandığımız 0609'dan farklı olacağını hiç sanmıyorum.hatta belle gelse bile hemen yüklemicem önce bi yorumlara bakıcam çok fark var mı ona göre yüklicem.
çünkü kurtuluş abi sağolsun bu cfw'yi çok iyi editlemiş bir sürü mod yüklü, hackli, gereksiz uygulamalar yok vs.
bi de bunları kendim yapmaya uğraşamam bi farkı yoksa

yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
Pazartesi iş günü,Salı Sallanır,Çarşamba Çarşafa dolanır,Perşembe Perişanlıktır,Cuma mübarek gündür,Cumartesi ve Pazar tatil günüdür .Amann canım şunun şurasında bir sonraki pazartesiye ne kaldı ki

tamcoskun

tamcoskun

Üye
Şu anki Kullandığımız Kurtuluş beyin bellesinden ne farkı olabilir ki acaba? bi fikri olan ver mı?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Şu anki Kullandığımız Kurtuluş beyin bellesinden ne farkı olabilir ki acaba? bi fikri olan ver mı?

Hiç farkı olmaz şu an kullanıyorum kurtuluş belle çok güzel birazdan protatipi deniycem ama büyük ihtimalle geri dönerim :)

TheMadness

TheMadness

Üye

aspereas

Üye
insallah

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İnşallah gelir.

pRime.

pRime.

Üye
kurtuluş abi bari üste taşıyın şu konuyu diğerlerinden bir farkı olsun.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
inşallah gelir

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tek farkı işlemci ilk haline çıkarılacak 774 Mhz birde ismi Nokia Belle olacak , başka farkı yok .

_ardaa

_ardaa

Üye
İşlemci de herhangi bir değişiklik olmayacak ve bizdeki işlemciler 774mhz değil 1ghz armv11 işlemciler 1ghz'tir.

pRime.

pRime.

Üye
işlemci 680mhz olarak kalacak.

Purgatory-

Purgatory-

Üye
+1:oke:

projectmaximo

projectmaximo

Üye
işlemcide bir değşiklik olmayacak.hem bizim işlemciler 1 ghz değil zaten

_ardaa

_ardaa

Üye
işlemcide bir değşiklik olmayacak.hem bizim işlemciler 1 ghz değil zaten

Mesajları nasıl okuyorsunuz ben şuan 1ghz demedim orjinal hali öyle dedim ama tam hatırlamıyorum 800mhz yada 1ghz orjinal hali şuan 680mhz.

Üst Alt