Belle Pazartesi Günü Gelebilir ! 06.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

Toros542

Toros542

Üye
Bence bu belle 14 subat sevgililer gününden önce gelmez.belki 14 subat sonrası gelebilir.nokia anna da yaptıgını belle de de yapıyor baksanıza.

pRime.

pRime.

Üye
beyler bilmeden yazmayın 8 şubatta geliyor alın size kaynak symbian ın kendi ağı milleti kandırmayın

O symbianın kendi ağı değil, sadece symbian'la uğraşan bir arkadaşımızın sitesi.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Gelebilir olabilir çıkabilir varsayımlarla Konu açmak bence yanlış geleceği zaten bariz şubat içerisinde bari modlarımız bunu yapmasın millet konu açınca siliniyor en ufak bir şeyde ama burada konu sarkmış gidiyor pazartesi belle zor çarşamba veya cumaya kalır sanıyorum ...

• Beğen
Tepkiler: erginyenice
yoIcu

yoIcu

Üye
Bu gece telefonu aldığım elektronik mağazasına gittim. c6-01 için belle yi soracakken nokia satış görevlisi müşteriye belle yüklü c6-01 i kutusundan çıkarmış sadece harita güncellemelerini yaparak teslim etmeye hazılanıyordu. Anna cılar ne yapacak dedim 3-5 güne telefonlara Belle ile ilgili mesaj gelecekmiş. Nasıl yükleneceği ile ilgili. Nokia satış görevlisi ben yardımcı olurum dedi.

AHMED...

AHMED...

Üye
Gelebilir olabilir çıkabilir varsayımlarla Konu açmak bence yanlış geleceği zaten bariz şubat içerisinde bari modlarımız bunu yapmasın millet konu açınca siliniyor en ufak bir şeyde ama burada konu sarkmış gidiyor pazartesi belle zor çarşamba veya cumaya kalır sanıyorum ...

sanıyorum ifadesini kullanarak sende varsayım yapıyon :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye

sanıyorum ifadesini kullanarak sende varsayım yapıyon :)
Ben sunmayacağım Fw yi o yüzden sanıyorum ancak ben bi üyeyim sadece konuyu açan ise taze bi mod ve belle ile ilgili doğru olan konular bile silindiği için zaman kaybı bu konu geldiğinde açılır en ince ayrıntısına kadar tartışılır ...

pRime.

pRime.

Üye
Ben sunmayacağım Fw yi o yüzden sanıyorum ancak ben bi üyeyim sadece konuyu açan ise taze bi mod ve belle ile ilgili doğru olan konular bile silindiği için zaman kaybı bu konu geldiğinde açılır en ince ayrıntısına kadar tartışılır ...

Belle ile ilgili doğru konuların silinme nedeni aynı konudan zaten halihazırda bulunmasıdır.

----------Eklendi @ 02:03:42 ---------- Yazıldı @ 02:01:14 ----------

Bu arada konu bence de olmadı. Güncellemenin tartışıldığı 3 tane konu zaten mevcuttu.

kamikaze55

Üye
slm arkadaşlar symbianla ilgili bütün gelişmeleri bu siteden takip ettim ediyorum da bunun için herkese tşkler. symbian belle 7 şubatta gelecek kaynak olarak link falan veremicem ama nokiada çalışan birine gelen maili okudum 7 şubatta indirime sunulcak yazıyodu.bilemiyorum artık inanmak isterseniz çok tarihler verildi bu da benden olsun:)))

mustyaky

mustyaky

Üye
slm arkadaşlar symbianla ilgili bütün gelişmeleri bu siteden takip ettim ediyorum da bunun için herkese tşkler. symbian belle 7 şubatta gelecek kaynak olarak link falan veremicem ama nokiada çalışan birine gelen maili okudum 7 şubatta indirime sunulcak yazıyodu.bilemiyorum artık inanmak isterseniz çok tarihler verildi bu da benden olsun:)))
kardeş inşallah doğru söylüyosundur sana inanmak istiyorum :)

sand_storm

sand_storm

Üye
millet guvenilir kaynaktan aldigim bilgiye gore belle turkiyede oynamam diyormus :) :) :) :) :)

semih3408

semih3408

Üye
Aaa çok ayıp etti belle :D

yoIcu

yoIcu

Üye
NOKİA VİETNAM da BELLE ilgili bir resim yakalayan forum sitesinin linkidir.(Resimde 8 şubat tarihi var). Kendim ve sizler için C6-01 BELLE çıkışı ile ilgili son araştırmamdır. Beklemedeyim.

nublies

nublies

Üye
Sadece Türklermi bu kadar merakla bekliyor yoksa bizim gibi antika bir millet daha varmı ..?? :))

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
twitter da nokia belle yaz arat her milletten adam can hıraş belleyi soruyor :)

kamikaze55

Üye
arkadaşlar vodafone dağıtım merkezlerinden birinde çalışıyorum nokianın ürün tanıtım elemanı her hafta mağzaya gelir.adamı fıtık ettim belleyi ne zaman yolluyosunuz diye:) oda gelir gelmez maili gösterdi alsana belle dedi:)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
ne maili?

erdgnblt

erdgnblt

Üye
arkadaşlar vodafone dağıtım merkezlerinden birinde çalışıyorum nokianın ürün tanıtım elemanı her hafta mağzaya gelir.adamı fıtık ettim belleyi ne zaman yolluyosunuz diye:) oda gelir gelmez maili gösterdi alsana belle dedi:)

ne yazıyodu mailde ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sizde adamı fıtık etmeyin işte maili gösterdi yazsanıza ne yazıyor orada :)

Üst Alt