Pazartesi gelir, ama Belle gelmez.

Nokia'dan bir halt olmaz.bilgi için teşekkürler Kurtuluş abi.

beyler bilmeden yazmayın 8 şubatta geliyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızalın size kaynak symbian ın kendi ağı milleti kandırmayın
Gelebilir olabilir çıkabilir varsayımlarla Konu açmak bence yanlış geleceği zaten bariz şubat içerisinde bari modlarımız bunu yapmasın millet konu açınca siliniyor en ufak bir şeyde ama burada konu sarkmış gidiyor pazartesi belle zor çarşamba veya cumaya kalır sanıyorum ...

Ben sunmayacağım Fw yi o yüzden sanıyorum ancak ben bi üyeyim sadece konuyu açan ise taze bi mod ve belle ile ilgili doğru olan konular bile silindiği için zaman kaybı bu konu geldiğinde açılır en ince ayrıntısına kadar tartışılır ...
sanıyorum ifadesini kullanarak sende varsayım yapıyon![]()
Ben sunmayacağım Fw yi o yüzden sanıyorum ancak ben bi üyeyim sadece konuyu açan ise taze bi mod ve belle ile ilgili doğru olan konular bile silindiği için zaman kaybı bu konu geldiğinde açılır en ince ayrıntısına kadar tartışılır ...
))kardeş inşallah doğru söylüyosundur sana inanmak istiyorumslm arkadaşlar symbianla ilgili bütün gelişmeleri bu siteden takip ettim ediyorum da bunun için herkese tşkler. symbian belle 7 şubatta gelecek kaynak olarak link falan veremicem ama nokiada çalışan birine gelen maili okudum 7 şubatta indirime sunulcak yazıyodu.bilemiyorum artık inanmak isterseniz çok tarihler verildi bu da benden olsun))

valla arkadaş kusura bakmasın ama ben inanmıyorum, öyle olsaydı nokia 7 şubatta gelecek diye bildirirdi.kardeş inşallah doğru söylüyosundur sana inanmak istiyorum![]()
arkadaşlar vodafone dağıtım merkezlerinden birinde çalışıyorum nokianın ürün tanıtım elemanı her hafta mağzaya gelir.adamı fıtık ettim belleyi ne zaman yolluyosunuz diyeoda gelir gelmez maili gösterdi alsana belle dedi
![]()