Belle Pazartesi Günü Gelebilir ! 06.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

aspereas

Üye
1 GHz ARM 11 ~600 MHz Cortex A8'e denk geliyormus bu dogrumu??

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bende 680mhz olduğunu biliyorum 1ghz yok bizde..

projectmaximo

projectmaximo

Üye
Mesajları nasıl okuyorsunuz ben şuan 1ghz demedim orjinal hali öyle dedim ama tam hatırlamıyorum 800mhz yada 1ghz orjinal hali şuan 680mhz.

tamam işte orijinal hali 1 ghz değil demek istedim zaten. 840 mhz civarıydı yanlış hatırlamıyosam. dediğiniz gibi şu an 680 mhz

aspereas

Üye
sanirim kullandigimiz cihazlarin 3gs ye gore yavas olmasinin sebebi bu

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
1 Ghz değil 774 Mhz ilk hali Belle ' de performans artışı için yükseltilecek diye söylentiler var ama bu Nokia belli olmaz

cardanadam

cardanadam

Üye
orjinali 800mhz + 300gpu = 1100 ama bataryadan tasarruf etmek için 680mhz hıza düşürülmüştür :good:

cografya321

Üye
Arkadaşlar telefonun işl. sistemini belle'ye güncellemek için önceden anna yüklü olması gerekir mi?.Yani resmi güncelleme gelince symbian^3 ten direk belle'ye geçilebilir mi?

cyber

cyber

Üye
overclock gelebileceği söyleniyor

IVI-Elia

Üye
İki sorum olcak;

1)Şimdi bizim tellerde normalde 800 mhz işlemci mi var?Güncelleme sonunda 734 mhz filan çıkcak demişsiniz.Eğer böyle olursa batarya performansında düşük olur mu?

2)Şimdi ben memleketteyim pazar günü niğdeye gidecem.Niğde Bora orda internetim yok güncelleme yapamıcam.Biri kvk güncelliyo filan demiş ben bugün kvk ya götürsem güncelletebilir miyim?

aspereas

Üye
nokia bizde niye iyi bir islemci yok bize niye almiyorsun:(

sedat5453

Üye
701 için belle güncellemesi yokmu

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İki sorum olcak;

1)Şimdi bizim tellerde normalde 800 mhz işlemci mi var?Güncelleme sonunda 734 mhz filan çıkcak demişsiniz.Eğer böyle olursa batarya performansında düşük olur mu?

2)Şimdi ben memleketteyim pazar günü niğdeye gidecem.Niğde Bora orda internetim yok güncelleme yapamıcam.Biri kvk güncelliyo filan demiş ben bugün kvk ya götürsem güncelletebilir miyim?

cevap1)Eğer işlemciyi artırma olursa bataryayı ona göre ayarlarlar.
cevap2)eğer belle gelince kvkya verirsen güncellerler.Yani benim n73ü güncellemişlerdi.

IVI-Elia

Üye
cevap1)Eğer işlemciyi artırma olursa bataryayı ona göre ayarlarlar.
cevap2)eğer belle gelince kvkya verirsen güncellerler.Yani benim n73ü güncellemişlerdi.

soru3)peki şimdi bugün versem onların güncelleme gibi bir olanağı yok mu ya da nokia shop a

cografya321

Üye
Arkadaşlar telefonun işl. sistemini belle'ye güncellemek için önceden anna yüklü olması gerekir mi?.Yani resmi güncelleme gelince symbian^3 ten direk belle'ye geçilebilir mi?

Üst Alt