>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

sLqDsy4

sLqDsy4

Üye

bende de 3310 var ios yüklemeye çalışıyorum olmuyor!!!:vur arkasaşım kafamı buluyorsun belle 5800 a uygunmu önce bunu araştır bi..

Yaw adam yuklemıs ve ingilizce olmus.d

Abi acaba sen ne yukledın yha cok merak edıyorum .d

efeler12

efeler12

Üye
güç tasarrufundan çıkınca bağlantı gsm e dönüyor tekrar çift mod a almak zorunda kalıyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
&#8203;evet..flv video oynatma sorunu ve tarayıcı için küçük ayarlar da içeren bir service pack çıkarsa iyi olur..çıkacaktır da..ama kimbilir ne zaman...

kaqan18

kaqan18

Üye
S.a. arkadaslar daha önce ayrı konuda açmıstım ama çözüm bulamadım bi türlü bi de buraya yazayım dedim. Ben anna kullanırken gayet güzel internete girebiliyordum. Belle güncellemesi geldikten sonra internete giremiyorum. Ne mobilveriden ne de wifi den. Mobilveri wifi de acık bu arada sormadan söyleyim telefon n8 hat vodafone. Ne yapmam gerekiyor. 2 gün önce güncelledım ve telefonu parçalamak üzereyim lütfen acil bi cevap istiyorum

xxxcanerxxx

xxxcanerxxx

Üye
bn güncelleme yapmadan önce şarjım uzun süre gidiyordu.ama belleye geçtikten sonra telefonu kullanmama rağmen şarj kısa sürede bitiyor :( ????

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Belle'de benim gözüme çarpan iki sorun var.

1)Uygulamaların açılmasındaki yavaşlık
2)Telefon rehberinden isim bulup arama durumundaki yavaşlık.

Bunların dışındaki çoğu yavaşlığı gidermişler, Anna'nın hantal yapısından epeyce kurtarmışlar.
Beklediğimden iyi çıktı açıkçası Belle. Uygulama ve rehberdeki yavaşlığı da hallederlerse çok iyi olur.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
S.a. arkadaslar daha önce ayrı konuda açmıstım ama çözüm bulamadım bi türlü bi de buraya yazayım dedim. Ben anna kullanırken gayet güzel internete girebiliyordum. Belle güncellemesi geldikten sonra internete giremiyorum. Ne mobilveriden ne de wifi den. Mobilveri wifi de acık bu arada sormadan söyleyim telefon n8 hat vodafone. Ne yapmam gerekiyor. 2 gün önce güncelledım ve telefonu parçalamak üzereyim lütfen acil bi cevap istiyorum

hangısını kullanıyosan digerını kapamayı denedın mı

flat_kil

flat_kil

Üye
Arkadaşlar bende c7 telefonumu dün belleye güncelledim pek sorunun yok fakat tamertan ında dediği gibi m.facebookta resimler küçük görünüyor annadan bildiğim ayarları yaptım düzelmedi belleyi tekrar kurdum yine düzelmedi fakat Nokia Social de resimler normal acaba tarayıcıdan mı kaynaklanıyor bilen biri cevap verebilirmi Cevaplarını Bekliyorum

Arkadaşlar yardım edecek yokmu sadece tarayıcıdan kaynaklanıyor dediler bide sanki ana ekranlarda geçiş yaparken telefon yavaşladı gibi geldi neden olabilir yardımalrını bekliyorum :megafon:

Domsfre

Üye
Ya benım c6-01 aldıgımda orjinal işte anna yüklü idi bugunlerde belle yükledim.Begenmedım tekrar eskı halıne nasıl getirebilirim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
işlem kaydını 1 gun yap ajandayı da günluk yaparsan farkeder

tarxhn

tarxhn

Üye
bildırımler penceresını aşagı çekınce hangısini kullanmak istıyosan onu aç ikisıde acık olunca çakışıyor dostum mobil verı acık olunca sureklı edge işaretı varmı bır bak istersen
BİLDİRİMLERDE sadece wirless acıyorum mobil veriyi kapalı tutuyorum yoksa surekli para dusuyor net. paketi kullanmıyorumda

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
senin telefonda internete baglanmaya çalişan uygulamalar var herhalde arkadaşım

Domsfre

Üye
Ya benım telefona tam nasıl yapacagımızı anlatırmısınız ? yükledim ama memnun kalmadım onun ıcın orjinalina annaya nasıl cevırıcem bugun yukledım daha ? C6-01 telefonum.

jackie84

Üye
beyler şimdiye kadar gördüğüm bütün sorunlar bende de var facebook foto sorunu, fotolar dcim e yükleniyor, menüde yavaşlık rehberde yavaşlık vs. vs. ayrıca müzik çalarla ilgili sorunum var telefonu belle ye güncellediğimde çalma listelerim gözükmüyordu şarkıları sildim tekrardan nokia suitten çalma listesi yapıp atmaya çalıştım anna da yaptığım gibi ama bunda hiçbir çalma listesini atmadı telefona 1 2 tane attı sadece aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı merak ediyorum yoksa sorun sadece bende mi bendeyse nasıl çözebilirim ????

fntked

Üye
Arkadaşlar benim N8 yurtdışı çıkışlı olduğu için güncellemeyle birlikte ingilizceye döndü. Navifirm de Türkçe yapabileceğim dosyalar var mı ?​

Didem.Didem

Didem.Didem

Üye
belleden anaya nası döncez

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
forumda üst konularda mevcut downgrade yapıcaksın :)

----------Eklendi @ 23:10:16 ---------- Yazıldı @ 23:07:30 ----------

Arkadaşlar benim N8 yurtdışı çıkışlı olduğu için güncellemeyle birlikte ingilizceye döndü. Navifirm de Türkçe yapabileceğim dosyalar var mı ?​

Evet navifirmde dosyalar mevcut :)

fntked

Üye
forumda üst konularda mevcut downgrade yapıcaksın :)

----------Eklendi @ 23:10:16 ---------- Yazıldı @ 23:07:30 ----------

Evet navifirmde dosyalar mevcut :)
dosyaların isimlerini verebilir misin kardeşim. rica etsem :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
euro2_turkey var telefonunun rengine göre indir. Navifirm+ 1.6 kullan :)

Üst Alt