_ardaa
Üye
Flv videolarından bende şikayetçiyim onun çözümü henüz yok
Web tarayıcı için birşey diyemem genelde opera kullanıyorum
Hack konusunda ise belle hack yapılıyor sorunsuz ama anna'ya göre çok eksiği var, flsah deneyimim olsaydı direk anna'ya gönderdim.
Eksikleri benim gördüklerim
Flv dosyalarını oynatmıyor 100 taneden 1 tanesini oynatıyor
Mesajlarda smile eklemek isteyince 4-5 saniye takılıyor öyle çıkıyor smile penceresi
Mesajlarda ne kadar ayar yapsamda ev ekranında ki mesajlar kısayoluna basınca gelen kutusuna gitmiyor
Fotoğraflarda zoom çubuğunu kaldırmışlar pinch zoom var sadece
Widgetlar çevrimiçi/dışı modu kaldırılmış
Bağlantı tercihlerin de wi-fi seçeneği yok evde wi-fi var ama ben elle bağlanmadığım sürece kendisi bağlanmıyor webe giriyorum mobil interneti ilk kullanıyor
Avi videolarının çoğunu oynatmıyor(anna da hepsini sorunsuz oynatırdı) oynattıklarında da en/boy oranı seçme tuşu kalkmış sağdaki seçenekler tuşuna basınca çıkıyor en/boy seçme yeri onda da ekrana sığdırma seçiyorum ekranın dışına taşıyor.
Rehber çok iğrenç olmuş, direkt rehberden sosyal eklentiyle bağlanma yok sosyal ağaları açıp facebook hesabına bağlanıp oradan rehber ile ilişkilendirme var.
Şimdilik aklıma gelen eksiklikler bunlar
----------Eklendi @ 11:23:07 ---------- Yazıldı @ 11:21:36 ----------
şarj durumu anna'dan daha iyi sanki ama şarjı hiç fullenmiyor ne zaman taksam şarj oluyor sanki batarya birden 2500mAh oldu.
Web tarayıcı için birşey diyemem genelde opera kullanıyorum
Hack konusunda ise belle hack yapılıyor sorunsuz ama anna'ya göre çok eksiği var, flsah deneyimim olsaydı direk anna'ya gönderdim.
Eksikleri benim gördüklerim
Flv dosyalarını oynatmıyor 100 taneden 1 tanesini oynatıyor
Mesajlarda smile eklemek isteyince 4-5 saniye takılıyor öyle çıkıyor smile penceresi
Mesajlarda ne kadar ayar yapsamda ev ekranında ki mesajlar kısayoluna basınca gelen kutusuna gitmiyor
Fotoğraflarda zoom çubuğunu kaldırmışlar pinch zoom var sadece
Widgetlar çevrimiçi/dışı modu kaldırılmış
Bağlantı tercihlerin de wi-fi seçeneği yok evde wi-fi var ama ben elle bağlanmadığım sürece kendisi bağlanmıyor webe giriyorum mobil interneti ilk kullanıyor
Avi videolarının çoğunu oynatmıyor(anna da hepsini sorunsuz oynatırdı) oynattıklarında da en/boy oranı seçme tuşu kalkmış sağdaki seçenekler tuşuna basınca çıkıyor en/boy seçme yeri onda da ekrana sığdırma seçiyorum ekranın dışına taşıyor.
Rehber çok iğrenç olmuş, direkt rehberden sosyal eklentiyle bağlanma yok sosyal ağaları açıp facebook hesabına bağlanıp oradan rehber ile ilişkilendirme var.
Şimdilik aklıma gelen eksiklikler bunlar
----------Eklendi @ 11:23:07 ---------- Yazıldı @ 11:21:36 ----------
1 günde telefonu 2 kere şarj ettim mobil veri yüzündenm, b,lmiyorum ama telefon kendi kendine nete bağlanıyo sanırsam o yüzden şarj çabuk bitiyo sizin şarj durumunuz nasıl ?
şarj durumu anna'dan daha iyi sanki ama şarjı hiç fullenmiyor ne zaman taksam şarj oluyor sanki batarya birden 2500mAh oldu.

Soft format at arkadaşm düzelecektir. olmazsa hafıza kartını biçimlendir Hard format at yeniden flashla ki Eski kalıntılar olmasin.