>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
Flv videolarından bende şikayetçiyim onun çözümü henüz yok
Web tarayıcı için birşey diyemem genelde opera kullanıyorum
Hack konusunda ise belle hack yapılıyor sorunsuz ama anna'ya göre çok eksiği var, flsah deneyimim olsaydı direk anna'ya gönderdim.

Eksikleri benim gördüklerim
Flv dosyalarını oynatmıyor 100 taneden 1 tanesini oynatıyor
Mesajlarda smile eklemek isteyince 4-5 saniye takılıyor öyle çıkıyor smile penceresi
Mesajlarda ne kadar ayar yapsamda ev ekranında ki mesajlar kısayoluna basınca gelen kutusuna gitmiyor
Fotoğraflarda zoom çubuğunu kaldırmışlar pinch zoom var sadece
Widgetlar çevrimiçi/dışı modu kaldırılmış
Bağlantı tercihlerin de wi-fi seçeneği yok evde wi-fi var ama ben elle bağlanmadığım sürece kendisi bağlanmıyor webe giriyorum mobil interneti ilk kullanıyor
Avi videolarının çoğunu oynatmıyor(anna da hepsini sorunsuz oynatırdı) oynattıklarında da en/boy oranı seçme tuşu kalkmış sağdaki seçenekler tuşuna basınca çıkıyor en/boy seçme yeri onda da ekrana sığdırma seçiyorum ekranın dışına taşıyor.
Rehber çok iğrenç olmuş, direkt rehberden sosyal eklentiyle bağlanma yok sosyal ağaları açıp facebook hesabına bağlanıp oradan rehber ile ilişkilendirme var.

Şimdilik aklıma gelen eksiklikler bunlar

----------Eklendi @ 11:23:07 ---------- Yazıldı @ 11:21:36 ----------

1 günde telefonu 2 kere şarj ettim mobil veri yüzündenm, b,lmiyorum ama telefon kendi kendine nete bağlanıyo sanırsam o yüzden şarj çabuk bitiyo sizin şarj durumunuz nasıl ?

şarj durumu anna'dan daha iyi sanki ama şarjı hiç fullenmiyor ne zaman taksam şarj oluyor sanki batarya birden 2500mAh oldu.

airselo

Üye
ben telefonu şarja takıyorum şarj dolmuyo ve eskısı gıbı basınca %kac kaldı goremıyorumda varmıdır bir bılgısı olan

caphuscha

caphuscha

Üye
programları kaldırma derdim yok. ayrıca hiç gözükmeyen ama yüklü proları nasıl kaldıracam. ikonlarını boşverdim, uygulama yöneticisinde bile yok.

holzma25

holzma25

Üye
belle de , arkaplanda çalışan programları nasıl iptal edebilirim. sanki tüm programlar arkaplanda çalışıyormuş gibi. paranoyak oldum yaa..:)

_ardaa

_ardaa

Üye
Best Taskman yada ramblow tarzı uygulamalarla.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
belle de , arkaplanda çalışan programları nasıl iptal edebilirim. sanki tüm programlar arkaplanda çalışıyormuş gibi. paranoyak oldum yaa..:)

en güzeli activefile dosya yöneticisini yükle orda tasks ve process kısımları var herşeyi ordan görebilirsin ;)

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
önceden sızıntı belle kullanıyordm şimdi naviden orjinali kurdum. Ikisindede netten youtube haricinde video izleyemiyorum. Neden acaba?

_ardaa

_ardaa

Üye
flash videolarında sorun var doğru düzgün oynatmıyor daha doğrusu videolar da sorun var avi leri bile doğru düzgün oynatmıyor.

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
yanı ben navıden ındırdım dıye degıl ole mı _ardaa kardes?

uruno

uruno

Üye
müzik çalar, internet radyosu ve fm radyonun ses kalitesi yerlerde sürünüyor. anna zamanında telefonun kulaklıktan verdiği sesten memnundum ama şimdi bir garip ve anna'da sesler sağ sol kulaklıkta çok net olarak ayrılırken şimdi ikisinden de aynı ses geliyor diyecek kadar kötü halde olmuş. stereo hissi çok azalmış ve sesler daha orta ve tiz tonlara kaymış gibi. ayrıca fm radyodan da RDS ve AF kaldırılmış.

yok artık biz bunun içinmi bukadar Belledik.Eğer bu doğru ise ciddi bir tartışma konusu derim halla annadayım.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kimse belle den memnun değil mi arkadaşlar ben daha güncelleme yapmadım ve forumda dolaşırken gördüğüm kadarıyla herkeste farklı bir sorun var benim için telefonun sorunsuz çalışması önemli eğer memnun değilseniz anna da kalırım ben

bence belleye geç anna dan daha iyi ve kullanışlı benim telde yazılan hiçbir sorunla karşılaşmadım ben bence herkes yüklemeli c601 daha önce hack reset filan hiçbirsey yapmadım

Shadow*

Shadow*

Üye
Arkadaşlar benim de bir sorum olacak;

Ovi Suite'den cihazı update ederken Hizmete Bağlanılamadı hatası alıyorum ve hala çözümünü bulabilmiş değilim. Eğer aynı hatayı alıp çözüm bulabilmiş arkadaşlar veya yardım edebilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ediyorum.

fethisagol

fethisagol

Üye
İnternetteki Flv videoları acan varmi? bu benim tek sorunum

kirac06

Üye
arkadaşlar c7 00 bugün güncelleme yaptım ama dil ingilizcce oldu türkçe yapmam için ne yapmam lazım

yaren_dede

yaren_dede

Üye
1 günde telefonu 2 kere şarj ettim mobil veri yüzündenm, b,lmiyorum ama telefon kendi kendine nete bağlanıyo sanırsam o yüzden şarj çabuk bitiyo sizin şarj durumunuz nasıl ?

açık olan uygulalar arama gerecinden ayarları kapalı konuma getir communicator var genele gir açık olanları kapat

fethisagol

fethisagol

Üye
benim cihaz 603 yani yeni nesil nokia. Bende internettekileride teldekileride açıyor.
benim c6-01 eski nesil nokia cihazlarda herkeste sorun varmi? yoksa sorun bendedir belleyi oviden indirdim bu sfer naviden indirp flash atacağim

covar

covar

Üye
bendeki sorunda menüler ders dönüyor arkadaşlar sizdede bu varmı ?

Febris

Febris

Üye
Su büyük location widget olan varmi ?

----------Eklendi @ 13:21:30 ---------- Yazıldı @ 13:20:09 ----------

bendeki sorunda menüler ders dönüyor arkadaşlar sizdede bu varmı ?
yok bende sorunsuz. aman nazar değmesinde..
:naughty: Soft format at arkadaşm düzelecektir. olmazsa hafıza kartını biçimlendir Hard format at yeniden flashla ki Eski kalıntılar olmasin.:oke:

Üst Alt