SilentOne
Üye
bunu indirdim bt widgeti çıktı beLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkteki saat widgeti çalışmıyor!
arkadaşlar c6-01 belle dijital orjinal saat widget'i bulabilen geri yükleyebilen varmı flash atmadan...çok aradım ama eski saati bulamadım,keşke başka saat yüklemeseydim
wifi bağlantısı açık ok mobil veri kapalı tamam ...ama bağlanıyor.web tarayıcı yükleyemiyor diyor.google bile açmıyor......
----------Eklendi @ 01:30:24 ---------- Yazıldı @ 01:27:16 ----------
annamı belledi bu belleeeeemağazaya giremiyorum wifi kullanamıyorummmmmmmmmm git iphone 4s al diyorrr zorla..........
Konu ile ilgisi var mı bilmiyorum ama benim aklıma takılan önemli bir durumum var. şuan anna yüklü ve mevcut uygulama ve oyunlarımı kaybetmek istemiyorum. belle yüklemeden önce bilgisayar yedek alsam belleyi yüklesem daha sonra yedeği kursam telefona olur mu uygulama ve oyunlarım tekrar gelir mi. Veya bu durumu kayıp yaşamadan nasıl çözebilirim. yardımcı olabilecek arkadaşların çözümlerini bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Belle'nin boyutu ne kadar yavaş internet ile zor mu yüklenir arkadaşlar?
wap olayını anlamadım tam ama hack e gelince + sı netten bulduğun her uygulamayı yükleyebilirsin mesela forumda arama yaparken bi program buldun çok beğendin ama yüklerken sertifika hatası verdi .ancak hackli telefonda sertifika sorunu olmaz zaten herkes sırf bu yüzden hackliyor. olumsuz yönü yok gibi tam bilmiyorum ben 4 aydır hackli herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım ve geri dönüşü vardır hack le ilgili tüm kurdumğun programları kaldırıp nokia suite ile tekrar yükle orjinalle dönerArkadaşlar Telefonu hacklemeyi düşünüyorum bununla ilgili bir kaç sorum olucak.
1 - Hackleyince ne gibi + lar ve - ler kazanabilirim
2- Olumsuz yönleri neler ve geriye dönüş var mıdır ? Teşekkürler
Bir de benim wap ayarlarında sorun var . Anna varken yani 2 gün önce 0.facebooka ve whatsappa okuldan heryerden girebiliyordum bugün 14 tl bakiyem vardı girdim o kadar gezdim gezdim bi çıktım kullanılan tutar : 9 TL
Evlat acısı gibi oturdu resmen ama sağlık olsun. Avea İnternet'i sildim sırf bunun için gitmesin diye ama genede gitti bilsem internet paketi yapardım Bu Wap olayını nasıl halledicez yardım eder misiniz ne 0. faceye girebiliyorum nede whatsappa
Sorularım bunlar teşekkürler.
arkadaşlar 5800 telefonuma belle yükledim..ve ingilizce oldu..bende bu konularda pek bilgim yok..bana 5800 telefonuna uygun olarak anlatacak bir hayır sever varmı..kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü halledemedim..
arkadaşlar 5800 telefonuma belle yükledim..ve ingilizce oldu..bende bu konularda pek bilgim yok..bana 5800 telefonuna uygun olarak anlatacak bir hayır sever varmı..kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü halledemedim..
arkadaslar bendede c6-01 var annada iken wirless bağlanabiliyordum.belleye gectim wirless bir kere bağlanıyor. 2 def bağlanmıyor. telefona restart atınca tekrar 1 kere bağlanmıyor bu sorun sürekli boyle devam ediyor.bende mi sadece oluyor bu nasıl düzeltebilirim fikri olan varsa söyleyebilirimi?
son derece ciddi söylüyor
bu belle berbat arkadaşlar.konu taşmış belli.
arasında yapamayanda var o ayrı ama ,benim bile notlarım ve rehberim hala ovide.2 gündür senkronize bağlanmıyor,nokia mağaza yüklenmiyor.aylardır belleyi bekledik hasretle olaylarla,konularla...yardımcı oldum herkese ama şuan kendime bile yardımcı olamıyorum
belle hoş geldi ama boş geldi
Opera 11 yükeldim denedim ondada küçük acaba bi güncelleme gelirmi nokiadanTarayıcıdan kaynaklanıyor opera gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?