>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

bunu indirdim bt widgeti çıktı be

CanKartaL

Emekli Yönetici

ben mobil veri widgetinden kaynaklandığını düşünüyordum dün onu yükledikten sonra ne opera ne orjinal tarayıcı ile mobil veri ve wifi varken nete giremedim sonra jukio spot ile birisine internet paylaştırdım o bağlandı
telefonu kapattım açtım tarayıcıların ikisi de normale döndü
telefonu kapatıp açın ve geçmişi önbelleği bi temizleyin belki düzelebilir

Konu ile ilgisi var mı bilmiyorum ama benim aklıma takılan önemli bir durumum var. şuan anna yüklü ve mevcut uygulama ve oyunlarımı kaybetmek istemiyorum. belle yüklemeden önce bilgisayar yedek alsam belleyi yüklesem daha sonra yedeği kursam telefona olur mu uygulama ve oyunlarım tekrar gelir mi. Veya bu durumu kayıp yaşamadan nasıl çözebilirim. yardımcı olabilecek arkadaşların çözümlerini bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

papakudioflu

Emekli Yönetici

yedegi geri yüklemeyi tavsiye etmem çünkü sistemler degişik bazı proların gider imkanın varsa programları sis olarak pcde klasörle tekrar kur güncellemeye baslamadan öncede yedek al tele format at öyle güncelleki yüklerken sorun yasama çünkü yedegi geri yüklerken hata oluşup yükleme yarıda kalabiliyo

beny__23

Üye
Belle'nin boyutu ne kadar yavaş internet ile zor mu yüklenir arkadaşlar?

microsoft apps nasıl kurucaz etki alanı adı ne demek

ts2000

Üye
wap olayını anlamadım tam ama hack e gelince + sı netten bulduğun her uygulamayı yükleyebilirsin mesela forumda arama yaparken bi program buldun çok beğendin ama yüklerken sertifika hatası verdi .ancak hackli telefonda sertifika sorunu olmaz zaten herkes sırf bu yüzden hackliyor. olumsuz yönü yok gibi tam bilmiyorum ben 4 aydır hackli herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım ve geri dönüşü vardır hack le ilgili tüm kurdumğun programları kaldırıp nokia suite ile tekrar yükle orjinalle döner
ben burdan hackledim
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html

esatceza

Üye
anna 25.07 versiyona göre belle de mkv ve flv formatındaki videolarin neredeyse çoğunu açmadı

yırık

Üye
arkadaşlar 5800 telefonuma belle yükledim..ve ingilizce oldu..bende bu konularda pek bilgim yok..bana 5800 telefonuna uygun olarak anlatacak bir hayır sever varmı..kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü halledemedim..

papakudioflu

Emekli Yönetici

kardes sen ciddimisin

AHMED...

Üye

son derece ciddi söylüyor

tarxhn

Üye
arkadaslar bendede c6-01 var annada iken wirless bağlanabiliyordum.belleye gectim wirless bir kere bağlanıyor. 2 def bağlanmıyor. telefona restart atınca tekrar 1 kere bağlanmıyor bu sorun sürekli boyle devam ediyor.bende mi sadece oluyor bu nasıl düzeltebilirim fikri olan varsa söyleyebilirimi?

[ENGİN]

Üye

bildırımler penceresını aşagı çekınce hangısini kullanmak istıyosan onu aç ikisıde acık olunca çakışıyor dostum mobil verı acık olunca sureklı edge işaretı varmı bır bak istersen

&#8203;ben de ovi senkronizasyonu çalıştıramadım bir türlü..kontakları güncelleyecem yapamıyorum

DxTR90

Üye

bende de 3310 var ios yüklemeye çalışıyorum olmuyor!!! arkasaşım kafamı buluyorsun belle 5800 a uygunmu önce bunu araştır bi..

Tepkiler: onur027

flat_kil

Üye
Arkadaşlar bende c7 telefonumu dün belleye güncelledim pek sorunun yok fakat tamertan ında dediği gibi m.facebookta resimler küçük görünüyor annadan bildiğim ayarları yaptım düzelmedi belleyi tekrar kurdum yine düzelmedi fakat Nokia Social de resimler normal acaba tarayıcıdan mı kaynaklanıyor bilen biri cevap verebilirmi Cevaplarını Bekliyorum

uruno

Üye
Tarayıcıdan kaynaklanıyor opera gibi olmuş