belle için üzücü bir haber

Sponsorlu Bağlantılar

mustyaky

mustyaky

Üye
onlarin bisi bildigi yok arkadaslar bende telesese sordum belle ne oluyo ki 701de android var diyo saka gibi otg kablosunu bilmeyen, n8in bataryasini cikarmak icin arkayi zorlayan adamlar bellenin ne zaman geleceni ne bilsin allah askina
teleses de çalışan biriyle finlandiya daki nokia fabrikasında çalışanları bir tutma bence. ama o ilk baştaki nokia çalışanını geç zaten ama o piyasayla dedikleri mantıklı. satış grafiği felan.

fastjel

Üye
finlandiyada kuzeni olan arkadaşla dalga geçiyosan hiç hoş değil. Bildiğini paylaşmış. Ve hiç yalan söylüyo gibide durmuyo.:nono:

üstad esas hoş olmayan bildiğimizi paylaşmakmış bu forumda ben bunu anladım eeeee ne demişler etme e... Muhabbet küstüe cam kırığıyla.... Kestirirsin dediğin gibi altın semer ne ye yarar
sadece kınıyorum arkadaşı

BU ARADA BO KONUŞMALARI SAKIN HAFIZANIZDAN SİLMEYİN BAKALIM GELECEKMİ
GEEEELEEEECEEEEEEEK O KADAR

yoIcu

yoIcu

Üye
Ne alakası var? Belle avrupa ile beraber TÜRKİYE de olur.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
navifirm var arkadaşlar ilk hangi ülke için çıkarsa çıksın onu direk Forumdaki arkadaşlar türkçe yapar. Yani ilk hangi ülkeye gelirse bizde o gün flash atarız

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
olur sen merak etme anna güncellemesinde nerdeydin

benighted

benighted

Üye
Ya gercekten de javu yaşıyorum şuan anna güncellemesini beklerken de böyleydik.adminlerin işe koyulması lazım bence belle güncellemesi gelene kadar bu tip tarih verme konularında taviz verilmemesini düşünüyorum.çünkü hiç bir işlevselliği yok bu konuların.durum ortada lütfen göz ardı etmeyin.

pasha14

pasha14

Üye
Böyle birşey olacağını hiç düşünmüyorum Anna zaten son olarak bize geldi bildiğim kadarıyla. Belle'de bize öncelik tanıyacaklarını düşünüyorum

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Adamın kuzenine bile sataştınız ya helal olsun :zzz:

• Beğen
Tepkiler: vobay, fastjel, mustyaky ve 1 kişi daha
mustyaky

mustyaky

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4315756' Alıntı:
Adamın kuzenine bile sataştınız ya helal olsun :zzz:
:oke::good:

• Beğen
Tepkiler: fastjel
AndroidOne

AndroidOne

Üye
nokia azerbeycan sayfasında da 8 çıkcak yazıyor.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
burada sataşma durumu yok sadece carla için bilgi almak istiyoruz hepsi bu zaten adamlar belleli telefonlara güncelleme yapmazsa satışları düşecek

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dyorum adam olmaz bu nokia ya :angry:

bozkurt95

Üye
vatandaşlar :D sakin adam lar diyorum !! şuanda c6 01 in satış da ki tlf ların da belle var ve kvk ücretsin yazılım atıyor belle yi garantisi olanlara olmayanlara 40 tl karşılığı elbette yakın bir günde verecekler piyasa talep eğrisine bakmaz adam lar vermeyecek olsalardı yeni çıkan c6 01 ler de belle olmaz dı piyasa da var

• Beğen
Tepkiler: fastjel
barış36197

barış36197

Üye
telefonlar dayanmıcak artık bide o da var

.Murat.

.Murat.

Üye
bu nokia kendi sitesinde neden vermiyor bu haberleri sağdan soldan duyma haber yüzünden birbirimize giriyoruz

mustyaky

mustyaky

Üye
burada sataşma durumu yok sadece carla için bilgi almak istiyoruz hepsi bu zaten adamlar belleli telefonlara güncelleme yapmazsa satışları düşecek
daha belle hakkında tam bi bilgi yokken carla yı sormak yanlış değilmi kardeşim ha? tarih bakımından diyorsan?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bence o kadar kötü değil varsın başka dilde çıksın onu türkçe yapıp burda türkiyede dağıtmak kolay

erollcelik

erollcelik

Üye
Forum nedir arkadaşlar? Birbirine sataşma yeri değil.Bırakın herkes fikrini yazsın.Gençler dünyadaki en büyük isyanlar düşünce özgürlüğü için çıktı.Buranın kıymetini bilin çünkü bu günleri çok arayacağız gibi geliyor.

cyber

cyber

Üye
ben inanmıyorum mart ta çıkacağına şubatta çıkacak o belle

• Beğen
Tepkiler: fastjel ve bozkurt95

Üst Alt