belle için üzücü bir haber

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
annada bu kadarı olmamıstı :D

onuralp04

onuralp04

Üye

bi göz atın arkadaşlar 8 şubat diyor nokia symbianin kendi sitesi bence güncellemeyide eş zamanli yapar cunki şuan türkiyede belleli c6 01ler var sıfırlarda belle yüklü.umutsuz olmayın gelecek eli kulağında :)

hocam site nokia ya ait bir site deil. die biliyorum. belkide bu adam türkiye sorumlusu da olabilir. yazılanlara güvensek mi güvenmesek mi oda muallak ta en iyisi biz güvenmeyelim gelmeyecek gibi davranıp gol yemeyelim :D

• Beğen
Tepkiler: fastjel
mustyaky

mustyaky

Üye

bi göz atın arkadaşlar 8 şubat diyor nokia symbianin kendi sitesi bence güncellemeyide eş zamanli yapar cunki şuan türkiyede belleli c6 01ler var sıfırlarda belle yüklü.umutsuz olmayın gelecek eli kulağında :)
orası resmi bi site değilmiş kardeş forumdan bi arkadaşın sitesiymiş bende resmi sanıyordum önceden. Ama içimde 8 inde gelecekmiş gibi bir his var. ;)

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
hocam site nokia ya ait bir site deil. die biliyorum. belkide bu adam türkiye sorumlusu da olabilir. yazılanlara güvensek mi güvenmesek mi oda muallak ta en iyisi biz güvenmeyelim gelmeyecek gibi davranıp gol yemeyelim :D

aynen ama işte belirginlikler var bekleyip göreceğiz :)

----------Eklendi @ 01:02:36 ---------- Yazıldı @ 01:01:16 ----------

orası resmi bi site değilmiş kardeş forumdan bi arkadaşın sitesiymiş bende resmi sanıyordum önceden. Ama içimde 8 inde gelecekmiş gibi bir his var. ;)

valla Bende 8e endexlenmis durumdayim bencede sekizinde gelir :)

onuralp04

onuralp04

Üye
arkadaşlar ben symbian ın türkiye sorumlusu ile mail yolu ile goruşmustum. ama mail adresi şirketteki mailimde yarın ilk işim o maili alıp aksam gorusmeyi deneyecegim. symbian.tr de bir zamanlar destek bolumu vardi hatırlarsanız ben orda sıkıntılardan bahsetmistim sabah bana geri donmuşlerdi. geri donus yapılan maile mail yazdim devap gelmemisti yarın tekrardan yazacagım ins. kesin bir bilgi alırız.

mensir

mensir

Üye
Kaynak yok. Böyle bir şeyi ben uydurup yazsam hemen inanacakmısınız ! Şu gün gelecek açıklaması net olmadığı gibi Marta kadar yok açıklamasıda net ve resmi değil. Görücez hepimiz Tamam anna sorunlu geldi ama Şu an zaten belle ile türkiyede çalışan hazır telefonları var. Operatör yada x bir sebep sunmadan, biz önce pazar meselesi yapıcaz sonra güncelleme göndericez diyebilirmi sizce Nokia. Sen telefonu almış olabilirsin fakat hala potansiyel bir müşterisin Sattım bitti olayı yapacak bir firma bu kadar büyümezdi.

Boşuna endişeleniyoruzdur umarım

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
Kaynak yok. Böyle bir şeyi ben uydurup yazsam hemen inanacakmısınız ! Şu gün gelecek açıklaması net olmadığı gibi Marta kadar yok açıklamasıda net ve resmi değil. Görücez hepimiz Tamam anna sorunlu geldi ama Şu an zaten belle ile türkiyede çalışan hazır telefonları var. Operatör yada x bir sebep sunmadan, biz önce pazar meselesi yapıcaz sonra güncelleme göndericez diyebilirmi sizce Nokia. Sen telefonu almış olabilirsin fakat hala potansiyel bir müşterisin Sattım bitti olayı yapacak bir firma bu kadar büyümezdi.

mantıklı

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Belle olayı da tam bir yılan hikayesine döndü yahu ...

SilentOne

SilentOne

Üye
hiç sormaya hele gelen her gelen major güncellemede hep bole oldu 5800 dada S^3 dede oldu oluyor :))

onuralp04

onuralp04

Üye

bencede. ayrıca nokia müşteri memnuniyetini cok iyi yapan bir firma

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Belle gelmezsen seni anna na söylerim . :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
bak onda bir sorun yok ama işte yazılım güncellemeri ve düzeltmeleri sıkıntı bir süreç

onuralp04

onuralp04

Üye
bak onda bir sorun yok ama işte yazılım güncellemeri ve düzeltmeleri sıkıntı bir süreç

hic bir işletim sistemine iyileştirme gelmezken fark ettiyseniz bize sayısını bile bilemediğimiz kadar cok geldi. dogru nokia akıllı telefon katagorisine sonrada dahil olan bir firma ama symbian işletim sistemi işletim sistemleri icerisinde ilklerde kısa zamanda cok uzun yol kat etti dahada vites yukseltti belki cok kısa zaman sonra 1 numara olmaz ama ilerisi icin yatırım yapan gelecek vaad eden bir firma cunki nokia telefon firması IOS gibi veya android gibi veya windows gibi bir firma deil egerki nokia bu pazarda biterse komple yok olur adamların işi bu zaten mec-bur-lar

vobay

vobay

Üye
:d:d:d

Quaresma53

Quaresma53

Üye
inanasım gelmyo umarım yalan haberdir.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde inanmıyoki annada dilim yandı belle de yanmaz belle çıktı die başlık gordummu ilk once navi ye baklıyom :D

kaqan18

kaqan18

Üye
Her zamanki gibi delinin biri kuyuya bi taş atmış bakalım kim çıkaracak:)

AмσηR@

AмσηR@

Üye
valla mantıklı, zaten piyasaya belleli teller sürülüyor, durun bi onları satsın adamlar ellerindekini tüketsinler :)
Sonra hadi sizlerde sevinin diyip bizlerede belle verecekler, mutlu olacagız :)
Nokia sen akıllı bizler beyinsiz sanaırım, senın satış anlayısına...... nokia mı? daha tövbeee.

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar tek çözüm android artık gözümüzü açalım ya adamlar bize çantada keklik muamelesi yapıyor artık nokıa fanlığını bırakın mantıklı düşünelim

Üst Alt