Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bi göz atın arkadaşlar 8 şubat diyor nokia symbianin kendi sitesi bence güncellemeyide eş zamanli yapar cunki şuan türkiyede belleli c6 01ler var sıfırlarda belle yüklü.umutsuz olmayın gelecek eli kulağında![]()

orası resmi bi site değilmiş kardeş forumdan bi arkadaşın sitesiymiş bende resmi sanıyordum önceden. Ama içimde 8 inde gelecekmiş gibi bir his var.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bi göz atın arkadaşlar 8 şubat diyor nokia symbianin kendi sitesi bence güncellemeyide eş zamanli yapar cunki şuan türkiyede belleli c6 01ler var sıfırlarda belle yüklü.umutsuz olmayın gelecek eli kulağında![]()
hocam site nokia ya ait bir site deil. die biliyorum. belkide bu adam türkiye sorumlusu da olabilir. yazılanlara güvensek mi güvenmesek mi oda muallak ta en iyisi biz güvenmeyelim gelmeyecek gibi davranıp gol yemeyelim![]()

orası resmi bi site değilmiş kardeş forumdan bi arkadaşın sitesiymiş bende resmi sanıyordum önceden. Ama içimde 8 inde gelecekmiş gibi bir his var.![]()

Kaynak yok. Böyle bir şeyi ben uydurup yazsam hemen inanacakmısınız ! Şu gün gelecek açıklaması net olmadığı gibi Marta kadar yok açıklamasıda net ve resmi değil. Görücez hepimiz Tamam anna sorunlu geldi ama Şu an zaten belle ile türkiyede çalışan hazır telefonları var. Operatör yada x bir sebep sunmadan, biz önce pazar meselesi yapıcaz sonra güncelleme göndericez diyebilirmi sizce Nokia. Sen telefonu almış olabilirsin fakat hala potansiyel bir müşterisin Sattım bitti olayı yapacak bir firma bu kadar büyümezdi.
Boşuna endişeleniyoruzdur umarım
Kaynak yok. Böyle bir şeyi ben uydurup yazsam hemen inanacakmısınız ! Şu gün gelecek açıklaması net olmadığı gibi Marta kadar yok açıklamasıda net ve resmi değil. Görücez hepimiz Tamam anna sorunlu geldi ama Şu an zaten belle ile türkiyede çalışan hazır telefonları var. Operatör yada x bir sebep sunmadan, biz önce pazar meselesi yapıcaz sonra güncelleme göndericez diyebilirmi sizce Nokia. Sen telefonu almış olabilirsin fakat hala potansiyel bir müşterisin Sattım bitti olayı yapacak bir firma bu kadar büyümezdi.
Boşuna endişeleniyoruzdur umarım
bak onda bir sorun yok ama işte yazılım güncellemeri ve düzeltmeleri sıkıntı bir süreç
Belle gelmezsen seni anna na söylerim .![]()