belle için üzücü bir haber

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
Ellerinde Belle vardır elbette ama talimat almadıkça yüklemezler akşama 25.07 yüklü şekilde geri verirlerse şaşırma:)
şaşırmam zaten de. teknisyenle 20 gün önce konuşmuştum. çıkınca getir ücretsiz yüklüyoruz demişti. ee kanıtımda var video şuan telde daha ne olsun :zuhaha:

----------Eklendi @ 12:21:40 ---------- Yazıldı @ 12:18:00 ----------

Hadi hayırlısı bakalım inşallah sıkıntı kalmaz ve dediğin gibi belle'de yüklenir. Geçmiş olsun şimdiden.
sağol arkadaşım teşekkür ederim bi gelişme olunca direk burdan yazarım forumda kalın :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Kvk değil de nokia shop olsaydı belki derdim ama kvk lara biraz daha geç gider güncelleme diye düşünüyorum ama bekleyelim bakalım umarım yüklerler öyle olursa telefonlara sende ki videoyu yükleyip servislere hücum ederiz:)

hakan_710

hakan_710

Üye
Kvk değil de nokia shop olsaydı belki derdim ama kvk lara biraz daha geç gider güncelleme diye düşünüyorum ama bekleyelim bakalım umarım yüklerler öyle olursa telefonlara sende ki videoyu yükleyip servislere hücum ederiz:)
nokia shop un önceliği olabilir fakat tamiri kvk da yapmıyolar mı? sonuçta bnm telde belle olsa bozulsa beni mağdur mu edecekler? :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Benim bildiğim kendi teknik servisleri var hatta yazılım atmak için nokia shopa gidersen hemen senin yanında yazılımı atıyorlar sen oturup bir çaylarını içiyorsun telefonunu geri alıyorsun:) mağdur etme olayı ise bence teknik elemana bağlı elinde belle varsa yükleyebilir de yüklemeyebilir de ama normal şartlarda talimat gelmediği sürece elinde belle olsa bile resmi olarak duyurulan son sürüm olan 25.07 yi yükler.

eksamin

eksamin

Üye
nerde yazıyo ya 8 şubat kaç saattir arıyorum 8 rakamıyla alakalı bişey buladım link atarsanız bi bakalım

hakan_710

hakan_710

Üye
Benim bildiğim kendi teknik servisleri var hatta yazılım atmak için nokia shopa gidersen hemen senin yanında yazılımı atıyorlar sen oturup bir çaylarını içiyorsun telefonunu geri alıyorsun:) mağdur etme olayı ise bence teknik elemana bağlı elinde belle varsa yükleyebilir de yüklemeyebilir de ama normal şartlarda talimat gelmediği sürece elinde belle olsa bile resmi olarak duyurulan son sürüm olan 25.07 yi yükler.
bende belle olacak o da 25.007 yi yükleycek valla başına yıkarım orayı :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Her şey akşama belli olur o zaman anlarız anna içinde benzer birşey olmuştu o zaman da anna yerine 14 versiyonu yüklenmişti umarım sende öyle olmaz:D

hakan_710

hakan_710

Üye
Her şey akşama belli olur o zaman anlarız anna içinde benzer birşey olmuştu o zaman da anna yerine 14 versiyonu yüklenmişti umarım sende öyle olmaz:D
artık şansa kadere ne çıkarsa. :D

farukbekl

farukbekl

Üye
sadece türkiye için mi gelecekmiş yani.. saçmalığa bak.. ilk defa böyle bir konuya şahit oluyorum. ayrımcılık yapacaklarını zannetmiyorum.. türkiye için çıksa ney çıkmasa ney. bizde başka ülkelerinkini yükleriz. almanyanınki mesala. nokia suite ile olmaz sa.. phoenix iler yaparız. bu konuda bana biraz yalan gibi geldi. kimse kusura bakmasın.

SilentOne

SilentOne

Üye
helal be isterse çince olsun onuda yükleriz biz :D

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
06.02.2012 12:30:08
_ardaa

http://www.maxicep.com/uyeler/uye-59206/_ardaa/NerdenİstanbulÜyelik tarihiDec 2006Mesajlar1.713Konular12Beğeni270Telefon7250i & N8 Dark GreyGsmTurkcellUyarılar0/1 (20)

YOK ÖYLE BİRŞEY ARDA KARDEŞİM MİLLETİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEYELİM RESMİ OLARAK MART SONUNA KADAR ZAMANI VARDIR YAPILAN TEK REMİ AÇIKLAMA 2012 NİN İLK ÇEYREĞİNDE KİMSE NE KENDİNİ NEDE BİR BAŞKASINI KANDIRSIN BU KONUDA BURDA KAPANSIN

Benim bildiğim kendi teknik servisleri var hatta yazılım atmak için nokia shopa gidersen hemen senin yanında yazılımı atıyorlar sen oturup bir çaylarını içiyorsun telefonunu geri alıyorsun:) mağdur etme olayı ise bence teknik elemana bağlı elinde belle varsa yükleyebilir de yüklemeyebilir de ama normal şartlarda talimat gelmediği sürece elinde belle olsa bile resmi olarak duyurulan son sürüm olan 25.07 yi yükler.​

_ardaa

_ardaa

Üye
Bu ne şimdi son mesajımı alıntı yapmışsın da öncekileri neden okumuyorsun yanlış yönlendiren biri varsa o da sensin, ben heryer de söylüyorum 2012 ilk çeyrek diye bir tarih var bu tarihe göre bugünde çıkabilir 30 martta da çıkabilir, bi zahmet önce ki mesajlarımı da oku öyle yaz olur mu.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=5][ı]tamam doğrusunda yanlış tarafın bellenin nokiada yüklendiği yüklense bile yasal olan yazılımı değil bizim yaptığımız gibi çakma olanını yüklerler

lütfen...
[/ı]
[/sıze]

_ardaa

_ardaa

Üye
Yapma şimdi çakma dediğin zaten orjinal bellenin henüz bitirilmemiş hali nokia öyle bir şey yükleyip başını belaya sokar mı, elinde orjinal var ise orjinali yükler tabi yükeleyebilirsiniz talimatı almışsa herhangi bir talimat almamışsa elinde olsa bile yüklemez.

atakan25

atakan25

Üye
n73 ümü özledim :(

yeauw

yeauw

Üye
yemin ederim sıkıldım ya :) amma bi belleymiş param olsa 1 dk durmadan deiştrecem teli :)

NUD

NUD

Üye
arkadaşlar nokia servisinde bir arkadaş bellenin türkiye geliş tarihi olarak en erken mart ayının ikinci haftasi olarak belirtmiş nokia yazılımını türkiyeye geç vermesinin sebebi satış grafiklerinin iyi olmasıymis öncelik pazarın düşük olduğu ülkelermis. Bunları duymak beni çok sarstı

Şubat ayının 18 inde Gelicek güncelleme üzücü bir haber diye birşey yok şu an belle li C6-01 ler mağazalarda satılmaktadır. Anna gelirkende annalı N8 ler geldikten 2 hafta son ra güncellemesi gelmişti

Üst Alt