belle için üzücü bir haber

Sponsorlu Bağlantılar

covar

covar

Üye
nokia gercekten tam bi kazıkcı olmuş cıkmış ortaya :(

legolas29

legolas29

Üye
Sağolasın nokia.iyi bir kazık daha attın.Eyvallah!!!!

akondd

akondd

Üye
Arkadaş Herkesin Nokia da Çalışın Bi Tanıdığı Var Anlamadım Gitti Bu İşi

uruno

uruno

Üye

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Beyler nokia benim ya.meraklanmayın belleyi 1-2 saate çıkartıyorum.:zuhaha::zuhaha:

Ne adamlarsınız ya.:D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şu kulaktan dolma bilgilere neden inanıyorsunuz..nokia kendi sitesinde yazdı kabak gibi 8 şubatta diye..daha ne..bekleyin az daha :)

man20

man20

Üye
arkadaşlar finlandiyada çalışan teyzem belle'nin 8 şubatta geleceğini sölüyor. :)

FlaxLy

FlaxLy

Üye
arkadaşlar finlandiyada çalışan teyzem belle'nin 8 şubatta geleceğini sölüyor. :)

Benin amcam fabrika müdürü. Türklere özel geliyor bugün. Çok ısrar ettim. Kıymetimi bilin :naughty:

uran22

Üye
finlandiyada 'ki fabrikada çalışan teyzem vietnam'daki nokia shop'ta çalışan halam fransada nokia call centerda çalışan amcam ....... çalışan dedem böyle yalan yanlış kulaktan dolma kendini bilmezlerin ortaya attığı haberlee inanmamanız gerektiğini söyledi ayrıca eklediler belle ilk çeyrekte çıkacak-mış!

man20

man20

Üye
finlandiyada 'ki fabrikada çalışan teyzem vietnam'daki nokia shop'ta çalışan halam fransada nokia call centerda çalışan amcam ....... çalışan dedem böyle yalan yanlış kulaktan dolma kendini bilmezlerin ortaya attığı haberlee inanmamanız gerektiğini söyledi ayrıca eklediler belle ilk çeyrekte çıkacak-mış!
çok zekisin :D

servet27027

Üye
arkadaşlar ben belle bekleyen arkadaşlara şunu tavsiye ederim hiç korkmayın ve 8 şubatta gelecek bile olsa hack li belle yükleyin bakın derim annayı bidaha kullanamazsınız telefon çöker diye korkmayın hiç bişey olmas ben hiç bilmediğim halde en az 20 defa sürüm değiştirdim telefon şuan uçuyo anna olan n8 görünce kullanana üzülüyorum benden söylemesi belleyi yükleyin hackli olarak isterse nokia 2015de türkiyeye getirsin belleyi :):):):):)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hakan geldimi sıra bi haber et daa

uran22

Üye
şok şok şok belle çok yakındır arkadaşlar..

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Sırf belle tarihini öğrenmek için Finlandiyaya gldim. Fabrika müdürü yok ortalıkda :D

man20

man20

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4317493' Alıntı:
Sırf belle tarihini öğrenmek için Finlandiyaya gldim. Fabrika müdürü yok ortalıkda :D
çünkü saklanıo

ucar-suat

ucar-suat

Üye
ben isvecteyim daha tik yok birsey olursa haber ederim

hakan_710

hakan_710

Üye
telefonu yeni teslim ettim geldim c6-01 lerin bazılarında ekranda problem var dikkatinizi çekmiştir beyaz renkte belli oluyo. çoğu kişi bunu ekranın özelliği dedi ama bazılarında olmadığı için içime kurt düştü bende servise gittim biraz önce ekranı inceleyeceklerini söylediler. gitmişken belleyi de sordum tabi. :naughty: yazılım yükleticem belle çıkmış dedim. görevli bayan yazılımdan anlamadığı için teknisyeni aradı oda 25.007 var falan gibi bişeyler söyledi bende sorgut un çektiği videoyu tele atmıştım oracıkta açtım gösterdim arkadaşım istanbuldan aldı bu yüklü hemde türkçe deyince. kadın teknisyene telefonda anlatmaya çalıştı versiyon numarasını falan söyledim oda server a bakacaklarını varsa yükleyeceklerini söyledi.ayrıca telefonu koyduğu zarfa symbian belle yüklenecek versiyon 111.30.609 yazdı :zuhaha: akşama hazır olur heralde dedim büyük ihtimal dedi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum :eller: bakalım sonuç ne olacak. beklemede kalın alın bu da servis formu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
telefonu yeni teslim ettim geldim c6-01 lerin bazılarında ekranda problem var dikkatinizi çekmiştir beyaz renkte belli oluyo. çoğu kişi bunu ekranın özelliği dedi ama bazılarında olmadığı için içime kurt düştü bende servise gittim biraz önce ekranı inceleyeceklerini söylediler. gitmişken belleyi de sordum tabi. :naughty: yazılım yükleticem belle çıkmış dedim. görevli bayan yazılımdan anlamadığı için teknisyeni aradı oda 25.007 var falan gibi bişeyler söyledi bende sorgut un çektiği videoyu tele atmıştım oracıkta açtım gösterdim arkadaşım istanbuldan aldı bu yüklü hemde türkçe deyince. kadın teknisyene telefonda anlatmaya çalıştı versiyon numarasını falan söyledim oda server a bakacaklarını varsa yükleyeceklerini söyledi.ayrıca telefonu koyduğu zarfa symbian belle yüklenecek versiyon 111.30.609 yazdı :zuhaha: akşama hazır olur heralde dedim büyük ihtimal dedi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum :eller: bakalım sonuç ne olacak.
Hadi hayırlısı bakalım inşallah sıkıntı kalmaz ve dediğin gibi belle'de yüklenir. Geçmiş olsun şimdiden.

_ardaa

_ardaa

Üye
Ellerinde Belle vardır elbette ama talimat almadıkça yüklemezler akşama 25.07 yüklü şekilde geri verirlerse şaşırma:)

Üst Alt