arkadaşlar finlandiyada çalışan teyzem belle'nin 8 şubatta geleceğini sölüyor.![]()

çok zekisinfinlandiyada 'ki fabrikada çalışan teyzem vietnam'daki nokia shop'ta çalışan halam fransada nokia call centerda çalışan amcam ....... çalışan dedem böyle yalan yanlış kulaktan dolma kendini bilmezlerin ortaya attığı haberlee inanmamanız gerektiğini söyledi ayrıca eklediler belle ilk çeyrekte çıkacak-mış!

çünkü saklanıoℓα[χ]ℓу;4317493' Alıntı:Sırf belle tarihini öğrenmek için Finlandiyaya gldim. Fabrika müdürü yok ortalıkda![]()
çünkü saklanıo

yazılım yükleticem belle çıkmış dedim. görevli bayan yazılımdan anlamadığı için teknisyeni aradı oda 25.007 var falan gibi bişeyler söyledi bende sorgut un çektiği videoyu tele atmıştım oracıkta açtım gösterdim arkadaşım istanbuldan aldı bu yüklü hemde türkçe deyince. kadın teknisyene telefonda anlatmaya çalıştı versiyon numarasını falan söyledim oda server a bakacaklarını varsa yükleyeceklerini söyledi.ayrıca telefonu koyduğu zarfa symbian belle yüklenecek versiyon 111.30.609 yazdı
akşama hazır olur heralde dedim büyük ihtimal dedi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum
bakalım sonuç ne olacak. beklemede kalın alın bu da servis formu Hadi hayırlısı bakalım inşallah sıkıntı kalmaz ve dediğin gibi belle'de yüklenir. Geçmiş olsun şimdiden.telefonu yeni teslim ettim geldim c6-01 lerin bazılarında ekranda problem var dikkatinizi çekmiştir beyaz renkte belli oluyo. çoğu kişi bunu ekranın özelliği dedi ama bazılarında olmadığı için içime kurt düştü bende servise gittim biraz önce ekranı inceleyeceklerini söylediler. gitmişken belleyi de sordum tabi.yazılım yükleticem belle çıkmış dedim. görevli bayan yazılımdan anlamadığı için teknisyeni aradı oda 25.007 var falan gibi bişeyler söyledi bende sorgut un çektiği videoyu tele atmıştım oracıkta açtım gösterdim arkadaşım istanbuldan aldı bu yüklü hemde türkçe deyince. kadın teknisyene telefonda anlatmaya çalıştı versiyon numarasını falan söyledim oda server a bakacaklarını varsa yükleyeceklerini söyledi.ayrıca telefonu koyduğu zarfa symbian belle yüklenecek versiyon 111.30.609 yazdı
akşama hazır olur heralde dedim büyük ihtimal dedi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum
bakalım sonuç ne olacak.