belle hack konusunda deneyerek konu açmama yardımcı olacak biri arıyorum!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
belle hack konusunda deneyerek konu açmama yardımcı olacak biri arıyorum!!!
arkadaşlar bildiğiniz gibi belle yeni çıktı ve şuan pek fazla hack yöntemi yok bilgisayar kullanmadan hack yapabilmek için telefonunda belle yüklü olup hack yapmak isteyen biri varsa pm atabilir mi gece 1-2 gibi yollayacağım dosyaları anlattığım şekilde deneyerek sonucu bnmle msn den paylaşabilecek birini arıyorum ona göre yeni konu açacağım ilgilenenlerin bilgisine..

----------Eklendi 21.12.2011 @ 00:13:08 ---------- Yazıldı 20.12.2011 @ 23:36:25 ----------

yok mu yardımcı olabilecek kimse??saat geç diyosanız farklı bi saatte olabilir

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasim bir cook hack yontemi var zaten ve suan herkes bellenin cfw kullandigindan dolayi...cfw yapanlar hackli uda yapiyorlar zaten...

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
sen öyle düşünmüşsün ama hackli uda kullanmayan da var eğer biri yardımcı olsaydı flaş atmaya gerek kalmadan hack imkanı olup olmadığını görecektik neyse senin ihtiyacın yok olmayacak ta sanırım ihtiyacı olanlar için bu akşam saolsun bi arkadaşımız yardım edecek.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
umarım emeğin boşa çıkmaz kardeşim... kolay gelsin..

dekor67

dekor67

Üye
hakan kardş sorun yaşarsan anlatmda yardım ederım ok

Re13eL

Re13eL

Üye
@hakan_710 kardeşim ben @dekor67 nin yöntemini denedim ve yaptım beraber bi konu hazırlayabilirsiniz bence :)

dekor67

dekor67

Üye
bu konu hakan kardşimın hakkı

----------Eklendi @ 13:31:42 ---------- Yazıldı @ 13:27:22 ----------

suat kardş 701 500 600 bunların hack li uda yok

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
şuan mobildeyim akşama doğru bilgisayardan girerim konuşalım ona göre açalım bi konu pm atarım ben sana

dekor67

dekor67

Üye
bend mobildeyim kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...