belle geldi heyecan bitti :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
exalted55

exalted55

Üye
Belle geldi birçok oyun ve program çalışmaz oldu. Yenilerini çıkartmıyorlar çıksada tamsürüm olmuyor sorun yaşıyoruz ve gerçekten çok ihtiyaç duyulacak birçok program yok hd oyun desteği zaten iki elin parmakları kadar bence telefonu bellediler yani. Yenilik arıyoruz artık n95 in üzerinden yıllar geçti onca zamanda değişen yenilik ne oldu hd oyunlarmı yoksa dokunmatik büyük ekranmı yada widgetlermi başka nevar kaç yıldır aynı özellekler aynı programlar hiç yenilik yok. Mağzadan ücretsiz program indiremiyoruz ya internet bağlantısı istiyor ya reklam oluyor nokia iğrençsin iğrenç.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Belle geldi birçok oyun ve program çalışmaz oldu. Yenilerini çıkartmıyorlar çıksada tamsürüm olmuyor sorun yaşıyoruz ve gerçekten çok ihtiyaç duyulacak birçok program yok hd oyun desteği zaten iki elin parmakları kadar bence telefonu bellediler yani. Yenilik arıyoruz artık n95 in üzerinden yıllar geçti onca zamanda değişen yenilik ne oldu hd oyunlarmı yoksa dokunmatik büyük ekranmı yada widgetlermi başka nevar kaç yıldır aynı özellekler aynı programlar hiç yenilik yok. Mağzadan ücretsiz program indiremiyoruz ya internet bağlantısı istiyor ya reklam oluyor nokia iğrençsin iğrenç.

Yenimi anladin :)

gt22

gt22

Üye
CFW lerde olmasa ne yapardık madness ve kurtuluş40 arkadaşlara tekrar teşekkürler . :yuru

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence haksızlık ediyorsunuz bizim halkımız da hep böyle vermeden almaya çalışıyoruz..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence haksızlık ediyorsunuz bizim halkımız da hep böyle vermeden almaya çalışıyoruz..

kardeşim bunu anlatamazsın ios kullananların %70i android kullananların %500si magazadan uygulama satınalıyor nokiada bu oran %25 adamlar nasıl oyun uygulama çıkarsın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi dungeon hunter gibi oyun 2.5 tl nedir ya para değil ben direk aldım telefonu alır almaz paylaşsam burda paylaşırım ama paylaşmam alıcak olan alsın ki adamlar da oyun üretsin..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi dungeon hunter gibi oyun 2.5 tl nedir ya para değil ben direk aldım telefonu alır almaz paylaşsam burda paylaşırım ama paylaşmam alıcak olan alsın ki adamlar da oyun üretsin..

imkanı olmayana bişey diyemem ama imkanı olanda almıyor kardeşim en son şu n9 tuş kilidi mesela verdim 3,5lira aldım yok muydu forumda vardı ama bazı şeyleri düşünmek lazım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bedava sirke baldan tatlıdır!:)ama bizaman sonra tad vermiyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu uygulama satın alınmıyor diyenler bunu neye dayanarak söylüyor acaba herkes bu uygulamaları maxicep gibi sitelerdenmi indiriyor sanıyorsunuz çevremde o kadar insan var telefona bluethout dan müzik atma dışında birşey yapmıyor ki gelip burdan beleş program indirsin
ayrıca ben hiç görmedim iphone cihazına parayla uygulama alan adamların programı var programa giriyor aradığı şeyi yazıyor ve bedava indiriyor bizim gibi iki saat araştırmıyor
androit zaten çoğu uygulama ücretsiz onu yazmaya gerek bile yok

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
valla ben nokia mağazadan 30 liraya yakın program aldım hepsi de sürekli kullandığım uygulamalar.eğer gerçekten işe yarıyorsa 3.50 tl hiçbirşey değil.verilebilir.ama bizim insanımız bedavayı sevdiği için pek uğraşmaz. unsigned ı bulur yükler.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
1 senedir nokia c7 kullandım magazada dogru duzgun uygulama yokkı alalım hic almadım magazadan.

Androide gectim bir kac program aldım daha gecelı 3 hafta oldu olmadı.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia nın açıkladığı rakamlara göre söylüyoruz kardeşim senin çevren taş çatlasa 100 kişi olsun devede kulak bile değil yani.. Apple da jailbreak yapmadan beleşe hiçbişey alamazsın.. Androide gelince google androidin açıklarını oyunla göz boyayarak kapatıyor firmalara parayı kendi verip mağazaya ücretsiz koyduruyor

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Googlede para var haci adamlar uygulamada koyarlar oyunda para cok.

Gerci nokiadada para var ama nedense nokia daha cok kazanmak ıstıyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Googlede para var haci adamlar uygulamada koyarlar oyunda para cok.

Gerci nokiadada para var ama nedense nokia daha cok kazanmak ıstıyor.

Google android yazılımını birçok firmaya sattığı ndan para sıkıntısı yaşamıyor ayrıca android cihazlardan topladığı kişisel verilerinizle size kesin tıklıyıcağınız reklamlar sunuyor tıklandıkça da kazanıyor kapitalizm güzeldir kullanmasını bilene

doctorrr

doctorrr

Üye

Google android yazılımını birçok firmaya sattığı ndan para sıkıntısı yaşamıyor ayrıca android cihazlardan topladığı kişisel verilerinizle size kesin tıklıyıcağınız reklamlar sunuyor tıklandıkça da kazanıyor kapitalizm güzeldir kullanmasını bilene
harbi ya bu androidlerde iphonelarda kişisel verileri çalan casus programlamalar varmış doğru mu bilen var mı?..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
android binevi spyware bir yazılım google a veri topluyor ios da öyle bişey yok ama ikisinin de virüs girme ihtimali Symbiandan çok çok fazla

doctorrr

doctorrr

Üye
android binevi spyware bir yazılım google a veri topluyor ios da öyle bişey yok ama ikisinin de virüs girme ihtimali Symbiandan çok çok fazla
gayet tabii herşeylerinde göz boyuyorlar..symbianın güvenlik açısından sağlam olduğunu zaten herkes biliyor fazla söze gerek yok bu konuda androidçiler dağılun bakem!

SilentOne

SilentOne

Üye
ama androidciler de hala inanmak istemiyor işte

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anlatamazsın zaten

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayatta anlatamazsın oyun uygulama diye bam güm girerler lafa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt