belle geldi heyecan bitti :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
muhakkak nokia yeni bir gizem başlatıcak ama bu bizim kullandıgımız n8 c6 c7 vb telefnlarla ılgılı olmuyacak bızım telefonlar bı gecıs donemı ıdı test yayını dıelm :) basarılı oldu ve sımdı ılerıye donuk saglam telefonlar cıkarıcak o yuzden bız bızım telefonların artık ne guncellemesını bekleyelm nede baska bıseynı kendımız gelıstrebılırsek ne ala :) zaten sagolsunlar cwf cı arkadaslar sayesnde nokıa bı dunya eleman cıkarmısdır ısden :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
fp1 de dahıl bir mınör güncelleme aldıkmı bizım teller raflarda yerini alır.:(

KxTR79

KxTR79

Üye
ben hergün fp1 için pcye geçiyorum:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
geçmene gerek yok gelince zaten forum yıkılır

mesut1979

Üye
arkadaslar herzaman güncelleme ile olmaz belle ile telefonlarimiz cok güzel birgörüntüye ulasti bunun tadini yeni uygulama ve oyunlarla cikarmamiz lazim ne yazik ki bunlarinda olmadigina göre yeni güncellemelere göz dikiyoruz.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Oyun program vsvsvs. cıkmadiktan sonra güncelleme beklemek anlamsız.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Belle sonra bi kaç uygulama geldi yine annada hiç çıkmıyordu bakalım fp1den sonra ne olacak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne oyuncuymuşsunuz arkadaş ya nasıl vakit buluyorsunuz telefonda oyun oynamaya

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
arabada ucakda yada uyumadan once yatakda bulabılırsın..

guncelleme fılan gelır ufak tefek ama oyun program gelmez artık

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

ggokhan008

Üye
keşke 1. Nesil cihazlara da gelse fp1 süper olur en çok kamera uygulaması pureview gibi olsun istiyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gelirde sagindan solundan ufacık kırparlar purewiew ımkansız

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
808 purewiev i cok merak ediyorum kamera performansini ozellikle bi kurcalamak bi kac foto cekip pc de incelemek lazim

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
benim için heycan bitmek yerine zaten belleyle başladı.. Belleden önce telefonumu doğru düzgün kullanmadım..
Belle bir geldi zaten bir hafta doya doya tadını çıkardım daha sonra hack + efektler + modlar + oyunlar falan esas şimdi hakkını vermeye başladım cihazın tüm forumu sömürüyorum N8 im için o kadar çok yüklenecek veri ve oyun varki Belle benim için beklediğim son güncellemeydi zaten şimdi Bellenin tadını forumun sunduklarıyla temiz bir sene çıkarırım belki sonra yükleyecek bişey kalmayınca heycan biter.. üstüne fp1 de gelir yani N8 im bana daha 2014 e kadar başka telefona yan gözle bile baktırmaz..
02.02.2011 de aldım.. 1 yaşına girdi geçiyor ama hala Forever N8.. şuanda bile hiçbir telefon ilgimi çekmiyor heycanlandırmıyor N8 varken..
Anca 2014 te N8 vaadini doldurduğu zamanda zaten nanoteknoloji telefon devri başlıcak o zaman N8 biter yeni heycanlara yelken açarız ;)

---------- Eklendi @ 03:44:47 ---------- Yazıldı @ 03:40:13 ----------

ki buna rağmen şuana kadar aldığı her telefonu nolursa olsun sadece 1 sene kullanıp satıp yenisini almış olan ben ilk ama ilk defa N8 de bir seneyi aştım ve yine ilk defa bir telefonumu KESİNLİKLE satmayacağım...
N8 gerçekten forever infinity olucak benim için...
yenisinide alsam o tarihten sonra onu paramparça olana dek kullanmaya devam edicem :D

---------- Eklendi @ 03:45:19 ---------- Yazıldı @ 03:44:47 ----------

sonra ölüsünüde manevi değeri olduğu için saklayacağım :ehe:

atakan25

atakan25

Üye
oyun yeni başladı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kuzey güneye çevirdiniz işi..oyun yeni başladı falan :)

SilentOne

SilentOne

Üye
daha çok testere benzettim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Batuhan";4558314][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Belleyi beklediğimiz o günler ne kadar güzeldi yaa :'([/COLOR]

Aynen özledim o günleri.

doctorrr

doctorrr

Üye
valla ben belleyi bile bekleyemedim aldığımda bellenmişti ama annayı acayip merak ediyorum bi fırsatını bulsam dönecem!

umt07

umt07

Üye
Belle çıkalı 3 ay oldu yeni hd oyun için yeterli bir zamn, bu ayın sonunda yeni oyun vs görmezseniz uygulamdan ümüdi kesin bence, şuan fırtına öncesi sessizlik gibi belle çıkınca ufak bilgileri paylşaştırıyor sonra ne zman gelir diye teori üretiyoruz yeterli heyecan var bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt