belle geldi heyecan bitti :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
lumia degilde wp yi saglam gelistirirler ise eger ne android de ne ios foos kalir. ayrica birakin android kullanan androidi anlatsn ios kullanan iosu herzaman meyve veren agac taslanir ( meyve veren tek agac NOKIA ) baska bi konudada dedigim gibi adamlar 1 milyar 2 yuz milyon daha fazla bir telefona verip kendi telefonundan 1 milyar 2 yuz milyorn daha ucuz olan bir nokia ile arasnda cok az bi fark gorunce cilgina donmesi normaldir ))

olayı öyle güzel özetledin ki tebrik ediyorum +1 :good:

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
bu bi gercek ama nedense kimse kabullenmiyor kabullenmeside zor zaten mesela I phone. ya sadece zengin adamlarin hava atcam diye prim yaptirdigi bir telefon baska bisey degil bana gore sahsen bana BEDAVA verseler alirim almam demiyorm ama alirim satarim gider yne nokia alirim nokia diger telefonlardan coook cook daha guclu iyidir demiyorum ama abartilan android ve ios un abartilacak bisey olmadini soylemek istiyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen ios a pek lafım yok ama bence çok çok pahalı donanımlarına bakarsak.. android se sadece oyuncak

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
oyun devri yavas yavas kapaniyor insanlar ilk zamanlarda o 3d hd oyunlar cikdi zaman bi boyle heycan yaptilar oyun indirmeler oynamalar filan ya bu oran yuzde elli azaldi ve gittikcede azalicak artik birazdaha hiz ve kamera ya agirlik veriyor insanlar ve bununda firmalar farkinda nokia firmasi 12 mp n8 den sonra simdi 41 mp 808 cikardi ne gerek vardi ? zamaninda oyunun krali symbiandaydi 6600 telefonda oynadiniz oyunlari hangi telefonlarda goruyodunuz? ama ne oldu andorid ios geldi daha saglam oyun cikarmaya basladi ama artik devride bitiyor nokia ne yapti kamera olayina el atti bakiyosnuz insanlar ellernce foto makineleri ile geziyor artik adam dediki insan oglu artik fotoya merak saldi ben su bizim tellere bir kamera koyim alayina kapak olsn deyi verdi ve takti kapagi yok i phonede 5 mega pixelmis de diger 5 mega bixelli telefnlardan daha ii cekiomus da ya daha ii cekiosa demekki 8mp camera koymus icine yayinlamis 5 mp bu telefn die amac bizim 5 mp lik kameramiz diger 5 mp lik telefnlarn kamerasndan iyi yani bu bi varsayim )) bunlarla kendilerni avutuyolar kisaca

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen öyle katılıyorum hocam artık devir sosyal ağlara rahat erişilebilen cihazların devri olacak

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
nokiada suan tek istedigim saglam bi tarayici skyfire gibi hangi siteye girersen gir site uzerinde videyu indirmeden youtube deki gibi izleyebilmek facebook da mesela yada baska sitelerde ve facebook zynga poker ios da oldu gibi nokiada bu ise bi el atsa nokia telefon sattirmaz kimseye ))

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
FP 1 ile geliyor o tarayıcı ve FP1 2.nesiller için gelmiş arkadaş konu açmış ss koycak şimdi

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
n8 e boyle bi tarayici portlayabilcek bi arkadas varsa helalinden 1000 ruble )

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Madness arkadaş deniyordu bakalım ne olacak yapar yakında

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
insallah onceden skyfire kullaniyordum ben onun kadar basarili bir tarayici daha gormedim umarim yapar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen skyfire harika.. Madness yapamasa da zaten haziranda 1.nesillere de gelecek güncelleme

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
ben guncelleme yapamiyorum orjinal beleyi yuklemedigim icin her pc ye usb den baglandim zaman bana belle guncellemesi geliyor ekrana orjinalinide yuklemeyi dusunmuyorum onca uygulama hack program bulmakla ugrasilmaz yeniden

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
işin zor valla :)

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
bulcaz bi caresini artik bakalm )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt