Belle FP1 Efekt sorunu çözüldü (noss_bar) MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
bekliyorum dostum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anladıgım kadarıyla bir program paylaşacaksın ve bu işkence bitecek öyle mi ?

evet aslın işkence bir kere olacak en başta bir kere avkskinsrv ile manifes iki dosyayı yollara atayacaksınız sonra pyton kurulacak hiç bir soru ekranı seçim ekranı ve reklamı gelmiyor e ye kuruluyor aynı şekilde theme fx te temiz kurulum bunlar otomatik e ye kuruluyor sonra fx ten 50 efekten birini seiçiyorsun uygulandı filan yeniden başlatıyorsun yeni efekt kullanımda sıkıldın mi listeden başka seç yeniden başlat hazırdır yeni efekt mi buldun e theme fx içine at uygulamayı aç yeni efekti seç uygula teli aç kapa yeni indiridğin efek kullanım da bir daha taşıma kopyalama yok

asigsasi

asigsasi

Üye
peki ne zaman hazır olur

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bitti tek sefer de hatasız toplamışım 5 efekt denedim sorun yok şimdilik media fire ye yüklüyorum bekleyenler için hemen indirip kurun sonra ben konuyu açmaya başlıyorum maxiPDA da

kurulum basit FP1 olanlar paket içindeki fp1 zipindeki dosyaları zaten kalsörlü önce c sys bin içine avkskinsrv atsın sonra c resource effects içine manifest dosyasını atsın sonra pyton kurun sonra themefx kurun. bitti themefx açın efekti seçin teli kapatıp açın hazır. 50 efektin üztüne kendi efeklerini eklemek isteyenler için küçük açıklam theme fx in çalışma mantığı efekt dosyalarınızı masaüstünde effects isimli bir kalsör oluşturup içine atın sonra bu effects kalsörünü bir zip paketi içine atn zip in ismini kafanıza göre yazın sonra bu zip paketini e:\ThemeFX\Effect_Packs\ içine atın yeni efektinizi themefx içinde görünür bundan sonra ekleyeceğiniz her efekt için bu işlem bu zipleme zaten çoğu kişi aynı mantıkla paylaştığı için indirdiğiniz zip direk e:\ThemeFX\Effect_Packs\ içine atıyorsunuz bu kadar link geliyor yolda aylık cep netle bu kadar hızlı olunuyor sn 11 kb yükleme hızı :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
25 mb ise yarım saat sürer :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ev ekranlrındaki duvar kağıtlarını sanki devamı gibi yan yana sürükleyen efekt yok mu ancak efektle olur 3 duvar kağıdı arasıdaki geçiş panaroma muhabeeti bir ara konuşuluyordu ama efecktle işim olmadığı için hiç araştırmadım maxipda dan dışarı çıkmıyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
oda olmasın ileride bulunursa isteyen kullanabilir

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
% 65 oldu az sabır

- - - Eklendi - - -

araştırmak lazım yoksa bile yapılabilir efek yapan pro lar var orjinal efekte ev ekranları geçiş kısmına mod yapılır onuda yaparım yakında kafama takıldı

asigsasi

asigsasi

Üye
:islik:pro::bira::cigara:

- - - Eklendi - - -

:cigara:

- - - Eklendi - - -

tamam :cigara::islik

- - - Eklendi - - -

% 65 oldu az sabır

- - - Eklendi - - -

araştırmak lazım yoksa bile yapılabilir efek yapan pro lar var orjinal efekte ev ekranları geçiş kısmına mod yapılır onuda yaparım yakında kafama takıldı

sen yaparsın levent hatta magazaya koy para kazan

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buyur dostum güle güle kullan

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
efektleer satılmıyor ki satılıyor olsa nokia sistemde efekt değiştirmeyi açık bırakırdı z ye atıp kilitlemezdi para da gözüm yok bu zevk meselesi telefonla uğraşşmayı seviyorum kendime yapıyorum yapmışken paylaşmanın zararı yok sorma benim bitmek üzere :cigara:

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
thema fx yeni sürüm diye satarsın :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir kur test etvarsa hata düzelteyim konu yu açmak üzereyim.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
turkcell hız sınırım düşük daha indirmedi bu zip dosyasının içinde python var mı benim telde yüklü zaten 2.30 olanı yoksa degiştirmekmi gerekli

- - - Eklendi - - -

dostum çalışıyor harikasın çok ama çok teşekkürler fakat giriş ekranı nı kaydırıken efekt ler orda çalışmıyor herhalde

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
neden mediafire be abi:(

asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konuyuda açtım yok python kurulu ise kurmaya gerek yk dosyaları at theme fx kur başla kullanmaya var mı sıkıntı hata

- - - Eklendi - - -

turkcell hız sınırım düşük daha indirmedi bu zip dosyasının içinde python var mı benim telde yüklü zaten 2.30 olanı yoksa degiştirmekmi gerekli

- - - Eklendi - - -

dostum çalışıyor harikasın çok ama çok teşekkürler fakat giriş ekranı nı kaydırıken efekt ler orda çalışmıyor herhalde

çalışır tabi my names noss-bar dediğin durum efekten kaynaklıyor o efektin o bölümü eksik olabilir başka efekt dene

asigsasi

asigsasi

Üye
hoş geldin dostum sıkıntı giriş ekranı geçişleri

- - - Eklendi - - -

5 efect denedim giriş ekranı geçişleri değişmiyor sade kalıyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neden mediafire be abi:(

en temizi o bekleme yok hız düşmesi yok opera mini falan destekliyor hiç sıkıntı yaşamadım

- - - Eklendi - - -

bende değişiyor atık kalmış olabilir bu yoldaki dosyaları sil C:\Resource\ThemeFX\Effects\ içini komple boşalt sonra Theme Fx ile efekt ata uygulamaya varsayılan efekt için nokia 701 in efekleri atadım yeni efekler az olunca o bölüm atık kaldı galiba dediğimi yap

Üst Alt