Belle FP1 Efekt sorunu çözüldü (noss_bar) MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
e de bende

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
pc serviste zaten ben usb modunda kullanmıyorum :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arakadaşlar theme fx rogramını çalıştırmayı başardım şimdi türkçeleştiriyorum FP1 de çalışıyor Reflesh ede uyarlarım önce kendi sistemim themefx te zaten bir sürü tema var gir seç telefonu yeniden başlat yeni efekt etkin dosya atma işlemleri tarih oldu :) yeni efektlerinizi fx kullananlar bilir nereye atacaklarını

- - - Eklendi - - -

e de kullanmayın donma yapıyorsa c de kullanın veya az bekleyin Theme fx Türkçe geliyor

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
Oley bee

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
ÜSTAD BÜYÜKSÜN REİS :D :tşk::tşk::tşk:

asigsasi

asigsasi

Üye
theme fx dahili bileşen hatası vermesin bende bazı sis widget lerde öyle diyordu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Az kaldı az :)

- - - Eklendi - - -

dahili bileşen mi o ne be :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
süpersin abi sen süper!!!

asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi sabırsızlandim şimdi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daha önceki anlatıma göre yapanlardan özür diliyerek bu yeni anlatıma göre yaparsanız hiç bir sorun yaşamayacaksınız. Şimdi daha basit daha kolay oldu.

Daha önceki anlatımda ki yollarla yapanlar için anlatıyorum

e sys içinde olan aknskinsrv.dll silin c sys bin içindeki aknskinsrv.dll kalsın ellemeyin.

c resource effects klasörünün içinde ne varsa silin yeni baylaştığım zip içindeki manifest dosyasını c resource effects kalsörüne atın.

e resource effects klasörünüde silin.

c data effect klasörü oluşturup efeklerinizi bu yola atın. telefonu yeniden başlatın.

eski anlatımın ikisinide bu yolla yeni anlatıma uyarlamış olacaksınız.

asigsasi

asigsasi

Üye
theme fx ne oldu

- - - Eklendi - - -

peki daha önce ben denemedim senin yazdığın son mesaja göre mi yapacağız

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hiç bulaşmadıysan bekle çok canın sıkılırsa forumdan efetkleri toplamaya başla usta:)

asigsasi

asigsasi

Üye
okey jin hao ları topluyorum

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
abi 2. Yöntemi test ettim o da başarılı ve usb sorunu da düzeldi babamın pcsini tufaladım da baktım hehe

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet yeni anlatım daha basit daha kolay dün gece çok ayrıntıya girdim seçenek çok olsun diye ama e sıkıntı yaptı o yüzden c en temizi oldu uygulama kullanmak istemeyen bu yöntemle yapar uygulama isteyen geliyor theme fx bitti pytona geçtim mecbur theme fx pytonsuz çalışmıyor. bende topladım fx ile gelenle birlikte 50 efekt oldu

• Beğen
caglar b

caglar b

Üye
anladıgım kadarıyla bir program paylaşacaksın ve bu işkence bitecek öyle mi ?

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
evet yeni anlatım daha basit daha kolay dün gece çok ayrıntıya girdim seçenek çok olsun diye ama e sıkıntı yaptı o yüzden c en temizi oldu uygulama kullanmak istemeyen bu yöntemle yapar uygulama isteyen geliyor theme fx bitti pytona geçtim mecbur theme fx pytonsuz çalışmıyor. bende topladım fx ile gelenle birlikte 50 efekt oldu

sabaha kadar bunu bekliycem abi:D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bitti şimdi sistemi sıfırladım test e geçiyorum son bikez reset atayım tele kuruluma geçiyorum

- - - Eklendi - - -

theme fx temalarla 25 mb oldu sorun olmaz e de nasıl olsa

• Beğen

Üst Alt