güzel ekranlar kardeşim senin textclock ta orjinal renginde
- - - Eklendi - - -
zorlandığın belli hiç seçmemeyi tercih etmişsin sanırım800 mb netmi kullandın sen sırf tel takılıyon heralde
alt bar da maaşallah ful takılıyon
bide bu temanın adı neydi ikonları hatırlayamadım görmediğim bi tema sanırım yada unuttum
![]()
KENDIM AYARLADIM IKON PROGRAMIYLA NEXUS IKONLARI UZUN SÜREDIR BU IKONLARI KULLANIYORUM BIDE SÜREKLI MOBIL OLDUĞUM IÇIN
8 GB OLUYOR AYLIK MOBIL VERI KULLANIMIM MAŞALLAH DIMIBöyle kullanmayıda özlemişim
Sade saat ve hava durumu için görmedim bu büyüklükte ama Vhome kullanırsan olur.saat ve hava durumunu htc şeklinde nasıl yapabilirimm

bu ekranın resmini hangi programla çekiyorsunuz ? baya merak ettim ? programın ismini biri yazabilir mi ?

Önceden screen snapla hızlı resime atardım sonra buraya (mobilden) resimleri eklerdim png formatında şimdi aynı şekil yapıyorum jpg png gif vs vs formatı destekler diyor zaten png anlamadım gitti daha öncedd png şeklinde attım eklenti olarak atıyorum o da mobil olduğum için olmuyor![]()
Daha da değişmem heralde

xplore ile uzantısıni değiştir jpg yap yada kullandığın programı değiştir ben değiştirdim direkt ekliyor şimdi
ya eklemesine başka sitedende eklenirde önceden yüklüyordu şimdi neden böyle oldu ayrıca neden x plore kendi dosya yöneticiside değiştiriyor.
istiyorsan başka bir yöneticide kullanabilirsin ben kendi yöneticisini kullanmadığım için öyle yazdım. Ayrıca başka bir ekran alıntısı programı kullan, kullandığın programdan kaynaklı yani resimin yüklenmemesi normalde png yükleniyor siteye