Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

AHMED...

AHMED...

Üye
:) yeni ekranlarım yapım aşamasında :) duvar kağıdı seçmekte zorlanıyorum

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Violonist

Üye
bu da benden olsun :ehe

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve tempestshine

ID68

Üye
buda benim ;)

AHMED...

AHMED...

Üye

güzel ekranlar kardeşim senin textclock ta orjinal renginde :)

- - - Eklendi - - -

zorlandığın belli hiç seçmemeyi tercih etmişsin sanırım :) 800 mb netmi kullandın sen sırf tel takılıyon heralde :) alt bar da maaşallah ful takılıyon :) bide bu temanın adı neydi ikonları hatırlayamadım görmediğim bi tema sanırım yada unuttum :)

BU IKONLARLA BU TEMAYI GÖRMEMIŞSINDIR :D KENDIM AYARLADIM IKON PROGRAMIYLA NEXUS IKONLARI UZUN SÜREDIR BU IKONLARI KULLANIYORUM BIDE SÜREKLI MOBIL OLDUĞUM IÇIN :D 8 GB OLUYOR AYLIK MOBIL VERI KULLANIMIM MAŞALLAH DIMI

• Beğen
Tepkiler: najanaja
AHMED...

AHMED...

Üye

:D yeni telefonum dan ekran görüntüleri widgetleri toparlıyorum yavaş yavaş

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Böyle kullanmayıda özlemişim :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Violonist

Üye
Daha da değişmem heralde :hmmm

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu ekranın resmini hangi programla çekiyorsunuz ? baya merak ettim ? programın ismini biri yazabilir mi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
tempestshine

tempestshine

Üye

Artık ekranlarımı sade kullanıyorum.her zamanki gibi ilk ekran aynı.tema değiştirdim o kadarcık yani :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Önceden screen snapla hızlı resime atardım sonra buraya (mobilden) resimleri eklerdim png formatında şimdi aynı şekil yapıyorum jpg png gif vs vs formatı destekler diyor zaten png anlamadım gitti daha öncedd png şeklinde attım eklenti olarak atıyorum o da mobil olduğum için olmuyor :hmmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Önceden screen snapla hızlı resime atardım sonra buraya (mobilden) resimleri eklerdim png formatında şimdi aynı şekil yapıyorum jpg png gif vs vs formatı destekler diyor zaten png anlamadım gitti daha öncedd png şeklinde attım eklenti olarak atıyorum o da mobil olduğum için olmuyor :hmmm

xplore ile uzantısıni değiştir jpg yap yada kullandığın programı değiştir ben değiştirdim direkt ekliyor şimdi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

xplore ile uzantısıni değiştir jpg yap yada kullandığın programı değiştir ben değiştirdim direkt ekliyor şimdi

ya eklemesine başka sitedende eklenirde önceden yüklüyordu şimdi neden böyle oldu ayrıca neden x plore kendi dosya yöneticiside değiştiriyor.

yaren_dede

yaren_dede

Üye

ya eklemesine başka sitedende eklenirde önceden yüklüyordu şimdi neden böyle oldu ayrıca neden x plore kendi dosya yöneticiside değiştiriyor.

istiyorsan başka bir yöneticide kullanabilirsin ben kendi yöneticisini kullanmadığım için öyle yazdım. Ayrıca başka bir ekran alıntısı programı kullan, kullandığın programdan kaynaklı yani resimin yüklenmemesi normalde png yükleniyor siteye

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

istiyorsan başka bir yöneticide kullanabilirsin ben kendi yöneticisini kullanmadığım için öyle yazdım. Ayrıca başka bir ekran alıntısı programı kullan, kullandığın programdan kaynaklı yani resimin yüklenmemesi normalde png yükleniyor siteye

ya eklemesine eklenir dostum o değil diyorumki her zaman screensnap ile png çeker hızlı resime upload ederdim ama artık öyle olmuyor yine png çekiyorum site desteklemiyor diyor png jpg gif falan atın diyor zaten png atıyorum site kafayı yemiş sanırım:)

Üst Alt