Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye

ya eklemesine eklenir dostum o değil diyorumki her zaman screensnap ile png çeker hızlı resime upload ederdim ama artık öyle olmuyor yine png çekiyorum site desteklemiyor diyor png jpg gif falan atın diyor zaten png atıyorum site kafayı yemiş sanırım:)

neyse benden bu kadar bir çözüm bulursun umarım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

çoktandır atmıyordum.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
hemen hemen her şeyi değiştirdim:

Metin MF

Metin MF

Üye

tempestshine

tempestshine

Üye

çoktandır atmıyordum.

Avkon Yok :o

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

bu ekranları bile zor yaptım be Can cfw ile uğraşmaktan uygulamalarımı bile yeni yeni kurdum şuan avkonla uğraşmadım leventin maximodu yükleyecektimde şu ara pc bende değil indirmesi falan sorun :)

najanaja

najanaja

Üye
yeni halini acaba eklesem mi eklemesem mi :hmmm Aslında fazla bi deişiklik yok avkonum hatalıydı biraz onu düzenledim renkleri deiştirdim saatim düzenlenmesi gerekiyodu onu düzenledim bide toggle yaptım :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yeni halini acaba eklesem mi eklemesem mi :hmmm Aslında fazla bi deişiklik yok avkonum hatalıydı biraz onu düzenledim renkleri deiştirdim saatim düzenlenmesi gerekiyodu onu düzenledim bide toggle yaptım :)

bu ara senin gibi hatunları koymaya başladım ekle merak ettim ben yeni ekledim yukarda var biraz sade takılıyorum bu ara avkon falan yok hatta bir tane değiştirdim hoşuma gitti baya :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
hatun dedin bi ilk resim war :) mercedes ama güzel aynısını buldum :) bu son eklediğin daha güzelmiş benim tarzım onuda buldum :) yeni hatunlarım çok can yakıcı :) gece falan eklerim artık 20dk ya kadar işe gidecem.

- - - Eklendi - - -

telefonun orjinal avkonu nu unutmuşuz renkli şeyler kullanınca hep bu bi garip geliyo göze :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hatun dedin bi ilk resim war :) mercedes ama güzel aynısını buldum :) bu son eklediğin daha güzelmiş benim tarzım onuda buldum :) yeni hatunlarım çok can yakıcı :) gece falan eklerim artık 20dk ya kadar işe gidecem.

- - - Eklendi - - -

telefonun orjinal avkonu nu unutmuşuz renkli şeyler kullanınca hep bu bi garip geliyo göze :)

şuan 2 resim var hatun olarak fazla koymuyorum 5 ekran kullanıyorum zaten ben kolay kolay beğenmiyorum önceden hiç koymazdım böyle yüzü karanlık kadın figürleri falan hoşuma giderdi onları koyardım:)

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

rss nin widgetini verir misin üstad :)

dostum fotoda rss yokki :hmmm bu rss cfw'mde gömülü ama beyaz fontu canın açtığı konudan almıştım. Burdan yapabilirsin :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/all-in-one-widgets-skin-pack-by-kang-shao-beyaz-font-eklendi-688862.html

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye

BUNLARDA BENİM :naughty:

Arkadaşlar burada ki yazı fontu hangisi acaba ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum buda beyaz font zipten çıkan klasörü
xplore ile c ana dizine salla restart
yap

Ekli dosyalar

AHMED...

AHMED...

Üye

dostum fotoda rss yokki :hmmm bu rss cfw'mde gömülü ama beyaz fontu canın açtığı konudan almıştım. Burdan yapabilirsin :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/all-in-one-widgets-skin-pack-by-kang-shao-beyaz-font-eklendi-688862.html

:D sana yazdığım belli olsun diye öyle cevap vermiştim üst mesajda paylastigin ekranlarda görmüştüm teşekkürler dostum birde ben ne yaptıysam notlar widgeti beyaz font olmuyor iyice sinir oldum

- - - Eklendi - - -

dostum buda beyaz font zipten çıkan klasörü
xplore ile c ana dizine salla restart
yap

süpersin kardeşim :D teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

:D sana yazdığım belli olsun diye öyle cevap vermiştim üst mesajda paylastigin ekranlarda görmüştüm teşekkürler dostum birde ben ne yaptıysam notlar widgeti beyaz font olmuyor iyice sinir oldum

- - - Eklendi - - -

süpersin kardeşim :D teşekkürler

hallettinmi ?

Üst Alt