noar Üye Kardesim cok sagol, bu uygulamayi internete baglanip'ta calistirmak gerekiyor dimi.. cunku Acceleration: off'u on yapamadim :S
Kardesim cok sagol, bu uygulamayi internete baglanip'ta calistirmak gerekiyor dimi.. cunku Acceleration: off'u on yapamadim :S
.eRCaN. Üye eNes_pr' Alıntı: Kardesim cok sagol, bu uygulamayi internete baglanip'ta calistirmak gerekiyor dimi.. cunku Acceleration: off'u on yapamadim :S Genişletmek için tıkla ... Programın internetle alâkası yok kardeşim. Kırmızıyla işaretlediğim " ... " olan yere dokunarak Acceleration Yes - No yapabiliyorsun. Yeşille işaretlediğim " ... " olan yere dokunarak Hız testini başlatabiliyorsun. Kolay gelsin
eNes_pr' Alıntı: Kardesim cok sagol, bu uygulamayi internete baglanip'ta calistirmak gerekiyor dimi.. cunku Acceleration: off'u on yapamadim :S Genişletmek için tıkla ... Programın internetle alâkası yok kardeşim. Kırmızıyla işaretlediğim " ... " olan yere dokunarak Acceleration Yes - No yapabiliyorsun. Yeşille işaretlediğim " ... " olan yere dokunarak Hız testini başlatabiliyorsun. Kolay gelsin
burakcal2 Üye benim Nokia 701 de phone speed 1780 cikiyor yani belle ile calisan N8 den %40 daha performansli.
Esendağlı Üye .eRCaN.' Alıntı: Programın internetle alâkası yok kardeşim. Kırmızıyla işaretlediğim " ... " olan yere dokunarak Acceleration Yes - No yapabiliyorsun. Yeşille işaretlediğim " ... " olan yere dokunarak Hız testini başlatabiliyorsun. Kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler,bende yükledim bu arada ivo 3.1 1736 çıktı sonuç
.eRCaN.' Alıntı: Programın internetle alâkası yok kardeşim. Kırmızıyla işaretlediğim " ... " olan yere dokunarak Acceleration Yes - No yapabiliyorsun. Yeşille işaretlediğim " ... " olan yere dokunarak Hız testini başlatabiliyorsun. Kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler,bende yükledim bu arada ivo 3.1 1736 çıktı sonuç