Belediye otobüslerinde şoförün muhabbeti kesmesini söyledim diye hatalı oldum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Belediye otobüslerinde şoförün muhabbeti kesmesini söyledim diye hatalı oldum.
Bugun kadıköyden kartala gitmek için otobüse bindim.Herneyse gidiyoruz.Birden otobüsün önüne bi taksi kırdı az daha çarpıyoduk şoförde ben otobüse bindiğimden beri bi adamla muhabbet ediyordu.Bende o olaydan sonra muhabbeti bırakmalarını istedim önce ses çıkarmadılar tamam dediler.Öbür adam indi otobüsten bende son durağa gidince şoför yanına çagırdı muhabbet etmenin yasak olmadıgını bunu söyleyen hocayının hatalı oldugunu söledi yanıma gönder o hocayi dedi.Falan filan bi sürü saçama şey söyledi bende sözümün hakkında oldugumu bi daha olursa bi daha aynı şeyi yapacagımı söyledim adam gitti.

Şimdi asıl konumuza gelelim bazı insanlar bilmedikleri şeyleri öle güzel savunuyolarki mutlak dogruları bile adama şaşırtıyolar şimdi sizce şoförle muhhabet yasak değil mi?

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
tabikide yasak

- - - Eklendi - - -

zaten otobüslerde yazması gerek şoförle konuşmak yasaktır diye

juristokrat

juristokrat

Üye
şoförler bu yasağı şöyle anlıyorlar herhalde yolcunun şoförle konuşması yasak ama şoförün yolcuyla konuşması serbest.tuhaf.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Birinin doğru olarak bildiği yanlışının, yanlış olduğunu ve yanlışının doğrusunu ona anlatsan da, doğru olarak bildiği yanlışının yanlış olduğunu asla kabul ettiremezsin...:tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve L-LumieRe
pentagram_34

pentagram_34

Üye
Zorla güzellik deniliyor buna halk arasında:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Birinin doğru olarak bildiği yanlışının, yanlış olduğunu ve yanlışının doğrusunu ona anlatsan da, doğru olarak bildiği yanlışının yanlış olduğunu asla kabul ettiremezsin...:tebessüm:

net cevap :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
marist

marist

Üye

anladık galiba :ehe

• Beğen
HaqperesT

HaqperesT

Üye
Gun boyu araba suruyorlar birakta iki kelam konussunlar.

tempestshine

tempestshine

Üye
şöförün dikkatinin dağılmaması için kimseyle konuşmamalı.şöför bu konuda bilgisiz gibi :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Onlarla konuşmanın olumlu yanları da vardır aslında. Mesela bir minibüs şoförüyle içten bi diyalog kurabilirseniz ya da en azından binerken selam verip inerken veda ederseniz ömrünüz uzar ya da sağlıklı bir yaşam sürersiniz.

Nasıl mı?

Çünkü türk minibüs şöförlerinin hobileri arasında siz tam inerken/binerken hareket etmek yer alır.:ehe

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
M. tAHA

M. tAHA

Üye
Onlarla konuşmanın olumlu yanları da vardır aslında. Mesela bir minibüs şoförüyle içten bi diyalog kurabilirseniz ya da en azından binerken selam verip inerken veda ederseniz ömrünüz uzar ya da sağlıklı bir yaşam sürersiniz.

Nasıl mı?

Çünkü türk minibüs şöförlerinin hobileri arasında siz tam inerken/binerken hareket etmek yer alır.:ehe
+1 :kop2:

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Nasıl mı?

oyyy ne güldüm yaa :D aynen abi bizim minübusculerde yapıyor :kop2:

• Beğen
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Adama konuşma sonrasında dediğim gibi siz ne derseniz deyin ben aynı şeyi yaparsanız gene sizi uyayrırım dedim.Adam ,'o zaman farklı tepkilere hazırlıklı ol dedi',bende ne olursa olsun fark etmez ben dogru bildiğimi dogru öğrendiğimi yaparım.Allah bizi cahillerin gazabından korusun.Bi gün birini sırf bu sebeple öldürebilirim ya da ölürüm.

spy ghost

spy ghost

Üye

Nasıl mı?

bir kere bana iett yaptı bunu adamı e-mail ile şikayet ettim :ehe

M. tAHA

M. tAHA

Üye

aynen :ehe: ben havalandımasını actım otobusun şöför açma lan die bagırdı. bende cıkardım telı gırdım şikayet hattına şikayet ettım şöförün surucu no su ile :D sonra adamı bır daha görmedim :D normalde bir hafta da bır değişirdi :D:D:D

- - - Eklendi - - -

:ehe:

Astrosman

Astrosman

Üye

Nasıl mı?

ilahi gökçen abi ya :tebessüm: bizim otobüscüde bir gün biri döver de kim olur bilemem.. Oğlunada burdan sesleniyorum. Sizin yanındaki dükkana servis kuracağım size müşteri bırakmam...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

e-mail ile şikayeti pek dikkate almazlar Adem, hoş telefon da pek işe yaramıyor. :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

ilahi gökçen abi ya :tebessüm: bizim otobüscüde bir gün biri döver de kim olur bilemem.. Oğlunada burdan sesleniyorum. Sizin yanındaki dükkana servis kuracağım size müşteri bırakmam...

Aman döven sen olmada Osman'ım. Kur tabi be. :op:

spy ghost

spy ghost

Üye

aynen :ehe: ben havalandımasını actım otobusun şöför açma lan die bagırdı. bende cıkardım telı gırdım şikayet hattına şikayet ettım şöförün surucu no su ile :D sonra adamı bır daha görmedim :D normalde bir hafta da bır değişirdi :D:D:D

- - - Eklendi - - -

:ehe:
:d:c bir keresinde de bi otobüsün klimadan bir miktar suyu üstüme döküldü diye şikayet ettim o otobüsü bakıyorumda daha görmüyorum :D günde 2 otobüse biniyorum göremedim halen

Astrosman

Astrosman

Üye
Aman döven sen olmada Osman'ım. Kur tabi be. :op:[/I][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

:sarıl: abim benim ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...