NowOrNewer
Üye
Belediye otobüslerinde şoförün muhabbeti kesmesini söyledim diye hatalı oldum.
Bugun kadıköyden kartala gitmek için otobüse bindim.Herneyse gidiyoruz.Birden otobüsün önüne bi taksi kırdı az daha çarpıyoduk şoförde ben otobüse bindiğimden beri bi adamla muhabbet ediyordu.Bende o olaydan sonra muhabbeti bırakmalarını istedim önce ses çıkarmadılar tamam dediler.Öbür adam indi otobüsten bende son durağa gidince şoför yanına çagırdı muhabbet etmenin yasak olmadıgını bunu söyleyen hocayının hatalı oldugunu söledi yanıma gönder o hocayi dedi.Falan filan bi sürü saçama şey söyledi bende sözümün hakkında oldugumu bi daha olursa bi daha aynı şeyi yapacagımı söyledim adam gitti.
Şimdi asıl konumuza gelelim bazı insanlar bilmedikleri şeyleri öle güzel savunuyolarki mutlak dogruları bile adama şaşırtıyolar şimdi sizce şoförle muhhabet yasak değil mi?
Şimdi asıl konumuza gelelim bazı insanlar bilmedikleri şeyleri öle güzel savunuyolarki mutlak dogruları bile adama şaşırtıyolar şimdi sizce şoförle muhhabet yasak değil mi?

aynen abi bizim minübusculerde yapıyor 

c bir keresinde de bi otobüsün klimadan bir miktar suyu üstüme döküldü diye şikayet ettim o otobüsü bakıyorumda daha görmüyorum