Muhammet DEDE
Üye
-
Konu Sahibi
-
niye hocam memnun olanlar da var yaw ama kardeşim harbi geçmiş olsunSony pişmanlıktır...
neye dayanarak bu şekilde yazdığını öğrenebilirmiyim ben sony kullanıcısıyım gayet güzel ve başarılı telefonun lekelendimi yıka gitsin bu şekilde cihaz üreticisi varmı her cihazda bir takım hatalar olabilir örneğin samsung hatalı bir cihaz üretti veya hata oluştu die samsung almak pişmanlıkmıdır ölemi yazalım yaniSony pişmanlıktır...
merhaba arkadaşım bende sony kullanıyorum eğer kesin sonuç istiyorsan servise kargo ile yollama kendin git birebir konuş.Yıllardır sony den şaşmıyordum ama z2 cidden başıma bela oldu lanet ettim şu telefonu aldığım güne..
Ağustos ayında hepsiburada.com dan 1948 tl ye satın aldım tek çekim olarak bir öğrenci olarak gerçekten ciddi birikim yaptım alabilmek için..
Telefon ısınıkken soğuğa çıktığım için arka camım çatladı servis kullanıcı hatası dedi ve örnek olarak kış aylarında evlerin camının çatlamasını örnek gösterdi
Yağmur yağarken telefonla konuşurken su geçirdi neyseki bozulmadı kuruttum falan kullanmaya devam ettim..
2 hafta önce ekranın kenarında power tuşunun olduğu yerde bir sarı leke belirmişti zamanla büyüdü ve büyüyorda nedenini bilmiyorum darbe kesinlikle almadı zaten film takılı ekran ilk günkü gibi tertemiz. Servise göndermeye korkuyorum şeref yoksunları çoğu kullanıcıya yaptıkları gibi kapağı açık suya sokuldu garanti dışı deyip garantimi fes edecekler ve garanti fes edildiği için hakkımıda arayamayacağım.Acaba garanti ye göndermeden direkt tüketici hakem heyetine başvursam paramı geri alabilirmiyim? Yada ne yapabilirim fikirlerinizi,önerilerinizi işte her türlü yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Ekte ekrandaki lekenin fotoğrafı mevcuttur. Beyaz ekranda çok belli koyu tonlarda fazla belli değil.
Sanki yazmıyorsunuz. Gelmiş androidten cacık anlamayan adam touchwiz kasıyor diyor. Samsung denen markada en kötüsünden kronik dertler yok.neye dayanarak bu şekilde yazdığını öğrenebilirmiyim ben sony kullanıcısıyım gayet güzel ve başarılı telefonun lekelendimi yıka gitsin bu şekilde cihaz üreticisi varmı her cihazda bir takım hatalar olabilir örneğin samsung hatalı bir cihaz üretti veya hata oluştu die samsung almak pişmanlıkmıdır ölemi yazalım yani
merhaba arkadaşım bende sony kullanıyorum eğer kesin sonuç istiyorsan servise kargo ile yollama kendin git birebir konuş.
Sony öyle değil maalesef, garantisinden memnun olan bir Sony kullanıcısına hala rast gelmedim.telefonun servisi hangi firma teleservice mi? leke sorunu lg lerde de var garanti ücretsiz ekran değişim yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?