onu yaptı diye düşünmüştüm..Fakat ayarlar için bi tane test video su vardır onu izleyebiliyorsan ingilizce olarak evet i işaretleyeceksin..Birdaha ayar somayacak ve güzelce izliyeceksininternet bağlantısından değil programa ilk girdiğinde video ayarlarını yaparsan olur

yukledım ama test vıdeosunuda izleyemedim :Sonu yaptı diye düşünmüştüm..Fakat ayarlar için bi tane test video su vardır onu izleyebiliyorsan ingilizce olarak evet i işaretleyeceksin..Birdaha ayar somayacak ve güzelce izliyeceksin![]()
Test aşamasını geçtiysen aşar ordan test sırasında yes i işaretliyeceksintelefona kurdum gerçekten harika bir tarayıcı bu güne kadarki gördüklerimin en iyisi. youtube videolarını açtırmayı başaramadım ama sanırım işletim sistemimin symbian OS 9.1 olmasından kaynaklanıyor. teşekkürler kolay gelsin...
işletim sistemiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum nede olsa s40 gibi bier sistem bile açıyor.malesef denedim fakat olmadı youtue cnn ingiliz gibi yerlerden izlenebiliyor ama..facebooktaki videolarıda seyredebiliyormuyuz acaba..