Beklenen Oldu: S40 Java Telefonlar için İnternetten Video İzlemek Şok Şok Şok ! ! !

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İnternet paketi olanlar rahatlıkla kullanabilir paketiniz olmadan kullanmamanızi öneririm:oke:

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
teşekurler:ağlarım:

eyup007

eyup007

Üye
    Konu Sahibi
800 kişi bakmış cevap sayısı çok az.. Tesüf ederim :P

altundalserdal

Üye
Connecting diyor youtube videosu bir türlü açılmıyor arkadaşım?

eyup007

eyup007

Üye
    Konu Sahibi
internet bağlantın yavaş olduğu için olabilir diye düşünyorum..Birdaha dene bence

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
internet bağlantısından değil programa ilk girdiğinde video ayarlarını yaparsan olur

eyup007

eyup007

Üye
    Konu Sahibi
internet bağlantısından değil programa ilk girdiğinde video ayarlarını yaparsan olur
onu yaptı diye düşünmüştüm..Fakat ayarlar için bi tane test video su vardır onu izleyebiliyorsan ingilizce olarak evet i işaretleyeceksin..Birdaha ayar somayacak ve güzelce izliyeceksin :)

gs_tayfun

Üye
onu yaptı diye düşünmüştüm..Fakat ayarlar için bi tane test video su vardır onu izleyebiliyorsan ingilizce olarak evet i işaretleyeceksin..Birdaha ayar somayacak ve güzelce izliyeceksin :)
yukledım ama test vıdeosunuda izleyemedim :S

beyaz_dis123

beyaz_dis123

Üye
Tskurler arkadas

son_romantik396

Üye
güzel paylaşım saol

hakow

hakow

Üye
eyw Saol Çok Güzel Bir Paylaşım Olmuş....

muhammet2272

Üye
telefona kurdum gerçekten harika bir tarayıcı bu güne kadarki gördüklerimin en iyisi. youtube videolarını açtırmayı başaramadım ama sanırım işletim sistemimin symbian OS 9.1 olmasından kaynaklanıyor. teşekkürler kolay gelsin...

eyup007

eyup007

Üye
    Konu Sahibi
telefona kurdum gerçekten harika bir tarayıcı bu güne kadarki gördüklerimin en iyisi. youtube videolarını açtırmayı başaramadım ama sanırım işletim sistemimin symbian OS 9.1 olmasından kaynaklanıyor. teşekkürler kolay gelsin...
Test aşamasını geçtiysen aşar ordan test sırasında yes i işaretliyeceksin :) işletim sistemiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum nede olsa s40 gibi bier sistem bile açıyor.

eyup007

eyup007

Üye
    Konu Sahibi
niye bukadar az yorum var..S40 için skyfire gibi birşey..

akusta126

Üye
facebooktaki videolarıda seyredebiliyormuyuz acaba..

manyakk_cocuk

Üye
çok yüksek çözünürlük olan yerlerde nasıl izlneiyor emeğine sayğı saol güzel paylaşim:ehe

eremgunes

eremgunes

Üye
Samsung GT-M5650 de Çalışmıyor Verdiğin link. Ve Java uygulama deil...

sevemem

Üye
wifi den baglama oluyormu acaba

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Telefonum '60 oLsa İndirirdm :S

Üst Alt