Beklenen Ace 2 için en stabil ROM (CM 10.2 / 4.3.1)

cm 11 kitkat demi ?

Son düzenleme:

Pckopat*

Üye
Kardeşim bi mesajında usta oldum demişsin bende bu romu kurdum ama back tuşu ve opt. tuşu kafasına göre gün icinde yanıp sönüyo habire , ne yaptıysam düzeltemedim var mı bi çözüm yolun?

Tepkiler: The Shadow
Kardeşim bi mesajında usta oldum demişsin bende bu romu kurdum ama back tuşu ve opt. tuşu kafasına göre gün icinde yanıp sönüyo habire , ne yaptıysam düzeltemedim var mı bi çözüm yolun?
Attım linkini Çaylak hepsi bunların

Tepkiler: Pckopat* ve B.A.R.O.N
onun nedeni mesaj bildirim cevapsiz cağrı vs. geldiginde oluyor bende

Tepkiler: B.A.R.O.N

unfair2

Üye
Bunu kurmak için root yapmamız gerekiyor mu yoksa direk kurabilir miyiz ? Biri kendisi rootla gelir diyor diğeri kurman gerek diyor.Android 4.1.2 jb kullanıyorum kiesden yüklemiştim .

Ayrıca rootlarken ilk önce cwmyimi kurayım rootmu ataıym ?

Roota gerek yok. Kur cwm yi flashla romu.

Tepkiler: unfair2

unfair2

Üye
Buradaki uygun mudur ? Birde nasıl flashlıyoruz ? İlk defa rom yüklüyorum.

unfair2

Üye
Yardımınız için teşekkür ederim son olarak Romu cwm ile nasıl kuruyoruz.Recovery ile kurup güme gitmeyelim

Yardımınız için teşekkür ederim son olarak Romu cwm ile nasıl kuruyoruz.Recovery ile kurup güme gitmeyelim
Wipe data / factory reset
Wipe cache partition
Advanced - Wipe dalvik cache
Install zip from sd card - choose zip from sdcard - rom dosyasını seç - Yes (Gapps ı da aynı şekilde kur)
Reboot system now (Eğer bir soru gelirse bastığında no de)

Tepkiler: unfair2

unfair2

Üye
Hocam ilk defa yapacağımdan titiz davranıyorum ama videoda
  1. choose zip from sd card basarken siz
    Wipe cache partition adımını izlemişsiniz
  2. sabah sabah yordum ama anlayışlı davranacağınızı umuyorum

Hocam ilk defa yapacağımdan titiz davranıyorum ama videoda
  1. choose zip from sd card basarken siz
    Wipe cache partition adımını izlemişsiniz
  2. sabah sabah yordum ama anlayışlı davranacağınızı umuyorum
Ben cwm yi kurduktan sonra yapacaklarinizi anlattim Cwm kurulumu attiginiz linkte var zaten Cwm yi kurduktan sonraki adimlar boyle detaylara fazla takilmayin