nurigil
Üye
şifre: www.maxicep.com kardeş ben harita mı ve diğer dosyaları ayarladım denemek için telimi bekliyorum somucu yazarım umarım başarılı olacak...Gmapmaker Sifreli ? Sifreli Bunların kodu Ne ?
Edit yapayım bılmıyorum daha once dıyen oldu mu da eger kendı secıtıgımız yerın dısına cıkmazsak kntr gıtmıyor demısın hocamda zaten offline mod u secıtıgınız ıcın ıstesende gozukmuyor yanı rahat olun kntr gıtmıyor gayet basit bır program duzenlı olarak kullanıyorum tavsıye ederım.
Bu işi tamamen çözdüm ve gayet iyi Çalışıyor harita falan oluşturmak oldukça basit ve çok da fazla hafıza tutmuyor yanlız hafıza kartınızı tele taktığınızda tanımak için bi 10 sn kadar bekletir... başka bir sorunu yoktur ve yanlız yol tarifi yapamıyoruz o ücretli... kullanmak isteyenlere yardımcı olabilirim mesaj atın yeter...
--------------- Ekleme ---------------
yol tarifi dışında tamamen ücretsiz bi programdır oda çok mühim degil yakınlastırma uzaklastırma secenekleri ile cok rahat gideceginiz yeri bulursunuz... ve tüm bunlar bedavadır...)
wodafone isen gayet normal onu tercih ediyo olman ancak turkcell için sınırlı imternet kullanıcıları aynı rahatlıkta kullanamaz...Halletmene sevindim bilader guzel program kendısı fakat ben gecenelde ucretlı de olsa google maps ı tercıf edıyorum (internet paketli tabiki)
wodafone isen gayet normal onu tercih ediyo olman ancak turkcell için sınırlı imternet kullanıcıları aynı rahatlıkta kullanamaz...
Arkadaşım dedikler,nin hepsini yaptım açıldı ve çalışıyor ama senin dediğin gibi (Yerinizi ve kaç km hızla ilerlediğinizi hatta ne yöne gittiğinizi bile gösteriyor. Bir nevi Pusula ) bunları göremedim.bunun bir ayarı varsa lütfen söylermisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?