Haber BEATS MUSİC Cuma Günü Windows Phone 8 De!

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
konumuz gülücük vb şeyler değil konumuz beats music uygulamasının cuma günü wp8 e gelmesi eğer benim yazışmalarımla ilgili bir fikriniz(tavsiyeniz varsa) özel mesaj yoluyla veyatta gereksiz deneme mesajları konusunda belirtirseniz svinirim @bulutsuzgece ile biz özel mesaj yoluyla konuştuk halletik konudaki mesajları silerseniz sevinirim.

Mix radio aylık abonelik 5 tl ve yeterince yeterli geliyor bana 21 çok ya

biri bi konuda yazmıştı. deneme sürümünü aktif edip süre sonunda uygulamayı silip yeniden mi yüklüyordu, yeni hesap mı açıyordu (mail aktivasyonu gerekmediğinden sallama bi mail yazılabiliyor demişti sanırım) bu şekilde sürekli beleş kullanılabiliyormuşmuş

Mixradyo özelleştirirse süper olucak. Mesela kendi listemizi yapsak Radyo üzerinden istediğimiz şarkılar ile.

Bir sanatçı seçiyorsun dinlemek için ama bir sürü farklı sanatçı çalıyor ?

Çevrimdışı listeleride hafıza kartına indirmek olmalı.

O zaman 5 tl helali hoş olsun.

saynesim

Üye
uygulamalar gelsin de başka bir şey istemem yeter ki mağaza canlansın

Akhtoher

Üye
evet yazabiliyorum demekki isteyince oluyormuş demi dikkat et de şokta kalma.

gerçekten isteyince olabiliyormuş biz seni bağımlı sanıyorduk ya bundan sonra ki ciddi mesajlarının devamını bekliyoruz herkes bir gün büyüyor demek ki

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten isteyince olabiliyormuş biz seni bağımlı sanıyorduk ya bundan sonra ki ciddi mesajlarının devamını bekliyoruz herkes bir gün büyüyor demek ki
evet zaten yazdıklarımda ciddiyim ancak sizin bu umursamayın gibi laflarınız gerçekten kırıcı.

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar konu dışı mesajlara devam ederseniz benim de ciddiyetimi göstermem gerekecek.

Tepkiler: Hagios, bulutsuzgece, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha