Tmobile
Üye
-
Konu Sahibi
-
ee tabikide öyle olur ayrımcılık yapılacağını sanmıyorumHer işletim sisteminde mi 22 TL?
Çok pahalı herkesin alacağını sanmam açıkçasıee tabikide öyle olur ayrımcılık yapılacağını sanmıyorum ..
saten beats zenginlere itaat ediyor gibi birşeyÇok pahalı herkesin alacağını sanmam açıkçası
Sadece Beats Music Yazdım Sorun Olacağını Sanmıyorum @bulutsuzgeceÇok pahalı herkesin alacağını sanmam açıkçası
Bu arada konu başlığını düzelt istersen hepsini büyük harfte yazmak yasak
Nokia Mix Radioda Ücretli.Nokia bedava sunmuş zatenGereksiz
neyi tarif etmemizi istiyorsunuz .Nokia Mix Radioda Ücretli aynen öyle bir sure sonra satın al diyor birde bangır bangır reklamını yaptılar kullanmıyorum sırf ücretli olduğundan veya ücretsiz kim kullanıyorsa Bi tarif etse kanımca süper olucak .Akşam Akşam. Sevap işler
ücretsiz sihirli bir tarif var ama bende saklıücretsiz bir kullanma yöntemi varda biz mi bilmiyoruz?o sihirli kullanım yöntemini tarif edin varsa tabi bn Bi türlü ücretsiz dinleyemedim
Yine olur olmaz her konuyu ve mesajı süslemeye başlamışsınız.
Bir söz var o geldi aklıma:
"Alışkanlıkların zincirleri önce duyulmayacak kadar hafif, sonra kırılmayacak kadar güçlü olurlar."
Gereksiz ifade kirliliği yapmayacağınız ve söz konusu ifadeyi olur olmaz kullanmayacağınız konusunda söz vermiştiniz.
Ama görüyorum ki sizin bize değil, öncelikle kendinize söz vermeniz gerekiyor. Alışkanlıkların zincirini kırabilmek için, iradenin balyozunu güçlendirmek gerekir.
Bir yönetici olarak değil, bir forum üyesi olarak naçizane öneri ve uyarılarda bulundum. Bu konudaki son mesajım bu. Dikkate alıp almamak size kalmış.
Bundan sonrası için ben artık sözü Nextman'a bırakacağım.
İyi forumlar.
Ya abi demeyeyim demeyeyim diyorum ama "saten" nedir Allah aşkına. Doğrusu "zaten" belki bilmiyor olabilrsin.saten beats zenginlere itaat ediyor gibi birşey ..
Sadece Beats Music Yazdım Sorun Olacağını Sanmıyorum @bulutsuzgece
Evet ve sanırım konunun gerisinde kaldınız.Özgür abi bir rica olarak dile getirmişti ve bir forum kullanıcısı olarak bir yönetici olarak değil.Ben anlamiyorum, tamam arkadas belki fazlasiyla smiley yapiyor, fakat bu herkesin kendi bilecegi is. Acikcasi beni rahatsiz etmiyor, ister yapar ister yapmaz. Sunu da unutmayalim ki, huylu huyundan vazgecmez
@bulutsuzgece konudaki mesajları silermisin rica etsem ?Evet ve sanırım konunun gerisinde kaldınız.Özgür abi bir rica olarak dile getirmişti ve bir forum kullanıcısı olarak bir yönetici olarak değil.
Her ne kadar arkadaşımız smile kullanmak kadar özgür ise Özgür abi de düşüncesini dile getirecek kadar özgür.Forum genelinde konuları takip ettiğim de irili ufaklı genel olarak Özgür abi ye üstü kapalı bir şekilde " Sen kimsin de karışıyorsun." tarzında göndermelerde bulunulmaya çalışılmış.Ben burada Özgür abinin avukatlığını yapmıyorum sadece benim de görüşüm öyle olduğu için düşünceyi savunuyorum.
Bu arada konu için teşekkürler.
İyi Forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?