beats audio v2.2 (08.02.2013) LINK ve sürüm güncellendi.

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
dahili hoparlördede devreye alabiliyormusnz :D
beats i

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
emreli01

emreli01

Üye
hem dahili hoparlör hem kulaklık için otomatik olarak devreye giriyor. fakat hoparlörde çok bir etkisi bekleme

yok zaten bende one x plus varda hoparlörde etkisi fazla varmı die merak etmiştm cvplamışsın saol :alkis

xpeople

xpeople

Üye
bunu kaldıramıyorum..:aman2:eski sesi daha yüksekti :megafon:telefonun ekolayzer ayarından seste yükseltebiliyordum.şimdi ne yapacam..!:off:

mtngln

mtngln

Üye
Kardeş bildirim çubuğun çok güzel keşke kişiselleştirmeyi bilsem bildirim çubuğunu bende değişik bişey yapardım

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bildirim çubuğun çok güzel keşke kişiselleştirmeyi bilsem bildirim çubuğunu bende değişik bişey yapardım

:-) Teşekkürler. Aslında temadan kaynaklı bir olay. Cm rom yüklü olması gerek.

- - - Eklendi - - -

bunu kaldıramıyorum..:aman2:eski sesi daha yüksekti :megafon:telefonun ekolayzer ayarından seste yükseltebiliyordum.şimdi ne yapacam..!:off:

Arkadaşlar ben anlamiyorum. Konu açık açık belirttim ben. Geri kaldırmayın diye. Ayrıca eko ayarı yapmamak gibi bir durum söz konusu bile değil. Kullandığın müzik çalar programının ekoloyzer ayarını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

xpeople

xpeople

Üye
Arkadaşlar ben anlamiyorum. Konu açık açık belirttim ben. Geri kaldırmayın diye. Ayrıca eko ayarı yapmamak gibi bir durum söz konusu bile değil. Kullandığın müzik çalar programının ekoloyzer ayarını rahatlıkla kullanabilirsiniz.
eko ayarı lg p920 de sadece kulaklıkta oluyor.:aha:factory reset yaptım nafile sakız gibi yapıştı mübarek...kalkmıyor..:vur

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
eko ayarı lg p920 de sadece kulaklıkta oluyor.:aha:factory reset yaptım nafile sakız gibi yapıştı mübarek...kalkmıyor..:vur

Anladığım kadari ile telefon rot'lu. Romu yeniden yükle. Harici bir müzik çalar uygulaması kur. Mesela poweramp. Onu eko ayarından istediğin gibi ayarla. Yani Program herhangi bir engel teşkil etmiyor zaten.

__xXx__

__xXx__

Üye
keşke root istemese

xpeople

xpeople

Üye
Anladığım kadari ile telefon rot'lu. Romu yeniden yükle. Harici bir müzik çalar uygulaması kur. Mesela poweramp. Onu eko ayarından istediğin gibi ayarla. Yani Program herhangi bir engel teşkil etmiyor zaten.

Rom managerin son sürümü telefonumda yüklü,ama ingilizce bunu anlamıyorum.Bununla kaldırabilirmiyim?

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Rom managerin son sürümü telefonumda yüklü,ama ingilizce bunu anlamıyorum.Bununla kaldırabilirmiyim?

Kaldırma fikrinden vazgeç öncelikle :-) çünkü Program kurulurken Rot istiyor yani tam yetkili özel izin. Ve biz bu izni veriyoruz. Bu izni alan Program yazılımı içindeki ses dosyaların'in üzerine yeniden yazıyor. Kaldırınca haliyle ı dosyalar sa kalkmış oluyor ve bu da çeşitli hataların meydana gelmesine sebep oluyor. O yüzden ya yeniden rom yükle ya da kaldırma.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Arkadaşlar 1 aydır kurulu kullanıyorum tavsiyem kurmadıysanız KURMAYIN. Telefon xperia Neo hiç bir fark yok ve müzikte takılma yapıyor her şarkıda oynatırken 1 saniyelik bir aksama söz konusu 2-3 kere. Kaldırmayı düşünüyorum fakat arkadaş kaldırmayın demiş telefonda sorun oluşur. Tavsiyem telefonunuzu oldugu gibi kullanın.

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 1 aydır kurulu kullanıyorum tavsiyem kurmadıysanız KURMAYIN. Telefon xperia Neo hiç bir fark yok ve müzikte takılma yapıyor her şarkıda oynatırken 1 saniyelik bir aksama söz konusu 2-3 kere. Kaldırmayı düşünüyorum fakat arkadaş kaldırmayın demiş telefonda sorun oluşur. Tavsiyem telefonunuzu oldugu gibi kullanın.

:hmmm ilginç bir sorun. ben yasamadım.

vega1977

vega1977

Üye
link ölü

Mustafa Canik

Mustafa Canik

Üye
Kullandığınız müzik çalarlar hangileri?power amp dışında
Jet Audio Plus kullanıyorum. Bu program kadar ses çıkışına etki eden başka program olmadığını (Poweramp ve Spotify dahil) iddia ediyorum.

Üst Alt