beats audio v2.2 (08.02.2013) LINK ve sürüm güncellendi.

Sponsorlu Bağlantılar

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
beats audio v2.2 (08.02.2013) LINK ve sürüm güncellendi.
Hı Evet arkadaslar belki çoğumuzun bildiği beats audio. Gerçekten ses kalitesine nerdeyse yüzde yüz etki eden ve hiçbir kullanım zorluğu bulunmayan mükemmel bir uygulama.

1 telefonunuza rootlu olmalı.
2 programı kurduktan sonra kaldırmayı sistem de hatalar oluşmasına sbep olur
3 kurulum aşamasında zaten program sizi uyaracaktir dont unustl diye
4 kulum iki adından oluşuyor öncelikle indirdiğiniz apk dosyasını normal bir uygulama yükler gibi yukluyorsunuz. İkinci adım ise menüde oluşan beat audio simgesine tıklayarak sürekli next diyorsunuz. Program sizden root izni isteyecek evet diyorsunuz. Kurulum bitince telefonunuza yeniden başlatılsin mi diye soracak evet diyorsunuz. Eğer otomatik olarak yeniden başlamaz ise el ile başlatın. Yoksa aktif olmaz.
5 bu işlemler haricinde başka bir şey yok.
İşlemler bitince telefonunuzun statubar da çok hoş bir simge göreceksiniz beats audio :-) ön izleme resimler kendi tekefonumdan.

Alıntı değil.. Bir teşekkür yeter :-)

LİNK : uploaded.net/file/22xla7pu

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@ ve asilord007

avantis

avantis

Üye
Kurdum çalışıyor lakin seste değişiklik var mi anlamadim.

0MG90

0MG90

Üye
HTC telefonumda zaten var gerek yok :)

SilentOne

SilentOne

Üye
hayır illa root yaptıracaksınız telefonuma dimi la beat kulaklık var programı yok :( neyse yakın zamnda kurarız :tşk:

- - - Eklendi - - -

hayır illa root yaptıracaksınız telefonuma dimi la beat kulaklık var programı yok :( neyse yakın zamnda kurarız :tşk:

-efşan

-efşan

Üye
Root yap gitsin Büdüm. :)

- - - Eklendi - - -

Yalnız program beats audio ikonunun sürekli bildirim çubuğunda kalmasına neden olabilir yahut DSP Manager vb ses efekti uygulamalarını devre dışı bırakabilir.

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Root yap gitsin Büdüm. :)

- - - Eklendi - - -

Yalnız program beats audio ikonunun sürekli bildirim çubuğunda kalmasına neden olabilir yahut DSP Manager vb ses efekti uygulamalarını devre dışı bırakabilir.
:
uygulamanin ikonunu eger irada gôrmek istemiyorsaniz otomatik calistir yöneticisi ile devre dısı bırakabilirsiniz. bunu kurdyktan sonra diger ses yöneticisi programlarini kullanmayin. kaldirin sistemden.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

:):):) ben tesekkür ederim root yap bence. artık neredeyse olmazsa olmazlardan.

avantis

avantis

Üye
Kullandığınız müzik çalarlar hangileri?power amp dışında

avantis

avantis

Üye
Bu arada blackmartta 2.2 sürümü var.yeni sürümde kırmızı ikonu kaldirma seçeneği var.otomatik calistir yöneticisi ile ikonu kaldırmıştim.yeni sürümü yüklediim ikonuda aktif ettim ama geri gelmedi bende eski sürümü döndüm.Yeni sürümde diğerleri devre dışı bırakma seçeneği vardı ama bende pasif durumdaydı.pardon ikon kulaklık takılınca çıkıyor

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığınız müzik çalarlar hangileri?power amp dışında

http://www.maxicep.com/android-muzik-ses-uygulamalari/jet-audio-plus-1-6-tam-surum-duzenlendi-on-izleme-resimler-eklendi-681546.html
Ben kullanıyorum görüntülerde benim telefonda. Gerçekten süper

- - - Eklendi - - -

Bu arada blackmartta 2.2 sürümü var.yeni sürümde kırmızı ikonu kaldirma seçeneği var.otomatik calistir yöneticisi ile ikonu kaldırmıştim.yeni sürümü yüklediim ikonuda aktif ettim ama geri gelmedi bende eski sürümü döndüm.Yeni sürümde diğerleri devre dışı bırakma seçeneği vardı ama bende pasif durumdaydı.pardon ikon kulaklık takılınca çıkıyor

Evet kontrol ettim. Yeni sürümde ikonu kaldirabiliyirsuz.

avantis

avantis

Üye
Jet audio yu ben de kullanıyorum.beats audio da etkili mi bilmiyorum ayarı var mi.Miui müzik calari ondan daha iyi ses veriyor

El-CD

El-CD

Üye
beats kulaklık yoksa öyle aman aman değişiklik beklemeyin. Denedim ve sadece basslarda biraz iyileştirme var. Aman aman değişmiyor.

avantis

avantis

Üye
Beats kulaklığa o kadar verilmez ki bir telefon parası:)

SilentOne

SilentOne

Üye
onlar studyo dj ondan pahali solo hd yada monster iyidir

0MG90

0MG90

Üye
pc'ye kulaklık alacaktım teknosada gördüm beats kulaklık 1 milyar 33 lira :vur

NE ???!!! dostum Bursa Anatolium/Media Markt 'da Beats kulaklıklar 600TL. Beats ve Monster firmaları anlaşmasını bitirdi birlikte kulaklık üretmiyor. Bundan dolayı tüm Monster Beats kulaklıklar indirimde. Google'a Beats by TR yaz orijinal TR sitesi var. Hepsi yarı indirimde şuan.

El-CD

El-CD

Üye
NE ???!!! dostum Bursa Anatolium/Media Markt 'da Beats kulaklıklar 600TL. Beats ve Monster firmaları anlaşmasını bitirdi birlikte kulaklık üretmiyor. Bundan dolayı tüm Monster Beats kulaklıklar indirimde. Google'a Beats by TR yaz orijinal TR sitesi var. Hepsi yarı indirimde şuan.

benim için 50 ve üzerisi çok :ehe

- - - Eklendi - - -

hele ki 600 yine çok absürt

0MG90

0MG90

Üye
SilentOne

SilentOne

Üye
olabilir:)

Üst Alt