beats audio v2.2 (08.02.2013) LINK ve sürüm güncellendi.

Sponsorlu Bağlantılar

dolorex68

dolorex68

Üye
Link ???

TheCower

TheCower

Üye
link ölü??

ada0382

Üye
evet link olu

ultrasrh

Üye
linkin yenilenmesini bekliyoruz

Buğra

Buğra

Admin
bir zamanlar denemiştim ve pek fark görememiştim şimdi tekrar deneyeyim :tşk:

ugurgs66

Üye
Hocam power amp yada herhangi equalizer programında %s ses efekti problemi verdi o problemi nasıl hallederiz bi fikir versen

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Hocam power amp yada herhangi equalizer programında %s ses efekti problemi verdi o problemi nasıl hallederiz bi fikir versen

Sorunu tam olarak anlayamadım. Ama bu bir equalizer programı ile kullanılmıyor. Konu daki açıklamayı harfiyen uygula. Zaten Program bir defa kurulduktan sonra telefon yeniden başlatır. Onun haricinde programda herhangi bir ayar yok zaten. Diğer eko programını devre dışı bırak.

ugurgs66

Üye
Bu program için demiyorum başka bir ekolayzır programı yüklüyorum hata veriyor bir başka uygulama kullanıyor diye bunun bi çözümü var mı programı kaldırdım unroot yaptım yine aynı hatayı verdi

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
proğramı kaldirdiysan unrot yapmak yetmez yeniden rom yüklenen gerekli. Bunu konuda belirttim. Çünkü Program ses dosyalarının yerine entegre oluyor ve kaldırınca haliyle onlarda kalkmış olur. Böyle bir sorun ile karşılaşmadım. O yüzden aklıma tek gelen şey, bunu yükledikten sonra kaldırma ve başka eko programı kullanma. Zaten gerek yok. Senin telefon modeli ne.. Obilden göremiyorum.

- - - Eklendi - - -

proğramı kaldirdiysan unrot yapmak yetmez yeniden rom yüklenen gerekli. Bunu konuda belirttim. Çünkü Program ses dosyalarının yerine entegre oluyor ve kaldırınca haliyle onlarda kalkmış olur. Böyle bir sorun ile karşılaşmadım. O yüzden aklıma tek gelen şey, bunu yükledikten sonra kaldırma ve başka eko programı kullanma. Zaten gerek yok. Senin telefon modeli ne.. Obilden göremiyorum.

Deathcallsdeath

Üye
Merhaba,
Bir ara bu şekilde yüklenenince sürekli aktif olarak kaldığı için şarjı çok hızlı bitirdiğiniz okumuştum. Kullananlar bu konuda yorum yapabilir mi??
Teşekkürler.

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,
Bir ara bu şekilde yüklenenince sürekli aktif olarak kaldığı için şarjı çok hızlı bitirdiğiniz okumuştum. Kullananlar bu konuda yorum yapabilir mi??
Teşekkürler.

Ayarlar > pil bölümüne bak. Oradan neyin ne kadar kullandığını görebilirsin.

ugurgs66

Üye
Galaxy wonder kardeşim sana zahmet bir de orginal rom linki atabilir misin bu orjinal rom eski haline getirecek mi hakkın büyük teşekkür ederim :)

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy wonder kardeşim sana zahmet bir de orginal rom linki atabilir misin bu orjinal rom eski haline getirecek mi hakkın büyük teşekkür ederim :)

http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/galaxy-w-gt-i8150-android-4-0-4-cyanogenmod-9-rom-rc6-20-02-2013-a-658162.html

Bu konu sana yardımcı olacaktır :-)

red-soldiers

red-soldiers

Üye
Link olu

enes488

Üye
Genç insanlar telefonun ses kartına bağlı herşey. Programın yaptığını equalizer programından kendinize göre ayarlayıp daha iyisini yapabilirsiniz :)

Mertoykunc

Üye
güzelde nerden indircez bunu

Üst Alt