beats audio v2.2 (08.02.2013) LINK ve sürüm güncellendi.

Sponsorlu Bağlantılar

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
konu dağılmış iyice. Arkadaşlar paylaştığım program gerçekten faydali. Öyle fais fiyatlı kulaklığı hiç gerek yok. Sony mdr 819 kulaklık kullanıyorum orjinal olanı bulup alın. Öyle yüksekten uçmaya gerek yok.

badmus

badmus

Üye
Valla ben kulaklikla ugrasmiyorum orj. Samsung s3 kulakliginda bile fark yaratti.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
peki nasil devre disi birakabiliriz

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
peki nasil devre disi birakabiliriz

Programı devre dışı bırakmak yada kaldırmak gibi bir seçenek yok. Konu Da özellikle belirttim. Sadece statusbar kısmında bulunan iconu otomatik çalıştır yöneticisi ile kaldırabilirsin. Zaten telefona bir zararı yok. Yani kaldırmayı gerektirecek bir durumu yok. Tercih sizin.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ikon iyi de bildirim menusunde yer kaplamasini istemiyorum

- - - Eklendi - - -

muzikcalarda ekolayzer normal olcak demi

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
ikon iyi de bildirim menusunde yer kaplamasini istemiyorum

- - - Eklendi - - -

muzikcalarda ekolayzer normal olcak demi

O halde dediğim gibi yapın. Otomatik çalıştırma yöneticisi programı ile iconu kaldırabilirsin iz. Eokolayzer atarina gelince. Bu program sadece sizin yaptığınız eko ayarını daha güzel hale getirmek içindir. Yani yine istediğiniz eko ayarını yapabilirsiniz. Konuda ki açıklamaya tekrar göz atmanizda fayda

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace gt5830i telimin sesi çok az cikiyo nasi yukseltirim maxi de yeniyim yardim ederseniz sevinirim tskk!!!

ace hakkinda cok fikrim yok ama iyi bir müzik çalar programı ve bu programı yükleyince faydası olacaktır. poweramp veya jet audio plus tavsiye :) forumda mevcut.

miralay_61

Üye
ilginize tşkk nsren
denemediğim uygulama kalmadı bide bunları deniyim....

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
ilginize tşkk nsren
denemediğim uygulama kalmadı bide bunları deniyim....

rica ederim;) buraya bakabilirsin http://www.maxicep.com/android-muzik-ses-uygulamalari/jet-audio-plus-1-6-tam-surum-duzenlendi-on-izleme-resimler-eklendi-681546.html

haakan35

Üye
Rootlu telefonumda apk. yı kurmaya başladıgımda ayrıstırmada sorun var diyip kurulumu yapmıyor

Kerim.

Kerim.

Üye
Bosu bosuna kurdum hicbir ise yaramiyo.silemiyorum da:off:

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Bosu bosuna kurdum hicbir ise yaramiyo.silemiyorum da:off:

:-) :-) :-) ise yaramıyor diyen ilk kişi sensin. Üstelik program hakkında gerekli bilgiyi konuyu açarken verdim. Geri kaldırmayı yoksa rom hasar görür ve yeniden rom yüklemeniz gerekir diye. :-) yalnız o kızgın smiley güzelmiş.

Kerim.

Kerim.

Üye
Neyse rom degistirdim zaten.ama hafif baslari etkiliyo.neyse :tşk: kardesim kusra bakma o zaman moralim bozuktu:tebessüm:

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler hocam

cenin01

Üye
link çalışmıyor dostum indiremiyorum

- - - Eklendi - - -

apk yi başka biryerden bulup yükledim. telefon s2, poweramp kullanıyorum ve kulaklığım sennheiser cx300 2. zaten çok iyiydi ses ama şimdi çok daha iyi. bilgilendirdiğin için teşekkür ederim:)

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
link çalışmıyor dostum indiremiyorum

- - - Eklendi - - -

apk yi başka biryerden bulup yükledim. telefon s2, poweramp kullanıyorum ve kulaklığım sennheiser cx300 2. zaten çok iyiydi ses ama şimdi çok daha iyi. bilgilendirdiğin için teşekkür ederim:)

Rica ederim :-). Link en kisa zamanda yenilenecek :-)

Üst Alt