Beats Audio Dahili Hoparlör de Açma

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Beats Audio Dahili Hoparlör de Açma
Beats audio dahili hoparlör de açmak mümkünmü bi videoda adam beats özelligini kulaksızda açabilyordu böyle birşey mümkün mü ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
O özellik ayrıca aktif edilmiyor hoparlör en iyi halinde açıyor sanırsam müzikleri.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hayır. Zaten o özellik aktif olmalı. Ayrıca birşey yapmanıza gerek yok

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl aktif olmalı simgesi cikmiyor bende

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben kullanmadım cihazı, kesin bir şey söyleyemem, ama simge çıkacak diye bir kural yok :)

baytarma

Üye
açılmıyor sadece kulaklıkta çalışıyor sonuçta bunun beats audio diye kulaklığı var dimi, öyle olsa beats audio hoparlör olurdu,, kişisel fikrim

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
açılmıyor sadece kulaklıkta çalışıyor sonuçta bunun beats audio diye kulaklığı var dimi, öyle olsa beats audio hoparlör olurdu,, kişisel fikrim

bir videoda yazılımsal olarak ayarlamış galiba adam dahili hoparlöründede açabiliyordu

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

mafian

Üye
telefonun ayarlar kısmında beats audio sekmesi on durumda olmalı daha da bişeye gerek yok..

furkanswr

Üye
Ayarlardan açıp kapatabilrsin beste audio simgesi gözükmüyorsa kapalıdır gözükmesi şart

crazynail1

Üye
Telefon hoparlöründe mevcut değildir yazıyor zaten.one modelinde var galiba bizimkilere o özelliği koymamışlar :-)

FK5896

FK5896

Üye
evet sadece one modelinde var o özellik. çift hoparlör ve birçok dizüstü bilgisayarlardan bile daha iyi ses çıkartıyor..

T4NK

Üye
HTC sistemi üzerinde beatsaudio kesinlikle kulaklık harici açılamaz, o videodaki arkadaş kendi becerileriyle bir şekilde başarmış demek ki mümkünmüş. Evet o sembolün çıkması gerekiyor çıkmıyorsa çalışmıyor demektir. Araştırmak lazım.

-efşan

-efşan

Üye
Beats Audio dahili hoparlörde açılabilir.
Bilmeden '' kesin açılamaz '' gibi yorumlarda bulunmayın !
Root'lu cihazlarda birkaç basit modlama ile yapılabiliyor, ben kullanıyorum.

marowak

Üye
Ah be root burdadami karşıma çıktın

• Beğen
Tepkiler: -efşan

T4NK

Üye
Evet küçük çaplı bir araştırmada root işlemiyle açılabileceği yazıyor.

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
fark oluyor mu acaba seste acilinca

-efşan

-efşan

Üye
Pek fark edilemeyecek kadar az.

Üst Alt