Htc One Max’ın Beats Audio Desteği Ile Geleceği Doğrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Htc One Max’ın Beats Audio Desteği Ile Geleceği Doğrulandı
Akıllı telefon pazarında son dönemde bazı sıkıntılar yaşayan HTC, yeni bir modelle daha karşımıza gelmeye hazırlanıyor. HTC’nin yeni akıllısının HTC One Max olarak adlandırılacağı kaydedilirken, büyük ekranı ile phablet segmentinde mücadele edecek.



Henüz kesin olmamakla birlikte 5.9″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran ile geleceği kaydediliyor. Diğer taraftan yonga seti olarak da Qualcomm‘un dört çekirdekli işlemci içeren Snapdragon 600yonga setinden güç alacağı yönünde söylentiler karşımıza geliyor.

Sistem belleği olarak 2GB RAM taşıyacağını ve 32GB/64GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile sunulacağını söyleyebiliriz. İşletim sistemi olarakGoogle‘ın yeni sunduğu Android 4.3 Jelly Bean mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak. 4MP Ultrapixel arka kamera ve 2.1MP ön kamera diğer özellikler arasında yer alacak.

HTC, bir süredir ses teknolojileri konusunda önemli firmalardan Beats Electronics ile ortaktı. Ancak geçtiğimiz günlerde elinde ki tüm hisseleriBeats Electronics‘e satarak, ortaklığı sonlandırdı. Bu ortaklığın bitmesi ile gelen sorulardan bir tanesi de HTC One Max‘ın Beats Audio desteği sunup sunmayacağı oldu.

Beats Electronics başkanı Luke Wood‘dan bu konuda açıklama geldi.Wood, şirket olarak hala HTC ile bağlarının olduğunu belirtirken, HTC One Max‘ın Beats Audio desteği ile geleceğini de onaylamış oldu. HTC veBeats Audio gelecekte de birlikte çalışmaya devam edebilir.

HTC One Max’ın Beats Audio desteği ile geleceği doğrulandı
 
fk555897

fk555897

Üye
Bu telefon Note 3'ün yanında oyuncak gibi kalıyor. Günümüzdeki çoğu telefon Snapdragon 800 işlemci seti ile üretiliyorken HTC ısrarla Snapdragon 600 kullanıyor. Beats Audio kulaklık vermesi de hiçbir şeyi değiştirmeyecektir.
 


Üst Alt