bazı telefonlar ve güncel fiyatları (yeni telefon alcaklar içeri)

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Evet 4 inç ama 4 inçin hakkını vermiyor 3.5 te bile yeteri kadar büyük butonlar o çözünürlüklerde

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
sonucta tutulmayan bi telefon oldu E7

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Evet Çözünürlük dolayısıyla herhalde ama X7 de güzel telefon oda tutulmadı

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kızaklı telefonlar her zaman yavaş oluyor n97 gibi bende var cunku kızagı actıgımda 10-20 sn beklıyorsun haci :)

fatih982

fatih982

Üye
c7 nin fiyatı düşmüş heryerde 850 lira

MoonLife01

MoonLife01

Üye
İlk zarar ettigim telefon c7 haciya 860 a almıştım :D ama teknosada 1110 tl :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
teknosa 200 tl fazla der her zaman :D N8'de 1.370 görünyo :D :D

----------Eklendi @ 21:39:59 ---------- Yazıldı @ 21:39:21 ----------

evet bencede hem dokunmatik telefonda cook sacma yani

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Bro birde bir tuşu bozulsun klavyesinde kullanıcı hatasi diyolar :D

realplayer2

realplayer2

Üye
bende mayısta 999 tlye almıştım n8i telesesten

suat1111

suat1111

Üye
n8 derim

Emil_Ceferli

Üye
E7 nokianin resmi sitesinde n8 den pahaliyken burda nasil ucuz oluyor ;) ben shahsen agustos ayinda trabzonda bi yerde gormusdum 1900 liraya. Zaten 1 yerde gormustum. Kendi telefonum oldugu icin cok sordum ama yoktu hic bi yerde

----------Eklendi @ 02:29:10 ---------- Yazıldı @ 02:25:44 ----------

E7 ile N8 arasında hiçbir fark yok ekran boyutları aynı bir kere.Sadece E7'nin Klavyesi N8'inde kamerası var.

sana e7 ile n8 arasinda 20 ye kadar fark sayirim kalirsin boyle )) almazdan once cok incelemisdim. E7 faniyim )

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Klavye ve ekran büyüklüğü e7 nin artıları xenon flash 12.1 mpx Kamera N8in artıları tabi bide şu husus var E7 tam manası ile kalas aşırı büyük ve daha çok İş adamı tarzı hitap ettiği için satışları düşük siz fazla satan ne olursa olsun cihazınızı mı yüksek fiyata satarsınız yoksa az satan cihazımı zaten satılmıyor diyerek Nokiada E7 de indirime gitti ...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
E7 harbiden kalas bi gördüm telefonu N8 yanında minicik kalıyo ama N8 daha hoş küçük ekranı E7 ye göre fakat 4inç isteniyosa X7 derim :D

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
5730 ve e75in fiyatınada bakabilir misin şimdiden teşekkürler

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
dostum 1900 liraya nerde E7 gördün sen dünyadamı orası ?? :hmmm ben buraya electroworlde ki fiyatları yazdm nokia'da ne kadar bilemem....20 farkı sayda bizde ögrenelim o zaman cahil kalmısız braz ;)

----------Eklendi @ 13:19:59 ---------- Yazıldı @ 13:19:06 ----------

dostum işte bilende konusyo bilmeyende bende bunu anlamıyorum...katılyorum sana ;)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
20 fark yok be en fazla 3 fark .

KO9

KO9

Üye
Ben c7mi 850ye aldığım yerde n8için 950tl fiyat istiyorlardı.(ocak2011) fiyatlar çok değişmiş.

qsaw

qsaw

Üye
c6-01 599 tl olması lazım :hmmm

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
20 taneymiş dostum baksana öyle dyolar saymasını bekliyorum söyleyen arkadasn :D

----------Eklendi @ 15:13:46 ---------- Yazıldı @ 15:13:20 ----------

valla dostum bizzat gttim baktım o fiyat yazyodu

----------Eklendi @ 15:14:44 ---------- Yazıldı @ 15:13:46 ----------

dolar sagolsun :) ama N8 cıktıktan 1-2 ay sonra bi arttı bi daha pek düşmedi bayaa tuttu cünkü alan cok oldu N8 ondan sonra arttı

Üst Alt