Bazı N8'lerdeki Montaj Hataları (Yeni N8 Aldıysanız, Alacaksanız Uğrayın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
saol

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar neden illa bu cihazlarda hata arıyorsunuz ve hatta bulduğunuzda bayram harçlığı almış çocuklar gibi büyük bir gururla forumda bu karalama kampanyasına başlıyorsunuz unutmayın bunlar kul yapısı ufak tefek hata her cihazda olur benim moderatör arkadaşlardan ricam bu tarzda konuların açılmasına müsade etmesinler ve açılmış olanlarıda kitleyerek forumu temizlesinler forumda fanatiklik yapanlarada, karalama yapanlarada müsade etmesinler

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Plazma tv'de oynadığımı görünce çok etkili oldu o yüzden onlarda birden şaşırdılar böyle dev ekranda görünce telefonda açsam belki o kadar çoşmazlardı bide bişey diyimmi bu elektronik mağazalarda çalışanlar bizim kadar anlamıyorlar bu işten. Bilgisayar olsun telefon olsun...

Orda HDMI'ı ilk taktığım plazmada kızıl tonlarda çıkmıştı telefon dedim dostum bu tv de sorun var başkasına takalım bana ne diyor: ''Yok ya sorun değildir, o kadar kablo takıyorsun e anca bu kadar geliyodur görüntü'' diyen adamdan sen beklersin ki????

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşlar neden illa bu cihazlarda hata arıyorsunuz ve hatta bulduğunuzda bayram harçlığı almış çocuklar gibi büyük bir gururla forumda bu karalama kampanyasına başlıyorsunuz unutmayın bunlar kul yapısı ufak tefek hata her cihazda olur benim moderatör arkadaşlardan ricam bu tarzda konuların açılmasına müsade etmesinler ve açılmış olanlarıda kitleyerek forumu temizlesinler forumda fanatiklik yapanlarada, karalama yapanlarada müsade etmesinler

senin başına sanırım hiç bu tarz sorun gelmemiş arkadaşım. sıfır telefonu garantiye yollamak kadar can sıkıntısı bir durum yok ne dersen de. sıfır telefonda ufak tefek arızalar insanın gözüne büyüyor hele hayran olarak almışsa telefonu.

blackbird48

blackbird48

Üye
senin başına sanırım hiç bu tarz sorun gelmemiş arkadaşım. sıfır telefonu garantiye yollamak kadar can sıkıntısı bir durum yok ne dersen de. sıfır telefonda ufak tefek arızalar insanın gözüne büyüyor hele hayran olarak almışsa telefonu.
benim başımada geldi arkadaşım n8den önce tarihi eser 5800 vardı onuda dediğin gibi hayran olarak almıştım ve tamire gitmişti ekran değişim için ve 1 ay bekledim en son arayıp yasal hakkımı arıyacağımı söyledim ve cihazım sorunsuz geldi ama şimdi n8 kullanıyorum ve şunu anladım öle 1000 tl verdim diyede cihaz bozulunca piskolojimi bozmaya değmez sonuçta kul yapısı en kötü ihtimal 1 tane daha yenisini alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt