Bazı N8'lerdeki Montaj Hataları (Yeni N8 Aldıysanız, Alacaksanız Uğrayın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
Bazı N8'lerdeki Montaj Hataları (Yeni N8 Aldıysanız, Alacaksanız Uğrayın)
Konu kimilerine göre gereksiz olabilir ama bence oldukça gerekli..

Bildiğiniz gibi bazı N8'ler oldukça sorunlu ve servislerdeki bu hantallık insanları deli ediyor.

Bu konuyu açmamdaki amaç, bir takım sorunlu cihazların nerelerinin sorunlu olduğu ve erken müdahale.

Öncelikle;
Henüz Yeni N8 Aldınız, 1 hafta veya bir kaç gün oldu.. herşey sapasağlam gibi gözüküyor, pekala ama bir bakıyorsunuz reset atmaya başladı telefonunuz.. İlk Yapacağınız şey telefonu servise vermek kesinlikle DEĞİL... Geri Iade formunu dolduracaksınız aldığınız yerden...Paranızı iade ettirin, üsteleyin.

Çünkü Servise verdiğinizde Büyük ihtimalle ana kartı değiştirecekler, buda 1 ayı buluyor, o yüzden kafanız ağırmasın.

Aşağıda benim rasladığım sorunlar var. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum, Kendi N8'imde hiç bir problem yok çok şükür, maşallah, nazar deymesin...

Bugün bir arkadaşımın diyeyim, N8 aldığını gördüm.. Biraz inceledim.

Ve Farkettim ki Ses açma-kısma butonunda MONTAJ hatası var. Yani Sanki, takılma yapıyormuş gibi, iki kez "çık-çık" sesi geliyor.... Aşırı derecede farkedilebilir şekilde.. Kendi N8'imde böyle bişey yok.O da dedi, senin telefondakiyle benimki arasında gerçekten fark var dedi.Hemen Geri iade etmesini tavsiye ettim...

2. bir hata, telefonun belirli aralıklarla reset atması bildiğiniz gibi. İşlemci soketinin daha yeşil bir çevre için kurşun kullanılmadığını herkes biliyor.Bu yüzdende ufak bir leyim hatası yapıldığından telefon kendini resetliyor...

3. olarak, hatamı bilmiyorum fakat, kendi n8'imin arka tarafı, arkadaşımınkine göre biraz daha farklı kalitede.Yani onun kine dokunduğumda sanki plastik miş gibi bir his verdi bana. Kendiminkine tırnak sürttüğümde demire parmak sürttüğünüzde çıkan ses gibi bir ses çıktı, onunkindeyse cılız bir hışrtı.

Umarım Herkese yardımcı olur bu konu. Diğer hatalar içinse konununn altına yazabilirsiniz deneyimlerinizi..

Eyvallah..

• Beğen
Tepkiler: orcusss, exalted55, Mertolozzi ve 2 diğerleri

Uruloki

Uruloki

Üye
vıy benim ki 5 ayda 4 reset attı hatalımı şimdi ne yapcaz

Utku

Utku

Üye
önemli bilgiler saol

aagkn

aagkn

Üye
ilginç :hmmm

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
saol bilgi için ...bnm tel ilk aldığım gün , açtım sim kartını taktım kapandı açıldı bi kere bidaha olmadı ???

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Yararlı bilgiler teşekkürler :)

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Teşekkürler ama telefonu aldım alalı daha 1 kere bile resetleme olmadı maşşallah...

AYNA

AYNA

Üye
vıyy vıyy amma sorun yaşanıyor n8'dede.. yazılımı geçtik şimdide donanım hataları..:box

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Teşekkürler bilgilerin için...

Uruloki

Uruloki

Üye
hacılar şimdi ben ne yapıyım geri mi veriyim cihazı yani dedim 5 ayda 4 reset o da durduk yere değil yani çok yüklenince gerçi nerdeyse 2 aydır öyle bir sorun yok ne yapıyım geri iade mi yapıyım

ByWorth

ByWorth

Üye
hacılar şimdi ben ne yapıyım geri mi veriyim cihazı yani dedim 5 ayda 4 reset o da durduk yere değil yani çok yüklenince gerçi nerdeyse 2 aydır öyle bir sorun yok ne yapıyım geri iade mi yapıyım

O kadarda olur hocam yapma iade falan.. Benimde iki kere resetledi ama ne hikmetse benim elimde hiç yapmadı. arkadaşlar oyun oynarken oldu.. Şimdi yeni sürümü flashladım henüz hiç bi sorun yaşamadım.. yaşamam da umarım...

TheORCUN

TheORCUN

Üye

nereye iade etcen zaten :D 5 ay olmuş :ehe:ehe 4 reset bişi değil bünye ihtiyacı o kadarı :D:kop::kop:

muratcan1905

Üye
arkadaşlar reset nadirende olsa ihmal etmeyin derim bende başta arada olur o kadar diyordum sonra sonsuz döngüye girdi 3 hafta yapılmasını bekledim bence fazla ilerlemeden servise götürün derim.
Bir sürü uygulama oyun vs yüklememe rağmen servisten geldiğinden beri hiç reset olmadı

karasahinemre

Üye
tel aldığım günden bu yana tek reset attı o da social ı yükledikten sonra sordu da attı saolsun :D

Uruloki

Uruloki

Üye
valla bazen kilitlenir gibi oluyo hop kilit tuşuna bi basıyorum cihaz algılıyor hemen diyorum o zman programda sorun öylede oluyor 1 dk sonra programı kapanmış oluyor tabi siz iade etmeyin demişiniz okey öyle olsun yalnız orçun senin flashla geçer demenden korkuyordum he

hotboy_ist

Üye
Off valla arkadaşım bana derman oldun resmen... Benim 2 ay oldu alalı. Ses tuşu aynen benimde arızalı ama sonradan farkettim. Sanki iki kere tık tık yapıo... deli oldum ama artık alışcaz şimdi servise verip açtırmak istemiyorum telefonu. Belki sonra...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
arkadaşlar benimde ses tuşları hatalı ama ben yöntemi buldum:ehe
ses tuşlarına parmağınızla hızlı hızlı hafif ama art arda vurun görüceksiniz ki ses tuşları takıldığı yerden kurtuluyor ve çıt çıt sesi çıkmıyor ama bir süreliğine:kop:
sonra yine aynı şey oluyor çıtladığını yine farkederseniz yukarıdaki formülü uygulayın:d:
Ya en basitinden telefonunu sizinkiyle kıyaslamak için biri yanınıza yanaşırsa hemen bunu uygulayıp ses tuşlarını düzeltin böylece o şahısın bu konuda bir + puan almasının önüne geçmiş olursunuz:aha:

mustafa

mustafa

Üye
bunları okuyunca insanın alacağı varsa da midesi bulanıyor arkadaş

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bunları okuyunca insanın alacağı varsa da midesi bulanıyor arkadaş
tüm bu sorunlar (benim sadece ses tuşları ara sıra çıtlıyor o kadarcık olsun) genelde bizim gibi 1. parti ürünleri alanlarda çıktı şu sıralar 2.partiler gelmeye başladı herhalde tahminimce bu saatten sonra bu sorunlarla karşılaşmassın bence gönül rahatlığıyla al.
Sana bugün başımdan geçen bir olayı anlatayım.
Media Markt'a gittim cebime HDMI usb otg kablomu koydum wireless klavye fare almak için gittim ürünü aldım alt katta ücretini ödedim yukarı çıktım tekrar dedim şu klavye mouseyi deneyelim e tabi plazmaya taktık sana yemin içerim başımda 10 tane media markt elemanı vardı hepsi telefona ağzı açık baktı elinde samsung wave ve galaxy olan elemanlar bi benim telefona baktılar bi ellerindeki telefonlara içlerinden biri waveli arkadaşına döndü dedi '' oğlum ben sana demiştim şu telefonu alma biraz daha bekle diye bak adamın makina neler yapıyor sen öyle bak anca harbiden şaştım nokia ya bakarmısın nelerde yapmış öyle valla on numara alet ha'' dedi eleman klavyeden mesaj falan yazarken hayran oldu en son bombayı patlattım asphalt 5 açtım herifler komaya giriyodu adam dedi '' yok artık bu n8 harbi baya gelişmiş apple oyunları gibi aynı '' dedi... Waveli arkadaş geldi bana ''Ya sen bunada HDMI kablo bulabilirmisin dostum'' dedi:aha:
Sana şu kadar söyliyim: Telefon budur.......

Utku

Utku

Üye
Fevzi o kadarda değil galaxynin de oyunları süper media marktakiler biraz abartmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt