Bayandan satılık garantili LG 3400. kaçırma...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
Bayandan satılık garantili LG 3400. kaçırma...
Arkadaşlar annemin kullandığı lg 3400 cep telefonunu satıyorum. Satma nedenim annemin telefon kullanmak istememesi. Mp3 calabiliyor.Flashli kamerası var. bulutut ve kızılotesi yok. bilgisayara baglantı kablosu var ve baya işe yarıyor. kulaklığı var. 29.03.2006 tarihinde aldım arkadaslar. telefon temiz ve guzel. dusunen varsa fiyatı 250ytl.
ciddi alıcılar mail adresimden bana ulasabilirsiniz. orda konusursak daha ii olur.iyi gunler
Asagida telefona ait goruntuler var. resmi farklı kaydet derseniz daha net gorursunuz bilgisayardan.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
su bayandan satilik muhabbetini anlamadim gitti :)

yok bayandan satilik
yok doktordan satilik
sanki bu kisiler kulllandiklari seyleri hic hor kullanmazlar gibi :)

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
:) Bayanlar erkeklere bakarak daha temiz kullanırlar..çünkü sürekli çanta içerisinde oldugu için..ama erkek ler öyle değil sürekli ceplerinde taşırlar..yok ekranı çizimir,kırılır,yıpranır v.s v.s...bu muhabbetin genel sebebi budur..
doktordan satılık 2005 Bmw X5 : adam temiz ya pinpirikli,hijyenik
arabasıda öyle neyse ilanının dışına çıkmayalım fazla :)

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Telefon konusunda dedigin gibi belki oyledir de araba konusuna katılmıyorum özellikle almam bayandan satılık arabayı
ne suyu kalmıstır ne yagı
:p

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
doktordan satılık,muhendisten az kullanılmış inş amelisi satıo almayın hırpalamıştır tarzı muhabbetlere bayılıorum yawwwww

ua_yako

ua_yako

Üye
doktordan satılık,muhendisten az kullanılmış inş amelisi satıo almayın hırpalamıştır tarzı muhabbetlere bayılıorum yawwwww
ßende :p ;)

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
bu ne beee iyiki ole bi baslık attıjm ha.muhabbeti değştirdiniz yaaa....

Treable

Treable

Üye
cepix' Alıntı:
:) Bayanlar erkeklere bakarak daha temiz kullanırlar..çünkü sürekli çanta içerisinde oldugu için..ama erkek ler öyle değil sürekli ceplerinde taşırlar..yok ekranı çizimir,kırılır,yıpranır v.s v.s...bu muhabbetin genel sebebi budur..
doktordan satılık 2005 Bmw X5 : adam temiz ya pinpirikli,hijyenik
arabasıda öyle neyse ilanının dışına çıkmayalım fazla :)

cep telefonu konusunda olabilir ama, arabalar konusunda asla. kadınlar genelde araba kullanmayı bilmediğinden motoru haşat bir araba almak istemem doğrusu.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Arkadaşlar adamın konusu dağıldı gitti... :ok2:

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
aynen oyule kardesim dagıldı gitti.nasıl 2.el forumu burası bilmiyom yaaa

_diesel_

Üye
bu muhabbet bana yapılsa ağır konuşurdum...bence herseyı sevıyesınde bırakın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt