Uygulama Bataryayi Sürekli Çıkarıp takiyorum sorun olurmu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
Bataryayi Sürekli Çıkarıp takiyorum sorun olurmu ?
Beyler avea sinirsiz netim var.wifi paylasimi yapcagim zaman yeni bataryami cikarip eskisini takiyorum ve sabaha kadar taşınabilir wifi acik duruyor.(sarjda).sorum ise yeni bataryayi surekli cikarip eskisini takiyorum telefon da ariza cikarmi ?

kfahaa

kfahaa

Üye
yani telefonu sürekli açıp kapmanın zararı olabilir.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
3 gunde bir yeniden baslatiyorum cihazi kendine geliyor.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Sıkıntı olmaz bende aynısını yapıyorum :)

MaxipmaN

Üye
ishak388

ishak388

Üye
Beyler avea sinirsiz netim var.wifi paylasimi yapcagim zaman yeni bataryami cikarip eskisini takiyorum ve sabaha kadar taşınabilir wifi acik duruyor.(sarjda).sorum ise yeni bataryayi surekli cikarip eskisini takiyorum telefon da ariza cikarmi ?
bataryanın elektrik verdiği kısmı hırpalayabilirsin dikkatli ol

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
yeniden başlatmayı unutmuştum telde bi bayılma var kıl olmuştum sağolasın,sıkıntı olursa arka kapakta gevşeme olabilir
Suan bir sıkıntı yok.zaten arka kapagi var.bu arada cihazi arada bir yeniden baslatmak gerekiyor.1 hafta full acikti cihaz bildirim panelini açarken kasiyodu o kadar diyim :) eski bataryadayim suan sarj %100 yeniden kapatip actim sarj %5 :)

MaxipmaN

Üye
Suan bir sıkıntı yok.zaten arka kapagi var.bu arada cihazi arada bir yeniden baslatmak gerekiyor.1 hafta fu ll acikti cihaz bildirim panelini açarken kasiyodu o kadar diyim :) eski bataryadayim suan sarj %100 yeniden kapatip actim sarj %5 :)
şu bataryalar yüzünden erken telefon değiştiriyorum ama note2yi baya kullanıcam pil bilgilerini açarken kasıyodu düzeldi şimdi :D

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
şu bataryalar yüzünden erken telefon değiştiriyorum ama note2yi baya kullanıcam pil bilgilerini açarken kasıyodu düzeldi şimdi :D
Yeniden baslatinca ciddi performans artışı oluyor.bende kasma yapnadi hic pil bilgilerde
21 saniye diyolan yeni gördüm :)

MaxipmaN

Üye

Üst Alt