İstek Bataryalar hakkında. (bower)

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Bataryalar hakkında. (bower)
Kardeşime galaxy gio aldım dün ama şarjı inanılmaz çabuk bitiyor. Batarya ölmüş anlayacağınız. Az önce yeni bi batarya aldım bower marka ama henüz denemedim. Sizce sıkıntı olur mu bu bataryada? her hangi bi sorun olursa bataryada iade kabul ederiz dedi ama kullanan var mı diye sormak istedim.

Ya da önerdiğiniz en fazla 40-50tl lik bir batarya var mı ?

MaxipmaN

Üye
samsungun kendi bataryasını neden almadın?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
enterneoll

enterneoll

Üye
Bower tabiki bi orjinal kadar kaliteli değil ama bir çok çakma arasında daha iyi bulabilirsen türk malı olan sertec marka bataryaya bak ben s3 için aldım orjinali ile aynı hiç bir sorun yok

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim dandik bi batarya alırsan eğer hemen şişebilir telefona da zarar verme şansı var biraz kaliteli alabilirsin :)

eğer garantisi varsa ver hemen değişiyor batarya

Aynı şekilde arkadaş galaxy ace ya almış ve batarya o kadar şişmiş ve ölmüşki sarj en fazla 30 dakika gidiyor :)

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim dandik bi batarya alırsan eğer hemen şişebilir telefona da zarar verme şansı var biraz kaliteli alabilirsin :)

eğer garantisi varsa ver hemen değişiyor batarya

Aynı şekilde arkadaş galaxy ace ya almış ve batarya o kadar şişmiş ve ölmüşki sarj en fazla 30 dakika gidiyor :)

garanti yok maalesef ya. keşke olsa ^^
Bower tabiki bi orjinal kadar kaliteli değil ama bir çok çakma arasında daha iyi bulabilirsen türk malı olan sertec marka bataryaya bak ben s3 için aldım orjinali ile aynı hiç bir sorun yok

inan bataryalar hakkında en ufak bilgim yok. O yüzden konu açma gereği duydum. Bower daha önce kullandın mı? ya da kullanan birini gördün mü performansı nasıldır? ayrıca sertec marka bataryayı ne kadara aldın?

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim ttec bataryalarada bakabilirsin mesala

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ttec bataryalarada bakabilirsin mesala

internetten alışveriş yapma imkanım yok ki.. ttec marka bataryaları normal telefoncularda bulabilir miyiz ki? yinede kardeşim bu aldığım bataryayı bi denesin bakalım durum ne olacak. olmadı 1-2 ay kullansın sonra yeni telefon alırım bütçem buna yetti şimdilik. :ehe

esmeran3

esmeran3

Üye
internetten alışveriş yapma imkanım yok ki.. ttec marka bataryaları normal telefoncularda bulabilir miyiz ki? yinede kardeşim bu aldığım bataryayı bi denesin bakalım durum ne olacak. olmadı 1-2 ay kullansın sonra yeni telefon alırım bütçem buna yetti şimdilik. :ehe

Anladım kardeşim evet telefoncularda var çoğu telefoncuda ben Ankaradayım hepsinden ttec batarya var :)

enterneoll

enterneoll

Üye
garanti yok maalesef ya. keşke olsa ^^

inan bataryalar hakkında en ufak bilgim yok. O yüzden konu açma gereği duydum. Bower daha önce kullandın mı? ya da kullanan birini gördün mü performansı nasıldır? ayrıca sertec marka bataryayı ne kadara aldın?
galaxy wonder'da kullanan arkadaşım var bower'ı sorun yaşamıyorum diyor ve 6 aydır kullanıyor şişme durumu yok ve sertec batarya ise 20 ile 40 tl arası modellere göre değişiyor

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Anladım kardeşim evet telefoncularda var çoğu telefoncuda ben Ankaradayım hepsinden ttec batarya var :)

bende ankara etlikteyim. bunda sorun çıkarsa necatibeye uğrarız artık :)
galaxy wonder'da kullanan arkadaşım var bower'ı sorun yaşamıyorum diyor ve 6 aydır kullanıyor şişme durumu yok ve sertec batarya ise 20 ile 40 tl arası modellere göre değişiyor

çok iyi o zaman. Zaten kardeşim tak çıkar yapmıyor günde 1 kez takar akşama kadar idare etsin onu yeter. :)

• Beğen
Tepkiler: revolt25 ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
bende ankara etlikteyim. bunda sorun çıkarsa necatibeye uğrarız artık :)

çok iyi o zaman. Zaten kardeşim tak çıkar yapmıyor günde 1 kez takar akşama kadar idare etsin onu yeter. :)

idare eder kardeşim ben nokia da samsung da kullandım tabi öyle yüksek modellerinde değil 1 sene hiç şişmedi 1 sene sonra telefonları sattım :)Ankara etlik de isen avm ye gir bimeks electroworld vatan computer orda bak kardeşim :) vardır

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
idare eder kardeşim ben nokia da samsung da kullandım tabi öyle yüksek modellerinde değil 1 sene hiç şişmedi 1 sene sonra telefonları sattım :)Ankara etlik de isen avm ye gir bimeks electroworld vatan computer orda bak kardeşim :) vardır

şöyle biraz kullansın durumuna göre gider alırım antaresden felan. baktım 1 günü idare ediyo şişene kadar kullansın. :)

teşekkür ettim bu arada :)

esmeran3

esmeran3

Üye
şöyle biraz kullansın durumuna göre gider alırım antaresden felan. baktım 1 günü idare ediyo şişene kadar kullansın. :)

teşekkür ettim bu arada :)

Rica ederim kardeşim 6 7 ay şişmez ya :) ama 1 gün gitmeyebilir :)

yusuf1998x

Üye
bence herzaman orjinal al çünkü bi ara çakma bi bataryanın patladığını duymuştum hem telefon için hemde güvenliğin için orjinal tercih etmelisin

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
bence herzaman orjinal al çünkü bi ara çakma bi bataryanın patladığını duymuştum hem telefon için hemde güvenliğin için orjinal tercih etmelisin

haklısın fakat orjinal de samsungdan almak lazım o da 90-100 lira para ya. cihazın fiyatının yarısı.

yusuf1998x

Üye
evet kardeşim orasıda ayrı bi sorun benimde babam bugün orjinal batarya almış telefonu c5 00 satsan 100 lira anca eder belkide etmez 50 lira para vermiş bataryaya

Invoke

Invoke

Üye

Orijinal batarya da patlayabiliyor. Bir çok haber oldu. Boş yere fazladan para vermeye lüzum yok.

Son düzenleme:
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Dikkatli kullanilirsa bence bi problem olacagini sanmiyorum.

Üst Alt