Tavsiye Lumia 920 Batarya değiştirme gibi bir imkanım var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Batarya değiştirme gibi bir imkanım var mı?
Arkadaşlar merhaba

Beni sıkıntım batarya ile ilgili zaten çabuk bitiyordu black ile daha çabuk bitmeye başladı. Herkesin daha uzun gidiyor benim daha az bi anormallik var bu durumda. Benim şarj aletim kopmuştu kendim bağladım bantladım filan. Hala sorunlu ama şarja takınca mesela bazen şarj oluyor bazen olmuyor sıkıntılı yani. bunun bataryayı yıprattığını düşünüyorum acaba servise göndersem batarya değişikliği için kabul ederler mi ne dersiniz? Veya başka tavsiyeleriniz varsa buyrun. Şimdiden teşekkürler herkese

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Sorunla ilgili servise basvurabilirsin. Ayrıca pintilige gerek yok git bir tane uyumlu sarj cihazı al ve tam format at telefona. Oyun oynarken vs. Sarjda kullanma cihazı.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Etmeseler bile ücretini ödeyerek değiştirte bilirsin

• Beğen

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
@esadsamil
lumiadan bahsediyoruz. Dırek kapak cıkar yenı batarya al yok. Zatn her yerde yapılacak bır ekıpman yok. Ayrıca servıs dısı bır yere goturdugunde kapagı acıldıgı anda garantınden olabılırsın

• Beğen
cyborg78

cyborg78

Üye
Garantisi varsa servise götür değiştirsinler arkadaşım
garantisi yoksa gogul amcaya yaz nasıl değiştirilyo die, ona göre al bi pil kendinde yapabilirsin bence :oke:

• Beğen

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
@cyborg78
cıhazı ıncelersen bıreysel bı sekılde ımkansız oldugunu anlaman lazım. Bu cıhaz sadece yetkılı servıste bulunan malzemelerle acılıyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hiç başka şeylerle uğraşma direk servise git bence batarya telefonun en önemli kısmı orjinal bir saj cihazı ile birde pil alırsın ancak benim tavsiyem ilk önce sarj cihazı alıp denemen daha sorna sorun devam ediyorsa pili sonradan değiştir bir de teli sıfırlayıp yedekleme yapmadan programları tekrar kurarsan belki sarjı yiyen arkada çok program vardır belki yararı olur diye söyliyorum

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim burdan devam edeyim dedim

Bir buçuk saat kesintisiz asphalt8 oynadım ve %80 şarjım gitti. Sizce bu normal mi ?

Tmobile

Tmobile

Üye
bence normal 3g açıkmı ? :D

cyborg78

cyborg78

Üye
1,5 saat çok iyi bence, sonuçta geniş ekran var orda :oke:

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
    Konu Sahibi
3g filan her şey kapalı wifi açık sadece. Su gibi gidiyor sanki bana öyle geliyor, servislik bir durum var mı sizce ?

alical33

alical33

Üye
bence servislik bi durum yok oyunda işlemci ısındığı için şarjıda çabuk bitiriyor ama şarj makinende sağlam olması lazım şarjın verimini oda etkiler

Tmobile

Tmobile

Üye
Hayır Servislik Bir Durum Yok Durum Çok İyi :D.

Üst Alt