Batarya ve Şarj süresi hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gullit

Üye
    Konu Sahibi
Batarya ve Şarj süresi hakkında..
Öncelikle herkese merhaba.N8 i alalı 1 buçuk ay oluyor.Telefonumdan şuanlık çok memnunum ama bir eksik varki şarj süresi 1gün zor dayanıyor.Telefonda yaptıklarıma bakarsak oyun çok fazla oynamıyorum.Müzik falan çok dinlemeyip mesajda atmıyorum.Yaptığım 4-5saat 0.facebookta takılmak.Bunu yaptığım zaman telefonum 1gün bile dayanmıyor.Sizce telefonu çokmu zorluyorum.Bu kadar facede kalırsam 1günde bitmesi doğalmı.Birde bunun yanında telefonumda arka planda çok fazla şarj yiyen uygulamalar olabilir mi ve bunlara nereden bakabilirim.Birde hergün telefonumu şarj etmekle bataryamın süresini kısaltıyormuyum?Şimdiden yardımlar için tşkler arkadaşlar ama bu sorun kafamı çok kurcalıyorda??

Utku

Utku

Üye
4-5 saat internette takılırsan olacağı bu 1 hafta şunu dene
günde 1 saat internette takıl ve diğer uygulamalarıda 1 saatten fazla kullanma şarjın eminim daha fazla gider

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşımben telde yaptığım ayarları anlatım ben şarj 2 gün gidio oyunda oynuyorum ayrıyeten bak öncelikle wep tv uygulamalarını ana ekranda kaldrdım onların yerine çok sevdiğim oyunları koydum ve en önemlisi şu menü,ayarlar,bağlantı,ayarlar,ana şebeke veri kullan bunu her zaman sor yaptım bölelikle itek dışı internete bağlanma olmuyo ki en çok şarj bu yüzden gider bu ayarları tavsiye ederim ben şebeke 3g nin kapatılmasına ve ekran ayarlarının kısılmasına karşıyım inan bunların hepsini denedim fazla faydası olmadı ama bu son yaptım ayarlar çok işime yaradı tavsiye ederim

franzliszt

franzliszt

Üye
internet herzaman çok harcar bataryayı senin bahsettiğine göre o süre normal birde3g yada wifiden giriyorsan anormal bir durum yok:)

cakalcan

Üye
eger 3 g yi kullanmıyorsan şu ayarları yap

ayarlar / telefon / şebeke ayarlarında şebeke modu gsm seçersen batarya ömrü uzar ama dedigim gibi 3 g yi kullanamazsın 3 g yi kullanman için tekrar çift mod yada umts yi seçmen gerekir

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
benm sarjim 3-4 gun gidiyor 1 saat oyun oynuorum nrdyse hep msjlasiorm brazda nete giriorum widget nrdeyse hic yok ekran parlakligi ortada 3g kapali :oke:

mahirmete

mahirmete

Üye
Arkadaşlar benim de bataryayla aram pek iyi değil. Gün olarak veriyorsunuz ama gece uyurken de telefon açık mı kapalı mı :)
Ben en fazla 36,5 saat dayandırabildim. Oyun ve internet yok. Gsm modunda ve mesajlaşma var sadece. Foto video da yok denilecek kadar az. Bi ekran koruyucum var o kadar :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
oo ekran koruyucu baya yer be usta :) 3g warsada kapa cok parlakta olmasin ama en buyuk etken ekran koruycu

SilentOne

SilentOne

Üye
bir telefon için günlük sarj süresi 2gün gidiyorsa o telefon için yeter ve artar

mahirmete

mahirmete

Üye
oo ekran koruyucu baya yer be usta :) 3g warsada kapa cok parlakta olmasin ama en buyuk etken ekran koruycu

yapma be dostum :) yaw ekran koruyucu kaldırınca da telefon kapalı mı açık mı belli olmuyo siyah ekran zifiri :) saati çok beğenmiştim halbuki :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt