Batarya Kalibrasyonu Bataryayı Bozabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Bu konudan dolayı bataryası bozulan var mı?

Türe

Türe

Üye
böyle bişey olacağını sanmıyorum

Febris

Febris

Üye
Yaa belle ile şarj sorunu düzeldi bende? sizdede aynı mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
30-40 dakika görüşme 3-4 saat internet 16-18 saat arası gidiyo şarzım annadayken maksimum 10-12saat dayanıyodu aynı şartlarda bence çok iyi belle

septisist

septisist

Üye
belleden sonra şarjım azaldı kalibrasyon yapacam birazdan:off:

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar 3 ayda 1 bataryayı tamamen boşaltıp doldurmak yeterli olucaktır. Forumdaki kalibrasyon bataryaya zarar verebilir denemeye değmez bence. Bataryayı ilk günkü haline getirmeniz imkansızdır. Eğer bataryayı ilk günden itibaren zorlamasaydınız böyle bir sorununuz olmayacaktır. Salı günü güncelleme yaptım hala şarjım var. İnşallah düzelir sorununuz bence en mantıklısı servis ve yeni bir batarya..

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Normalde Opera Mobile ile 2,5 saat aralıksız internette dolanırken 4,5-5 saate kadar yükseldi Belle ile :)

Bomb City

Bomb City

Üye
Hala bitmedi mi o ya :ehe
arkadaşlar 3 ayda 1 bataryayı tamamen boşaltıp doldurmak yeterli olucaktır. Forumdaki kalibrasyon bataryaya zarar verebilir denemeye değmez bence. Bataryayı ilk günkü haline getirmeniz imkansızdır. Eğer bataryayı ilk günden itibaren zorlamasaydınız böyle bir sorununuz olmayacaktır. Salı günü güncelleme yaptım hala şarjım var. İnşallah düzelir sorununuz bence en mantıklısı servis ve yeni bir batarya..

TheMadness

TheMadness

Üye

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş ben daha telefonu 1 ay önce sıfır aldım.Ve hiç kullanmadığım halde 3-4 yada5 gün gidebiliryor fakat ben şarjın tam bitmemesine özen gösteriyorum batarya boş demedi şimdiye kadar cihazım.

Bomb City

Bomb City

Üye
Kes kes belki biter :D

atakan25

atakan25

Üye
ufak tefek hatalarından dolayı yükleyesim yok ama illa yükleteceksiniz ha :ehe

ANIL

ANIL

Admin
Hiç kullanmıyorsan 1 hafta görmesi lazım. Ama yinede 4-5 gün iyidir. Bataryayı tamamen bitirmemekle doğru yapıyorsun istediğin zaman şarja takabilirsin %30 %80 hiç fark etmez. Ben her zaman tam doldurmaya dikkat ediyorum. Bence şimdi bataryanı tamamen bitirip şarj etmelisin ondan sonra 3 ayda 1 yaparsın. Uzun zamandır yapmamıştım bende şimdi belle yüklediğim için yapıcam kendine gelsin batarya. Ben 1 seneden beri böyle kullanıyorum ve hiç kayıp yaşamadım.

----------Eklendi @ 18:18:50 ---------- Yazıldı @ 18:16:09 ----------

yükle hocam yükle :D o kadar bekledik değdi ya da değmedi. tek sorun şuan flv

----------Eklendi @ 18:59:53 ---------- Yazıldı @ 18:18:50 ----------

ve mutlu son :D son çizgideydi yarım saat fruit ninjadan sonra güzelce kapandı :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belle çıkmış yüklemiyorsunuz siz PR 1.0 takılın en iyisi . :oke:

samimenekse

samimenekse

Üye
Ben telefonumu her gün şarj ediyorum sabah 6.30 da kullanmaya başlıyorum diğer günün sabahına batarya boş der gece şarja takmasam. Ve telefonu Normal kullanıyorum sizce bataryamda sorun var mı. Ve batarya kalibrasyonu nedir nasıl yaplılır ?

ANIL

ANIL

Admin
Ben telefonumu her gün şarj ediyorum sabah 6.30 da kullanmaya başlıyorum diğer günün sabahına batarya boş der gece şarja takmasam. Ve telefonu Normal kullanıyorum sizce bataryamda sorun var mı. Ve batarya kalibrasyonu nedir nasıl yaplılır ?

bataryayı tamamen bitir tekrar şarj et yeterli.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hiç kullanmıyorsan 1 hafta görmesi lazım. Ama yinede 4-5 gün iyidir. Bataryayı tamamen bitirmemekle doğru yapıyorsun istediğin zaman şarja takabilirsin %30 %80 hiç fark etmez. Ben her zaman tam doldurmaya dikkat ediyorum. Bence şimdi bataryanı tamamen bitirip şarj etmelisin ondan sonra 3 ayda 1 yaparsın. Uzun zamandır yapmamıştım bende şimdi belle yüklediğim için yapıcam kendine gelsin batarya. Ben 1 seneden beri böyle kullanıyorum ve hiç kayıp yaşamadım.

bak şimdi kafamı karıstırdın ben yıllardır telefonumu batarya zayıf demeden takmıyorum bazen kapanabiliyorda böylesi daha iyi diye biliyorum telefoncularda böyle diyo hangisi dogru simdi :hmmm

Üst Alt