belleden sonra şarjım azaldı kalibrasyon yapacam birazdan![]()
arkadaşlar 3 ayda 1 bataryayı tamamen boşaltıp doldurmak yeterli olucaktır. Forumdaki kalibrasyon bataryaya zarar verebilir denemeye değmez bence. Bataryayı ilk günkü haline getirmeniz imkansızdır. Eğer bataryayı ilk günden itibaren zorlamasaydınız böyle bir sorununuz olmayacaktır. Salı günü güncelleme yaptım hala şarjım var. İnşallah düzelir sorununuz bence en mantıklısı servis ve yeni bir batarya..
arkadaşlar 3 ayda 1 bataryayı tamamen boşaltıp doldurmak yeterli olucaktır. Forumdaki kalibrasyon bataryaya zarar verebilir denemeye değmez bence. Bataryayı ilk günkü haline getirmeniz imkansızdır. Eğer bataryayı ilk günden itibaren zorlamasaydınız böyle bir sorununuz olmayacaktır. Salı günü güncelleme yaptım hala şarjım var. İnşallah düzelir sorununuz bence en mantıklısı servis ve yeni bir batarya..
Hala bitmedi mi o ya![]()
dokunmasam 2 gün daha bekler 
o kadar bekledik değdi ya da değmedi. tek sorun şuan flv
son çizgideydi yarım saat fruit ninjadan sonra güzelce kapandı 
Ben belleli kullanıyorum zaten E7'yi 4 gün önce güncelledim.Belle çıkmış yüklemiyorsunuz siz PR 1.0 takılın en iyisi .![]()
Ben telefonumu her gün şarj ediyorum sabah 6.30 da kullanmaya başlıyorum diğer günün sabahına batarya boş der gece şarja takmasam. Ve telefonu Normal kullanıyorum sizce bataryamda sorun var mı. Ve batarya kalibrasyonu nedir nasıl yaplılır ?
Hiç kullanmıyorsan 1 hafta görmesi lazım. Ama yinede 4-5 gün iyidir. Bataryayı tamamen bitirmemekle doğru yapıyorsun istediğin zaman şarja takabilirsin %30 %80 hiç fark etmez. Ben her zaman tam doldurmaya dikkat ediyorum. Bence şimdi bataryanı tamamen bitirip şarj etmelisin ondan sonra 3 ayda 1 yaparsın. Uzun zamandır yapmamıştım bende şimdi belle yüklediğim için yapıcam kendine gelsin batarya. Ben 1 seneden beri böyle kullanıyorum ve hiç kayıp yaşamadım.
bak şimdi kafamı karıstırdın ben yıllardır telefonumu batarya zayıf demeden takmıyorum bazen kapanabiliyorda böylesi daha iyi diye biliyorum telefoncularda böyle diyo hangisi dogru simdi