BASİT Tel Arızaları Burda Toplansın

Sponsorlu Bağlantılar

toprakec

Üye
E65 alt tuş takımını ışıklandırması çalışmıyor. teknik soru oldu galiba:D

msdony

msdony

Üye
6300 için hafıza kartı şifre çözme programı felan varmı bı yardımmm

nightdragon35

nightdragon35

Üye
güzel bir konu açmışsın tebrikler kardesim

askim822

askim822

Üye
HOCAM ÖNCELİKLE AÇTIĞINIZ KONUNUN YARARI BÜYÜK OLDUĞU/OLACAĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Benim Telefon İle İlgili Sorunum; Telefonumu Şarz Edip Kullanmaya Başladıktan ½ Saat Sonra Kapanıyor. Tekrar Açtığımda Batarya Full Görünüyor. Tekrar Kapandığında İse Açılmıyor. Telefondaki Uygulamaları Kaldırdığımda İse Sorun Devam Ediyor. Batarya İle İlgili Bir Sorunum Olduğunu Düşünerek Telefonun Bataryasını Değiştirdim. Sorun Devam Ediyor. Yardımınıza Teşekkür Ederim.

Telefon Modeli: 6600 V 4.09.1 NHL 10

adem06

Üye
ya arkadaşlar benim 6630 um var avea nın bedava msn sini yüklemek istiom gerçi her program yükleyişimde güvenlik duvarı uyarısı verio ve onu verince de calışmıo program bunun yüzünden msn ye cepten giremiyorum

technoman34

technoman34

Üye
HOCAM ÖNCELİKLE AÇTIĞINIZ KONUNUN YARARI BÜYÜK OLDUĞU/OLACAĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Benim Telefon İle İlgili Sorunum; Telefonumu Şarz Edip Kullanmaya Başladıktan ½ Saat Sonra Kapanıyor. Tekrar Açtığımda Batarya Full Görünüyor. Tekrar Kapandığında İse Açılmıyor. Telefondaki Uygulamaları Kaldırdığımda İse Sorun Devam Ediyor. Batarya İle İlgili Bir Sorunum Olduğunu Düşünerek Telefonun Bataryasını Değiştirdim. Sorun Devam Ediyor. Yardımınıza Teşekkür Ederim.

Telefon Modeli: 6600 V 4.09.1 NHL 10

SELAM.

TELEFONUN PROBLEMİ YAZILIMSAL VE SENIN COZEBILECEGIN SEKILDE BIR DONANIM ARIZASI DEĞİL. İÇERİSİNDE ARIZALI KOMPENENT PARÇALAR OLDUĞU İÇİN ÖYLE BİR SORN ÇIKARTIYOR. EN YAKIN BİR YETKİLİ ONARIM SERVİSİNE GÖTÜRMENİ TAVSİYE EDERİM

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar benim 6630 um var avea nın bedava msn sini yüklemek istiom gerçi her program yükleyişimde güvenlik duvarı uyarısı verio ve onu verince de calışmıo program bunun yüzünden msn ye cepten giremiyorum

ARKADAŞIM SANA ŞÖYLE BİR TAKTİK VEREYİM.

TELEFONUN DİLİNİ İNGİLİZCEYE ÇEVİR AYARLARINDAN VE TEKRAR KURMAYI DENE. KURACAĞINDAN EMİNİM.

DAHA ÖNCE BAŞIMA GELDİ 6630 DA.

TELEFONUNU GÜNCELLEMENİ TAVSİYE EDERİM

E65 Tuş ışıkları Yanmıyorsa. Ekranın üst Tarafında Bir Sensör Var. Oraya Elini Koyarak Dene Muhtemelen Yanacaktır. Eğer Ki Yanmaz Ise Içerisinde Arızalı Parça Var Demektir.

Pil Tasarrufu Için Gündüz Tuş ışıkları Yanmaz. Güneş ışığından Faydalanmasını Sağlar Cihaz.

ya benim telefon hafıza kartı varken açılmıyor nokia yazısı ekranda kalıyor ama sadece benim hafıza kartında böyle yapıyor yardımcı olursan sevinirim

SELAM

HAFIZXA KARTINA BİLGİSAYAR ORTAMINDA FORMAT AT VE SORUNUN DÜZELSİN.

NOT: VİRÜS BULAŞMASI SEBEBİYLE TELEFONADA ZARAR VERMEMEK ADINA BU TİP DURUMLARDA MMC YANİ HAFIZA KARTLARINI BİLGİSAYAR ORTAMINDA FORMATLAYINIZ.

mustibursa19

Üye
Nokıa 7200 Oyun Yukleme Sorunu(4mb Hafıza War 60kb üstü Oyun Atmıyor)VEDE UYGULAMA YUKLE OLARAK YUKLUYORUM PC SUITE ILE UYGULAMALARA ATIYOR..TLFONA ONCEDEN YUKLETMISTIM OYUN DIREK OYUNLAR KLASORUNE ATIYYOR..ALTERNATIF PROGRAM WARMI?:@
Arkadaslar Ca-42 ıle Yukluyorum Atmıyor Buyuk Dıyor 75kba A Bıle ..ne Yapıcam Nasıl Oyun Atıcam Bıde Oyunlar Klasorune Atmıyorda Uygulamara Dırek Atıyor ..kızılotesı Aletımı Alıcam ..ama Okadar Uzun Sure Kızılotesıde Accık Durmaz Zannedersem Lutfe Nyardımcı Olun..bide jad dosyasını nasıl aticam?...

technoman34

technoman34

Üye
Nokıa 7200 Oyun Yukleme Sorunu(4mb Hafıza War 60kb üstü Oyun Atmıyor)VEDE UYGULAMA YUKLE OLARAK YUKLUYORUM PC SUITE ILE UYGULAMALARA ATIYOR..TLFONA ONCEDEN YUKLETMISTIM OYUN DIREK OYUNLAR KLASORUNE ATIYYOR..ALTERNATIF PROGRAM WARMI?:@
Arkadaslar Ca-42 ıle Yukluyorum Atmıyor Buyuk Dıyor 75kba A Bıle ..ne Yapıcam Nasıl Oyun Atıcam Bıde Oyunlar Klasorune Atmıyorda Uygulamara Dırek Atıyor ..kızılotesı Aletımı Alıcam ..ama Okadar Uzun Sure Kızılotesıde Accık Durmaz Zannedersem Lutfe Nyardımcı Olun..bide jad dosyasını nasıl aticam?...

Kardeş usb ile MOBIM MEDIA BROWSER Programını kur bilgisayarına. Onla cihazın içine gir ve .jar-.jad dosyalarının ikisinide seçip telefona yükle ve çalışsın.

zeki01

zeki01

Üye
iyi düsün müşsün kardeş ............
teşekkürler

sukruon

sukruon

Üye
bazen telefon mms bağlanmıyor nedenleri neler olabilir

baba71

Üye
böyle bi konu açtığın için teşekkür ederim ben 6630 kullanıcısıyım fifa ve bazı oyun çıkışında tel kendi kendine reset atıyo bunun sebebi nedir acaba ilginize şimdiden teşekkür ederim

fatçet123

Üye
ya kardes bnim telefon 6600 açılırkene telefon açılımı hatalı satıcınızla görüşünn dio napim cok acillllllllll

PAPADOC

PAPADOC

Üye
joystick bozuldu ne yapmam gerek

C01aY

C01aY

Üye
Ço güzl bi konu olmuş

miltfrext

miltfrext

Üye
arkadasım benı telın tusları tutukluk yapıyor nasıl olcak
*????

mert32

Üye
Merhaba bana yardım edin cep temalarını pc'im de görmek için 1 program lazım

suskun_21

suskun_21

Üye
öncelikle Bu Konuda Yardımcı Oldugun Icin Tesekur Ederım..benım Sorunum Ses Kaydı.sonyericson W810i Kulanıyorum Ses Kaydına Gectıgımde Olmuyor Cıkıyor Kendılıgınden Ama Hafza Kartını Cıkardıgım Zaman Sorunsuz Calısıyor Ses Kayd Edıyor Sımdıden Tesekurler

mhmtdrsn

Üye
YAKLAŞIK BİR SENEDİR 6300 KULLANIYORUM.TELEFONDA SON ZAMANLARDA KISA SÜRELİ DONMALAR OLUŞUYORDU. GEÇEN GÜNDE TELEFONUM KAPALIYDI AÇTIM 2 DK SONRA DONDU YİNE , AÇILMASI SAATLER SÜRDÜ.BU OLAY SÜREKLİ TEKRARLANIYOR NE YAPABİLİRİM???
TELEFON HAFIZASI DOLU OLDUĞUNDAN OLABİLİR Mİ??
[email protected]

ACİL YARDIM LÜTFEN...

schumici

schumici

Üye
muhtemelen:oke:

Üst Alt