HOCAM ÖNCELİKLE AÇTIĞINIZ KONUNUN YARARI BÜYÜK OLDUĞU/OLACAĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Benim Telefon İle İlgili Sorunum; Telefonumu Şarz Edip Kullanmaya Başladıktan ½ Saat Sonra Kapanıyor. Tekrar Açtığımda Batarya Full Görünüyor. Tekrar Kapandığında İse Açılmıyor. Telefondaki Uygulamaları Kaldırdığımda İse Sorun Devam Ediyor. Batarya İle İlgili Bir Sorunum Olduğunu Düşünerek Telefonun Bataryasını Değiştirdim. Sorun Devam Ediyor. Yardımınıza Teşekkür Ederim.
Telefon Modeli: 6600 V 4.09.1 NHL 10
SELAM.
TELEFONUN PROBLEMİ YAZILIMSAL VE SENIN COZEBILECEGIN SEKILDE BIR DONANIM ARIZASI DEĞİL. İÇERİSİNDE ARIZALI KOMPENENT PARÇALAR OLDUĞU İÇİN ÖYLE BİR SORN ÇIKARTIYOR. EN YAKIN BİR YETKİLİ ONARIM SERVİSİNE GÖTÜRMENİ TAVSİYE EDERİM
--------------- Ekleme ---------------
ya arkadaşlar benim 6630 um var avea nın bedava msn sini yüklemek istiom gerçi her program yükleyişimde güvenlik duvarı uyarısı verio ve onu verince de calışmıo program bunun yüzünden msn ye cepten giremiyorum
ARKADAŞIM SANA ŞÖYLE BİR TAKTİK VEREYİM.
TELEFONUN DİLİNİ İNGİLİZCEYE ÇEVİR AYARLARINDAN VE TEKRAR KURMAYI DENE. KURACAĞINDAN EMİNİM.
DAHA ÖNCE BAŞIMA GELDİ 6630 DA.
TELEFONUNU GÜNCELLEMENİ TAVSİYE EDERİM
E65 Tuş ışıkları Yanmıyorsa. Ekranın üst Tarafında Bir Sensör Var. Oraya Elini Koyarak Dene Muhtemelen Yanacaktır. Eğer Ki Yanmaz Ise Içerisinde Arızalı Parça Var Demektir.
Pil Tasarrufu Için Gündüz Tuş ışıkları Yanmaz. Güneş ışığından Faydalanmasını Sağlar Cihaz.
ya benim telefon hafıza kartı varken açılmıyor nokia yazısı ekranda kalıyor ama sadece benim hafıza kartında böyle yapıyor yardımcı olursan sevinirim
SELAM
HAFIZXA KARTINA BİLGİSAYAR ORTAMINDA FORMAT AT VE SORUNUN DÜZELSİN.
NOT: VİRÜS BULAŞMASI SEBEBİYLE TELEFONADA ZARAR VERMEMEK ADINA BU TİP DURUMLARDA MMC YANİ HAFIZA KARTLARINI BİLGİSAYAR ORTAMINDA FORMATLAYINIZ.