Basit Bir Şekilde Sertifika Almak

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya işin aslı ben hiçbirinden almadım "Mobiles Mania" diye bir siteye üyeyim..ordan istiyorum hemen yapıyorlar..bu siteden de aldım bir iki defa..

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

lostlostlost1

Üye
You have successfully submitted the application which will be completed within 12 hours as soon as possible for you, and you can re-enter the number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan.

bu yazı çıktıktan sonra sık sık kontrol edin demişsiniz acaba hangi siteye girmem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? tekrar o siyah sayfaya imei nosunu yazıp submit diyip mi kontrol ediyoruz orayı tam anlamadımda kusura bakmayın :/

hanife_89

Üye
arkadaşım bende tüm telefonlara uyumlu sertifika var, denedim, imzaladığım programları 5800 n95 n79 6120 5320 hepsi yüklüyo

--------------- Ekleme ---------------

yani ihtiyaç duymuyorum sertifika almaya gerek duymuyorum her telefonda oluyo

MAALESEF SÜRÜMLE ALAKALI BİR DYRYMDAN DOLAYI BAZI SÜRÜMLERDE OLMUYORRRR

lostlostlost1

Üye
sertifika alma kısmını hallettim çok teşekkür ederim ama sertifikalama kısmında sorunum var o konuda yardımcı olursanız çok sevinicem öbür konuya yazdım

hanife_89

Üye
AMA NE YAZIK Kİ e 72 VE c 5 YÜKLEMEDİ

erdak

Üye
kon
trolünü nasıl yapacağız

moon_42

Üye
başvurdum bakalım..

hayırlısı..

adasahilleri

adasahilleri

Üye
Paylaşım için çok sağol..Opda verimsizleşmeye başlamıştı.Çok faydalı oldu bu paylaşımın.
teşekkürler..

63urfalı

63urfalı

Üye
tşk

5800xp

5800xp

Üye
nadir hocam eline sağlık guzel çalşma

AlpReis

AlpReis

Üye
Evyvallah

etiyen

etiyen

Üye
kardeşim yöntem gayet başarılı 5 saat te aldım sertifikayı eline sağlık:tşk::maxicep:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim.

cemilsev

Üye
Arkadaşlar ben göndereli 15 saat oldu ama hala gelmedi

Sertifika 12 saatte gelir yaıyodu dün akşam 10 da gönderdim ama hala gelmedi

Nadir bana yardım edermsiin sana göndersem sertifikayı

xxstarcanxx

xxstarcanxx

Üye
slm ustam verdiginiz siteye girip seltifika almak istedim bu yazı geldi şimdi işlem tamam mı şimdi beklcekmiyim yoksa olmamışmı
您的证书将在12小时之内完成,您可以随时再次输入串号查询完成情况
请您收藏我们的网址以便日后再次下载证书,同时希望您宣传我们的网站以便他人也能快速获得塞班证书
You have successfully submitted the application which will be completed within 12 hours as soon as possible for you, and you can re-enter the ****** number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan.

nadir usta bi önceki yazdıgım msj bi bakabilirmisin gitcem seni bekliyorum olmuşmu sana zahmet

samurai jack65

samurai jack65

Üye
Teşşekkürler birde telefonda sertifikalandırmak için iki tane program vardı nerde bulabiliriz yardım bi zahmet xxstarcanxx senin iş tamam sertifikanın gelmesini bekle

talebe10

Üye
kardeşim ellerine sağlık aldım sertifika çok saol,

çorumu

Üye
saol kardeşim ya kaç gündür şu sertifikayı çözememiştim sonunda başardım çok sağol

Üst Alt